Yearman Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Beznadziejny jest ten patch kick off 2k6. Gra wywala do windy,modele zawodnikow sa niedopracowane(bramkarz realu ma pol glowy jakby lyse)chyba trzeba poczekac na cos konkret. Edytowane 8 Listopada 2005 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Nie wiem czy czytaliście na issonline ale w CB zostaje organizowany ladder 1on1 :) Więcej szczegółów tutaj i tutaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 no ok mam ten pad i pierwsze wrażnie to ciężko mi się przyzwyczaić do układu przycisków, po drugie krzyżyka w końcu nie trzeba używać tylko gałki i teraz mam kontrole nad zawodnikiem :) po trzecie trzeba też się przyzwyczaić do tak jakby mocniejszego wciśnięcia przycisku (obojętnie jakiego). ktoś mi może powiedzieć jak się robi zwody ? :) w sumie to tylko kwestia czasu kiedy będę miał taką formę jak na poprzednim padzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergio(L) Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Giera wypasiona na maxa :D bez dwoch zdan.Co do tego patcha Kick Off 2k6 to instalacja bez problemow i giera smiga tylko ze jest jeden maly problem.Mianowicie herby klubow na koszulkach zawodnikow sa przesuniete do gory.U was tez tak jest?Troche to denerwujace ale i tak PES rzadzi ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) wyszedl jakis fix do patcha , po instalacji wszystko dobrze chodzi !! ściągajcie !!>> http://files.filefront.com/PES5___Kick_Off...;/fileinfo.html Edytowane 8 Listopada 2005 przez ivan06 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) No i frenkiego wrzucili do składu w Superpatchu :] inaczej być nie mogło bo jego murawki to 1 klasa. A to co zrobi dla Superpatch'a to sam siebie przebije!!! zobaczcie :D A tutaj z dalek: bomba :]. pozdro. Edytowane 8 Listopada 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Chodzi wam ten Kitserver ? ? ? Mi po zainstalowaniu go nic się w grze nie zmienia, nadal te same koszulki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 który to ten superpatch ? był już link w temacie ? jak nie proszę dać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 dopiero ma wyjsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 a jak z tymi zwodami ? bo narazie umiem "obkręcić się z piłką" i nic pozatym mi nie wychodzi ani żadnego przeskoku z piłką nad zawodnikiem ani jakiś zwód w bok ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 hmmm. dawno nie patrzylem na temat, az zobaczylem te screeny wyzej.. u mnie nie ma takiej fajnej murawy:/ no chyba ze jest cos czym nie wiem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnikzoor Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) a jak z tymi zwodami ? bo narazie umiem "obkręcić się z piłką" i nic pozatym mi nie wychodzi ani żadnego przeskoku z piłką nad zawodnikiem ani jakiś zwód w bok ... Przeskok z piłką robisz za pomocą prawej gałki ruch dół-góra Zwód w bok robi się strzałkami, lub R2 + strzałka :-P Edytowane 8 Listopada 2005 przez Qn'ik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 a jak z tymi zwodami ? bo narazie umiem "obkręcić się z piłką" i nic pozatym mi nie wychodzi ani żadnego przeskoku z piłką nad zawodnikiem ani jakiś zwód w bok ... A trening zagrać to nie łaska? :) hmmm. dawno nie patrzylem na temat, az zobaczylem te screeny wyzej.. u mnie nie ma takiej fajnej murawy:/ no chyba ze jest cos czym nie wiem:) To są murawki od Frenkiego :) Najlepszy moder od muraw :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Nie wiem czy czytaliście na issonline ale w CB zostaje organizowany ladder 1on1 :) Więcej szczegółów tutaj i tutaj :) Ozzz szkurcze pojechal bym tam kazdego :D [nie ma to jak wiara w swoje mozliwosci <: ] No ale nie mam orginalnego PESa i na dodatek na PC ;) Ludzie zapisujcie ise do odwaznych swiat nalezy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Zobaczcie na to hahaha, że takie animacje Konami zaimplementowało to nie wiedziałem :D <rotfl> pozdro. Wg mnie to jest stara animacja, po prostu się włączyła w złym momencie. to jest animacja jak ktoś dostanie piłką w brzuch, jedynie że włączyła się nie wtedy kiedy powinna ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 To są murawki od Frenkiego :) Najlepszy moder od muraw :)Już 100 razy to pisałem w tym topicu :] że Frenkie najlepsze murawy robi i dawałem linki do stadionów z jego murawami.... ale widzisz mak777 jak im się przeglądać nie chce :P ani czytać :> hehehe jak to mówiłeś na takie osoby ? :D pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 grałem