Skocz do zawartości
mak777

Winning Eleven 9 / Pro Evolution Soccer 5

Rekomendowane odpowiedzi

no ok mam ten pad i pierwsze wrażnie to ciężko mi się przyzwyczaić do układu przycisków, po drugie krzyżyka w końcu nie trzeba używać tylko gałki i teraz mam kontrole nad zawodnikiem :) po trzecie trzeba też się przyzwyczaić do tak jakby mocniejszego wciśnięcia przycisku (obojętnie jakiego). ktoś mi może powiedzieć jak się robi zwody ? :) w sumie to tylko kwestia czasu kiedy będę miał taką formę jak na poprzednim padzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Giera wypasiona na maxa :D bez dwoch zdan.Co do tego patcha Kick Off 2k6 to instalacja bez problemow i giera smiga tylko ze jest jeden maly problem.Mianowicie herby klubow na koszulkach zawodnikow sa przesuniete do gory.U was tez tak jest?Troche to denerwujace ale i tak PES rzadzi !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i frenkiego wrzucili do składu w Superpatchu :] inaczej być nie mogło bo jego murawki to 1 klasa. A to co zrobi dla Superpatch'a to sam siebie przebije!!! zobaczcie :D

Dołączona grafika

A tutaj z dalek:

Dołączona grafika

bomba :].

pozdro.

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak z tymi zwodami ? bo narazie umiem "obkręcić się z piłką" i nic pozatym mi nie wychodzi ani żadnego przeskoku z piłką nad zawodnikiem ani jakiś zwód w bok ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak z tymi zwodami ? bo narazie umiem "obkręcić się z piłką" i nic pozatym mi nie wychodzi ani żadnego przeskoku z piłką nad zawodnikiem ani jakiś zwód w bok ...

Przeskok z piłką robisz za pomocą prawej gałki ruch dół-góra

Zwód w bok robi się strzałkami, lub R2 + strzałka :-P

Edytowane przez Qn'ik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A trening zagrać to nie łaska? :)

hmmm. dawno nie patrzylem na temat, az zobaczylem te screeny wyzej.. u mnie nie ma takiej fajnej murawy:/ no chyba ze jest cos czym nie wiem:)

To są murawki od Frenkiego :) Najlepszy moder od muraw :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy czytaliście na issonline ale w CB zostaje organizowany ladder 1on1 :)

Więcej szczegółów tutaj i tutaj :)

Ozzz szkurcze pojechal bym tam kazdego :D [nie ma to jak wiara w swoje mozliwosci <: ]

No ale nie mam orginalnego PESa i na dodatek na PC ;)

Ludzie zapisujcie ise do odwaznych swiat nalezy [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczcie na to hahaha, że takie animacje Konami zaimplementowało to nie wiedziałem :D <rotfl>

pozdro.

Wg mnie to jest stara animacja, po prostu się włączyła w złym momencie.

to jest animacja jak ktoś dostanie piłką w brzuch, jedynie że włączyła się

nie wtedy kiedy powinna ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To są murawki od Frenkiego :) Najlepszy moder od muraw :)

Już 100 razy to pisałem w tym topicu :] że Frenkie najlepsze murawy robi i dawałem linki do stadionów z jego murawami.... ale widzisz mak777 jak im się przeglądać nie chce :P ani czytać :> hehehe jak to mówiłeś na takie osoby ? :D

pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ozzz szkurcze pojechal bym tam kazdego :D [nie ma to jak wiara w swoje mozliwosci <: ]

No ale nie mam orginalnego PESa i na dodatek na PC ;)

Ludzie zapisujcie ise do odwaznych swiat nalezy [;

Albo naiwność :)

Już 100 razy to pisałem w tym topicu :] że Frenkie najlepsze murawy robi i dawałem linki do stadionów z jego murawami.... ale widzisz mak777 jak im się przeglądać nie chce :P ani czytać :> hehehe jak to mówiłeś na takie osoby ? :D

pozdro.

Hmmm, nie pamiętam :P Pewnie jakoś nieładnie :P

EDIT

P.S.

World Cup 2012 Polska&Ukraina?? Zobaczymy :D (kliknijcie link)

Dołączona grafika

Edytowane przez mak777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obstawiam:

Węgry-Chorwacja 50%

Włochy 40%

Polska-Ukraina 10% <optymistycznie>

Zobaczymy jaki tok myślenia obierze Kaczkowski PiS ;) Bo to w zasadzie od nich zależy czy sypną cashem czy nie, jakby to dobrze i mądrze rozegrali to mielibyśmy szanse wygrać... A jeśli byśmy wygrali to zwróciłoby się z olbrzymią nawiązką każde wydane na przygotowania i budowę EURO i w dodatku mielibyśmy z.a.j.eb.iśc.ie rozwiniętą infrastrukturę turystyczną i sportową... Pytanie tylko czy znajdzie się ktoś mądry kto zauważy jak wielkiego kopa (w pozytywnym znaczeniu) mogłaby dzięki temu dostać Polska...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkur.... mnie ta gra !!!! błędy z poprzednich czesci niewyeliminowane,np wtstarczy strzelic na 1:0 i podawac całe spotkanie od obrońcy do obrońcy.....chłopy a gdzie AI???

Dziesiątki słupków,poprzeczek a przychopdzi 90min jedna kontra przeciwnika z regóły wrzutka albo wymuszony karny(nie trzeba nawet odbierać piłki,komp zrobi to za nas :( ) i w plecy...

Oczywiście myśle że 2 dni i mi przejdzie ale wracam do nr 4 !!!

a jeszcze spytam,czy naprawdę jesteście tacy dobrzy i zaczynacie LM od 6. gwiazdek???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i muszę się pochwalić :D

rozwaliłem pada logitecha, gumka odpadła od krzyżaka, poprostu się zużył, no ale nie dziwie się, katowałem go od 3ki włącznie <_<

na szczęście dualshock 2 wraz z przejściówką już do mnie leci, więc drżyjcie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi