ojejku Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Udało mi się rozegrać dzisiaj jeden meczyk :P na gf4ti :P :(( A o to brameczka :> pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) Udało mi się rozegrać dzisiaj jeden meczyk :P na gf4ti :P :(( A o to 1738927[/snapback]właśnie pyknąłem identyczną bramkę tyle że Trezeguetem :) ogólnie bramka - ot takao :) Troche zaskoczyło mnie to, że jedyny nowy trick jaki wprowadzili panowie z Konami to Elastico :? nie można było dorzucić z 5 ciekawych ruchów? nie wiem po co w takim wypadku były filmiki made by Konami na których kolesie się kiwali pięknie i żonglowali. Ogólnie jak już pisałem - mam mieszane uczucia co do tej gry :unsure: Edytowane 5 Listopada 2005 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 wg mnie te na allegro za 40-50 to podroby a te od 70 juz sa spoko ja kupilem jeden taki i jeden taki. Ten tanszy sie zacina, ciezej przyciski chodza ale wyglada tak samo. Po wgraniu tego patcha jak biore edit player to mi goera wywala blad. tez tak macie ?? dziwna sprawa ... zerkalem tak sobie na te pady i przyznam ze te ktore sa w cenie do 70zl nie maja nalepkir informacyjnej o kolorze pada... no to moze byc to cos:)wszystkie w cenie powyzej 70zl maja ta nalepke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob75 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 ja na oryginałach Sony miałem MADE IN JAPAN a na innych,niby Sony in Taiwan luc China Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 nie ma reguły:P ja mam oryginalną konsole sony hehehe ps2 dokładnie, i te czarne pady są z chin:) made in china. Posiadam takze PSX'a i dualshock też z chin:) pad od psx'a juz sie u mnie trzyma 6lat:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 nie ma reguły:P ja mam oryginalną konsole sony hehehe ps2 dokładnie, i te czarne pady są z chin:) made in china. Posiadam takze PSX'a i dualshock też z chin:) pad od psx'a juz sie u mnie trzyma 6lat:) Bo to najlepsze pady :) Kumpel ma pierwszego DualShocka od pierwszej seri PSXów ;) W 97bodajże w połowie, pół roku po premierze konsoli pojawiły się duale :) Ostatnio jak go czyścił to zamienił gałki bo lewa już była wyślizgana i ostro starta :) Ale pad śmiga nadal aż miło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 No w końcu dorwałem pełnego peesa i o dziwo jest sporo lepiej niż w demie ,jakoś płynniejsza gra ,cięższa piła no i w końcu 6 gwiazdek gra sie lepiej ,zawodnicy szybciej reaguja niż w demie ale zuważyłem przede wszystkim że w tej części mmożna w końcu używać podbicia piłki jako zwodu ,wcześniej był on bezużyteczny a teraz sprawdza sie genialnie (przypominam prawy analog dół góra) malo tak bramki nie strzeliłem podrzuciłm sobie pilke nad polem karnym nad nogami dwóch obrońców wbiłem się między nich i uderzyłem bombę po ziemi ale piła mineła bramę jakieś 20 cm koło prawego słupka ,rózniez piekne jest to że biegnąc i podrzucając piłkę podrzuca ją niżej a z miejsca pieknie wysoko ,tak ze mozna z woloeja zapierniczyć albo przerzucic obronce ,hehe czasami przy mijaniu sie zachaczy o obronce i wybija cię to z równowagi ,uzyteczne jest róznież cofanie sie z pilka (zatrzymujemy sie ,i r2 + kierunek tył)fana jest kombinacja cołnięcie się z pilką i podrzucenie jej nad obrońcą ,szczególnie fajnie wyglada jak wejdzie wwślizgiem strzały sa piekne(nowe animacje) z róznej wyskokości a ich siła w dużym stopniu zależy od ustawienia wzgledem piłki ,najlepsze strzały w serji pes ,o dryblingu nie wspomnę ,jest duuużo barsdziej grywalny własnie przez drybling który nie jest typu jednym zwodem i pusta droga do bramki ,ale cięzej sest się wyrwać obrońcom ciesze się konami zdaje sobie sprawę że ma juz solidny bazę gameplaya i nie wprowadza