Skocz do zawartości
mak777

Winning Eleven 9 / Pro Evolution Soccer 5

Rekomendowane odpowiedzi

No fakt...wystarczy trochę posiedzieć nad tym i zabieranie piłki bez faulu udaje się w 90 (przynajmniej) procentach...

Co do poziomu trudności...na początku myślałem że będzie gorzej...ale teraz PC leję na 5*...:)...czekam na ******...

a co do komentarzu...japońskiego mimo wszystko nic nie ruszy...:D

1682626[/snapback]

Chłopulki ,można się przecierz przepychać z R1 R2 ale to oczywiscie może się skończyć faulem .Ogólnie tak łatwo jak przepchnięciem nie można zdobywac piłki ,przecież gościu zastawia się ciałem .Poprostu trzeba być szybciej w danym miejscu ,hehe-''intuicja''.

1682799[/snapback]

Dokładnie tak jak Ojejku pisze, to kwestia intuicji- timingu :) Ja tam już nie mam problemów z wyprzedzeniem kompa :D Jednym słowem:

Play hard, go pr0 :) :gitarzysta: :banana: :twisted2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo nie masz wciskać w czasie meczu, tylko w momencie gdy wybierasz poziom trudności...wciskasz f(ileśtam, zależy jak długo chcesz grać) i rusz obojętnie którą strzałką...długość meczu się zmieni - mimo że jest niepodświetlona...a jak nie chcesz tak to skołuj sobie plik pes5.exe który wszystko odblokowuje i możesz normalnie w menu ustawić...

www.pes4.pl , www.issonline.pl ...poszukaj w downloadzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co slepemu po oczach juz mam dzieki

1689486[/snapback]

ale u mnie nie chce dzialac albo nie umiem tego zrobic

1 przeniesc do katalogu z gra

2 uruchomic z run game

3 jak w czasie meczu wciskam te klawisz F3 lub F4 bo te sa odpowiedzialne za czas to to nic nie daje

plissssssssss pomocy

1689519[/snapback]

ni groma nie dziala

a gotowy exe to wywala bledy i nie uruchamia

myslalem ze ten trajner mi zadziala a tu [gluteus maximus]

1689556[/snapback]

juz dziala

mam najnowszy plik exe

dzieki za porady

1689565[/snapback]

Fred edytuj posty, bo juz 2gi raz walisz dubla... Dołączona grafika

ps. jestes Flinston(e) a w av masz Barney'a Rubble... ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CO NJUSSSSS !! :D (dałem tu bo to PES [; )

Konami zapowiedziało, iż trwają prace nad kolejną częścią z serii Pro Evolution Soccer. Najlepsze w tym wszystkim jest jednak to, że nie chodzi tu bynajmniej o PES6 (a tym bardziej PES7), tylko raczej o zupełnie nową jakość, swoistego managera piłkarskiego bazującego na znanej i lubianej serii.Pro Evolution Soccer Management pozwoli Ci na wcielenie się w trenera drużyny (wybierać będzie można spośród 5 europejskich lig), którą poprowadzisz po zwycięstwo. Nie obejdzie się bez ciężkiej pracy - przeprowadzanie treningów, ustawianie odpowiedniej na mecz formacji, czy szukanie korzystnych kontraktów. Gra na rynku ukaże się w przyszłym roku, a nam pozostaje mieć nadzieję, że może w końcu Konami sięgnie po pełne licencje.

a tu Screeny <:

A teraz moaj wypowiedz:

Mysle ze pomysl bardzo trafiony xD Jezeli transery beda tak emocjonujace jak w PESie (Master Liga !!!) to wrecz boska sprawa. Jeszcze lepeij by bylo jak bedzie mozna grac a nie tylko ogladac ;]

PEACE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CO NJUSSSSS !! :D (dałem tu bo to PES [; )

(...)

a tu 1691114[/snapback]

Mam nadzieję że się nie obrazisz, ale założyłem temacik osobny o tej gierce :D

A znajduje się tutaj :D Zapraszam tam do dyskusji na jej temat :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra jest tak wielka, że brak mi słów ;] Aż dam 3 filmiki ;p i niech mi nikt nie mówi, że nie jest ona realistyczna oraz nie narzeka na nowy system fauli, walk itd itd. Ja już we8 nie odpalam :D

Pierwszy genialna animacja zderzenia :) Prawie się pocałowali.