trening ale jakoś mi nie wychodzi dlatego pytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) Ozzz szkurcze pojechal bym tam kazdego :D [nie ma to jak wiara w swoje mozliwosci <: ] No ale nie mam orginalnego PESa i na dodatek na PC ;) Ludzie zapisujcie ise do odwaznych swiat nalezy [; Albo naiwność :) Już 100 razy to pisałem w tym topicu :] że Frenkie najlepsze murawy robi i dawałem linki do stadionów z jego murawami.... ale widzisz mak777 jak im się przeglądać nie chce :P ani czytać :> hehehe jak to mówiłeś na takie osoby ? :D pozdro. Hmmm, nie pamiętam :P Pewnie jakoś nieładnie :P EDIT P.S. World Cup 2012 Polska&Ukraina?? Zobaczymy :D (kliknijcie link) Edytowane 9 Listopada 2005 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) P.S. World Cup 2012 Polska&Ukraina?? Zobaczymy :D (kliknijcie link) bez jaj :lol2: traktuje to raczej ( podobinie jak Z.Boniek ) jako wyczyszczenie pola dla Włoch. Edytowane 9 Listopada 2005 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) Albo naiwność :) Hmmm, nie pamiętam :P Pewnie jakoś nieładnie :P EDIT P.S. World Cup 2012 Polska&Ukraina?? Zobaczymy :D A ja pammiętam :D ale nie powiem :P:P:P No w te ME u nas chyba nie wierzycie hehehe :)))) mają 7 lat na zbudowanie stadionów... 2 lata się buduje stadion jak Alianz Arena... i to w szybkim tępie czyli DUŻO KASY no i decyzje miasta na teren... Jak wiadomo Kaczka w Warszawie się nie zgodził :> Wątpie żeby teraz się zgodził... Ani nie ma kasy... Dla mnie 0 szans. Żeby wybudować co najmniej 3 obiekty musieliby już zacząć.. chyba że ma się kasy jak lodu i kilka ekip można wynając, ale to NIE w POLSCE hehehhe bo wiadomo jak jest :> Aha maku :P nie WC tylko ME :P:P Oj takiej pomyłki to nie wiem czy Ci wybaczę :D Taki OT. pozdro. Edytowane 9 Listopada 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob75 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) obstawiam: Węgry-Chorwacja 50% Włochy 40% Polska-Ukraina 10% <optymistycznie> Edytowane 9 Listopada 2005 przez rob75 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 obstawiam: Węgry-Chorwacja 50% Włochy 40% Polska-Ukraina 10% <optymistycznie> Zobaczymy jaki tok myślenia obierze Kaczkowski PiS ;) Bo to w zasadzie od nich zależy czy sypną cashem czy nie, jakby to dobrze i mądrze rozegrali to mielibyśmy szanse wygrać... A jeśli byśmy wygrali to zwróciłoby się z olbrzymią nawiązką każde wydane na przygotowania i budowę EURO i w dodatku mielibyśmy z.a.j.eb.iśc.ie rozwiniętą infrastrukturę turystyczną i sportową... Pytanie tylko czy znajdzie się ktoś mądry kto zauważy jak wielkiego kopa (w pozytywnym znaczeniu) mogłaby dzięki temu dostać Polska... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmet Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 mam pytanie czy ten superpacz wyjdzie jakos na dniach czy za miesiac ?? ktos moze wie ?? -pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 raczej to drugie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob75 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Wkur.... mnie ta gra !!!! błędy z poprzednich czesci niewyeliminowane,np wtstarczy strzelic na 1:0 i podawac całe spotkanie od obrońcy do obrońcy.....chłopy a gdzie AI??? Dziesiątki słupków,poprzeczek a przychopdzi 90min jedna kontra przeciwnika z regóły wrzutka albo wymuszony karny(nie trzeba nawet odbierać piłki,komp zrobi to za nas :( ) i w plecy... Oczywiście myśle że 2 dni i mi przejdzie ale wracam do nr 4 !!! a jeszcze spytam,czy naprawdę jesteście tacy dobrzy i zaczynacie LM od 6. gwiazdek??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 no i muszę się pochwalić :D rozwaliłem pada logitecha, gumka odpadła od krzyżaka, poprostu się zużył, no ale nie dziwie się, katowałem go od 3ki włącznie <_< na szczęście dualshock 2 wraz z przejściówką już do mnie leci, więc drżyjcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 no to by trza bylo sie kiedy zmierzyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 gratulacje...:)... DS2 przeżyje wszystko...zmienisz go najwcześniej jak usb odejdzie do lamusa...:)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BMolimo Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 ja mam tego duala niestety nie orginała ale gra się świetnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob75 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 a i jeszcze kupa w tej grze to to.ze cały mecz podaje 4. obroncami a napastnicy sa tak samo zmeczeni jak po normalnym meczu.........tyż mi symulacja :)) ......ale kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...