całkie nowych rzeczy ,bo szkoda tracic cos tak dopracowanego przez te wzystkie lata ,tu nawet najmniejsza zmiena wywoluje burze wśród graczybo jest zmianą istotną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Witam! Pograłem trochę i niestety nie udało mi się dojść do tego jak odebrać piłkę zawodnikowi, tzn kiedy wbiegnę w przeciwnika to też odebrać się da, ale mi chodzi raczej o coś takiego co było w fifie czyli przycisk strzału odpowiadał też za odebranie piłki, jak jest w pes? I jeszcze jedno. Czy w pes jest speint? Kiedy wciskam dash to zawodnik przyspiesza, ale to jest tylko podbieganie. Proszę o pomoc i z góry dziękuję p.s. Dodam jeszcze że niestety nie mam pada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Witam! Pograłem trochę i niestety nie udało mi się dojść do tego jak odebrać piłkę zawodnikowi, tzn kiedy wbiegnę w przeciwnika to też odebrać się da, ale mi chodzi raczej o coś takiego co było w fifie czyli przycisk strzału odpowiadał też za odebranie piłki, jak jest w pes? I jeszcze jedno. Czy w pes jest speint? Kiedy wciskam dash to zawodnik przyspiesza, ale to jest tylko podbieganie. Proszę o pomoc i z góry dziękuję p.s. Dodam jeszcze że niestety nie mam pada piłke odbierasz "x"em, lub "▀" do pomocy drugim zawodnikiem musisz używać je z rozwagą, na początku będzie kupa fauli, ale z czasem dojdziesz do tego jak używać tych przycisków co do drugiego pytanie to nie za bardzo wiem ocb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Witam! Pograłem trochę i niestety nie udało mi się dojść do tego jak odebrać piłkę zawodnikowi, tzn kiedy wbiegnę w przeciwnika to też odebrać się da, ale mi chodzi raczej o coś takiego co było w fifie czyli przycisk strzału odpowiadał też za odebranie piłki, jak jest w pes? Xem zabierasz sam piłkę, jak trzymasz kwadrat pomaga Ci jeszcze jeden z Twoich zawodników... Ale trzeba to robić w odpowiednim momencie żeby nie zfaulować... Tak wogóle to polecam pogranie treningu, bo to są podstawy... I jeszcze jedno. Czy w pes jest speint? Kiedy wciskam dash to zawodnik przyspiesza, ale to jest tylko podbieganie. Proszę o pomoc i z góry dziękuję p.s. Dodam jeszcze że niestety nie mam pada R1 masz sprint z piłką, tylko tu jest jak w życiu im szybciej biegniesz z piłą tym mniejsze masz możliwości ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyron5 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Petycja do KONAMI o LAN w Pro Evolution Soccer 5 http://new.petitiononline.com/pesfans/petition.html klikacie, wypełniacie 2 pola (imię, e-mail) i gotowe. Wypelnilem te dwa pola, napisali ze jestem ktorys tam z koleji... Dostalem od nich maila i co dalej? Edytowane 6 Listopada 2005 przez cyron5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Wracajac do Pes 5: Patch Kick Off 2k6 (bo panowie rozgadali sie o padach) Czy ktos ma juz jakies uwagi.Czy ktos mze opisac tutorial instalacji bo mi plik tutorial z patcha wywala blad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopek1 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 No właśnie, jak napisał Yearman, może ktoś przedstawić proces instalacji? Ja ściągnąłem patcha i mam wersje francuską i ni w ząb:/ Poże ktoś umieścić link do opisu po polsku lub angielsku, lub wkleić tekst? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 1. Zainstaluj DKZSTUDIO i uruchom 2. File -> open a file -> wybierz plik 0_sound 3. Patch -> apply patch in folder -> wybierz folder DAT tam gdzie zainstalowałeś gre 4. Poczekaj aż zakończy 5. File -> open a file -> wybierz plik 0_text 6. Patch -> apply patch in folder -> wybierz folder DAT tam gdzie zainstalowałeś gre 7. Poczekaj aż zakończy 8. Folder "kitserver" skopiuj do KonamiPro Evolution Soccer 5 po czym uruchom setup.exe i wciśnij Install 9. Pliki e_text oraz f_text skopiuj do KonamiPro Evolution Soccer 5dat 10. Na samym końcu podmień pliki save Gotowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopek1 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Hmmm, niby wszystko dobrze wgrane, wybieram drużyny i gdy chcę już włączyć mecz wyskakuje mi do windowsa i zamyka grę:/ Wiecie, co może być przyczyną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 do mnie jutro powinien dotrzeć DUAL SHOCK2 za 50zł. niby orginał no ale zobaczcie http://allegro.pl/show_item.php?item=71319161 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) no chyba niestety nie oryginał...lol-chociaz wiele osob jest zadowolonych Edytowane 7 Listopada 2005 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 to napewno nie jest orginal. orginal ma napisal BLACk na pudelku. tak mowiac to mam pada z ps2 niby orginal dostalem z konsola i pada od psx i szarak trzyma sie wysminicie. wprawdzie starly mu sie galki ale dziala swietnie a pad od ps2 juz po 3 miesiacach zaczał dzialac troche nie tak jak trzeba ;/ O czesto potrafi nie wykoczyc i galka czesto sama skreca. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 no tak myślałem że to nie dokońca orginał ;) ale jak wytrzyma conajmniej rok to będę zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Jak za fake'a to duzo zaplaciles... Tutaj masz dual shocki za 15zl. ;] http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69582514 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 te wyglądają beznadziejnie :P a tamtego można odróżić po naklejce i czy ktoś wie jak się sprawują ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 te wyglądają beznadziejnie :P a tamtego można odróżić po naklejce i czy ktoś wie jak się sprawują ? Te wyglądające beznadziejne? Warezy? ;) Pisałem parę postów wcześniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 dobra kit jak pad będzie to będę mówił czy jest dobry czy nie warto :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) Koniecznie podziel sie wrazeniami... ivan06-wielkie dzieki za opis patcha kick off 2k6- ale po iinstalacji on mi robi kick off do windy-mozna cos z tym zrobic?? Edytowane 7 Listopada 2005 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) nie wiem czy wcześniej był taki motyw, ale fajna w sumie rzecz: przegrywałem z Man utd. 0:1 po pierwszej połowie nie mogłem nic stworzyc w drugiej choć sytuacji było sporo, dopiero w 60' strzeliłem wyrównująca bramkę i od tej pory drużyna Manchesteru jakby wyparowała, kolejne akcje były coraz łatwiejsze do przeprowadzenia, coraz więcej strzałów, sytuacji, główek oni już się poddali, wygrałem 5:1 :) widać są tam jakieć morale, choć nikt o tym zbytnio nie wspominał. Edytowane 7 Listopada 2005 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 do mnie jutro powinien dotrzeć DUAL SHOCK2 za 50zł. niby orginał no ale zobaczcie http://allegro.pl/show_item.php?item=71319161tu masz oryginalnego pada: DUAL SHOCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atex Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 witam mam geforca 6600gt i gram na najwyzszych i cos za szybko gra chodzi nie wiem co robic :( pomozcie mi !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Zobaczcie na to hahaha, że takie animacje Konami zaimplementowało to nie wiedziałem :D <rotfl> pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Zobaczcie na to hahaha, że takie animacje Konami zaimplementowało to nie wiedziałem :D <rotfl> pozdro. :shock: To żeś mnie zaskoczył ->> dobre dobre :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 :) :) :) ta gra wciąż zaskakuje :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...