Drugi właśnie ukazuje ten nowy system i jaka z nim idzie realistyka!! zobaczcie jak go barem blokuje i bramkarz łapie piłę, dla mnie bomba!! Takich walk różnej maści jest maaasę.

A trzecia to bramka, nic specjalnego :P, ale żeby nie było, że bramki nie dałem :>

mak777 jak tam graliście ? :] my już zgadaliśmy się wcześniej na oglądanie meczu CZ-H :> a później impreza była, ważne że Polska jedzie na Mundial! :). Ja już o biletach myślę. I niech sie ten full ukaże, bo już chce się przerzucić i grać w to cudo :>

pozdro.

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra jest tak wielka, że brak mi słów ;] Aż dam 3 filmiki ;p i niech mi nikt nie mówi, że nie jest ona realistyczna oraz nie narzeka na nowy system fauli, walk itd itd. Ja już we8 nie odpalam :D

1691494[/snapback]

Zaraz obczaję Twoje filmiki :) Ano graliśmy, my też na mecz się ustawiliśmy, a po meczu graliśmy nasze mecze :D Hehe, ale Szpakowski to mało orgazmu tam nie dostał parę razy jak atakowali Holendrzy i przy golach :D Offkoz jak zawsze było i piwko i pizza i PES :D Hehe, typ z telepizzy jakiś nowy wbija, dałem mu 1.50zł więcej a ten mi resztę wydaję :D Ja do niego "keep the change", a gościu "bardzo dziękuję" takim potulnym głosem :D

mam pytanie jako ze moja przygoda z PESem dopiero sie zaczyna od demka 5 mam pytanie czy wiecie jakies benda rozgrywki w pelnej wersji tzn jakie ligi czy benda puchary, mistrzostwa swiata itp??

1691591[/snapback]

Będą mistrzostwa świata, europy, liga mistrzów itd, poszukaj w necie info o wersji na PS2 która już jest to się dowiesz co będzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz obczaję Twoje filmiki :) Ano graliśmy, my też na mecz się ustawiliśmy, a po meczu graliśmy nasze mecze :D Hehe, ale Szpakowski to mało orgazmu tam nie dostał parę razy jak atakowali Holendrzy i przy golach :D Offkoz jak zawsze było i piwko i pizza i PES :D Hehe, typ z telepizzy jakiś nowy wbija, dałem mu 1.50zł więcej a ten mi resztę wydaję :D Ja do niego "keep the change", a gościu "bardzo dziękuję" takim potulnym głosem :D

Będą mistrzostwa świata, europy, liga mistrzów itd, poszukaj w necie info o wersji na PS2 która już jest to się dowiesz co będzie :)

1691598[/snapback]

hehehe, daj spokój, my to tak zlewaliśmy :=) że mała bania! ;]. Normalnie jak Maryla zaczęła śpiewać haha, odpust. Mogli sobie ognisko jeszcze rozpalić :lol2: .

Może następnym razem już w pes5 będziemy grać :))) Tam to będziemy mieli już ubaw masakrczyny.

BTW. Mogli by jakieś kupony dawać na pizzę i browary razem z grą :D

P.S. Taki mały OT, ale proszę adminów o wyrozumiałość :>

pozdro.

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe, daj spokój, my to tak zlewaliśmy :=) że mała bania! ;]. Normalnie jak Maryla zaczęła śpiewać haha, odpust. Mogli sobie ognisko jeszcze rozpalić  :lol2: .

Może następnym razem już w pes5 będziemy grać :))) Tam to będziemy mieli już ubaw masakrczyny.

BTW. Mogli by jakieś kupony dawać na pizzę i browary razem z grą :D

P.S. Taki mały OT, ale proszę adminów o wyrozumiałość :>

pozdro.

1691702[/snapback]

Jak usłszałem piosenkę to nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać :D Normalnie aż poszedłem i Fomie z lodówki parówki wyciągnołem (jak ostatnio :P) :D Jak ktoś ma ochotę to co sobotę gramy w PESa (narzie jeszcze we8i lub demko czasem) więc można się umówić i wpaść (lokalizacja: Wrocław) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówiąc o walce bark w bark miałem na myśli bieg do bezpańskiej piłki ale to także kwestia tajmingu i ogrania.

A co do zwykłego przepychania to jest akurat sytuacja z której najczesciej strzelam gole, przechodze po flance tam mała przepychnka z obrońcą zrobienie go w ciula :P dośrodkowanko i główka i radośc w sercu że sie udało :P.

Ale jak już jesteście tacy mili to możcie troche pomóc z używanie prawego analoga jakieś porady cipsy i tipsy bardzo bede wdzieczny jeśli nie tu (bo po co zaśmiecaćto na pw)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

Jak ktoś ma ochotę to co sobotę gramy w PESa (narzie jeszcze we8i lub demko czasem)  więc można się umówić i wpaść (lokalizacja: Wrocław) :)

1692093[/snapback]

Eh nie bede tam do was przyjezdzal bo mnie wyzwiecie od czitow itp : p i juz nie bedziecie chcieli ze mna rozmawaic. No ale co ja bede owijal w bawełne I'm Pr0 & MASTA of da PES xDDDD

Edytowane przez iwo_kupa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh nie bede tam do was przyjezdzal bo mnie wyzwiecie od czitow itp : p i juz nie bedziecie chcieli ze mna rozmawaic. No ale co ja bede owijal w bawełne I'm Pr0 & MASTA of da PES xDDDD

1692330[/snapback]

TAaa yhm, mówiłem żebyś przestał ssać kozie suty bo Ci na banie to siada ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc wszystkim czytałem wasze wypowiedzi jestescie naprawde fanami pes ja tez gram az sie wstyd przyznac bo jestem juz zastary na gierki ale ta jest taka ze nie daje rady bez niej, co dziennie musze z bratem na demie pes5 rozegrac ze 4, 5 meczykow bo iunaczej nie wyrabiam gra jest ........ nie ma słow do opisania. 4 była extra a ta to niebo .......,raj........ tylko zeby czegos nie spiepszyliw pełnej wersi .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc wszystkim czytałem wasze wypowiedzi jestescie naprawde fanami pes ja tez gram az sie wstyd przyznac bo jestem juz zastary na gierki ale ta jest taka ze nie daje rady bez niej,  co dziennie musze z bratem na demie pes5 rozegrac ze 4, 5 meczykow bo iunaczej nie wyrabiam gra jest  ........ nie ma słow do opisania. 4 była extra a ta to niebo .......,raj........ tylko zeby czegos nie spiepszyliw pełnej wersi .

1694769[/snapback]

HEHE witamy w klubie :> W PES/WE będę tak długo grał jak mi na to czas i życie pozwoli ;), więc nie łam się wiekiem :P Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej!! ludzie!! kto wymyslil tego patcha ktory odblokowuje zmiane dlugosci gry?!? <_< i przez niego zalaczam plowe na 30 minut i gram, gram, gram, gram...i nie ma konca!! :D gra przegina!!!!

mam PES 4 i moge powiedziec ze zaszlo sporo zmian na PLUS (przede wszystkim ruch zawodnikow) i mysle ze jeszcze kilka zmian bedzie widocznych w wersji finalnej

mieszkam we wrocq i chetnie sprobowalbym swoich sil z innymi :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki jestem zaszczycony członkowstwem w klubie pes :razz: a teraz cos o pes5 grałem we wszystkie wersie ale pes5 uuuuuu l1+trojkat to jest fantasyczna sprawa w tej wersi zwłaszcza przy kontrach ale kółko tez super bo mozna swietnie przezucac gre na druga strone boiska bramkarze troche słabiej bronia ale to dobrze jak w rzeczywistosci walka o piłke to jest to na poczatku mnie w[ciach!]..... ale teraz to duzy + ,strzaly za pola karnego to jest fenomenalnie rozwiazane co ja bede wiecej pisał jest naj lepsza piłka i to fakt ma minusiki ale cicho sza nikomu nie mowcie pozdrawiam maniakow pes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Panowie jeszcze tylk ozostalo wam do erekcji xD 12 DNI !!! Ja juz czuje co tu bedzie sie dzialo jak to bedziecie mieli, ale nie o tym chcailem mowic gralem ostatnio i przez przypadek zrobilem Ronaldinho Flip Flapa - GENIALNE ^^ - wiedzialem ze robi sie to 3x R2 ale nigdy nie uzywalem tego i przez przypadek prosze wyszedl. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi