rangiz Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Takze ustawilem same jedynki.Szczegolnie zawodnicy i koszulki o niebo lepiej.Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 tez wlasnie testuje loadmixera :D cudo, tylko zastanawia mnie czemu autor poleca 1,1,2,2,3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) Mysle ze autor zaleca ustawienie nie wszystkich opcji na 1 Dla zachowania zalecanych proporcji miedzy jakoscia a wydajnoscia?Tekstury przy all na 1 na prawde ciekawe. Edytowane 7 Grudnia 2005 przez rangiz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 P.S. Jestem ciekaw opini graczy grających na PSP :) Jak gierka w porównaniu z Fifką? :) czytałem, że słabo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Trzeba będzie Pocę zapytać :)... choć szczerze mówiąc czytałem gdzieś ostatnio na necie (wp może...) porównanie pes'a i fify na psp i recenzent twierdził że fifka lepsza... grał ktoś ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 A zapowiedzi były szumne, że cały gameplay identyczny jak na ps2... Tylko grafika na poziomie PSP. Nawet gdzieś ktoś grał na jakiś prezentacjach i tak pisał... Tylko nie wiem gdzie to czytałem :> To przed premierą oczywiście. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 A zapowiedzi były szumne, że cały gameplay identyczny jak na ps2... Tylko grafika na poziomie PSP. Nawet gdzieś ktoś grał na jakiś prezentacjach i tak pisał... Tylko nie wiem gdzie to czytałem :> To przed premierą oczywiście. pozdro. Ojejku, Kaka chyba pozazdrościł Ronaldinho :D Oglądałeś ostatni mecz Milanu? :) Z Shalke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) A niech zazdrości, do Ronaldinho to mu brakuje miliona lat świetlnych :] Oczywiście, że oglądałem przecież mnie znasz :P TVP miało szczęście że w 2 części sie rozkręcił meczyk :D. A Barca w rezerwowym składzie ograła Udineze hehehe ;]]]] Barca rządzi w tej edycji/w tym sezonie. Niszczy każdego rywala. Jeszcze grali w takim ofensywnym ustawieniu, 2 obrońców na tyłach, skrzydłowi na pomocy i 3 napastników :D Rijkaard stawia na ofensywny => widowiskowy futbol i chwała mu za to. Dzięki temu ja i cała reszta kocha za to Barcę :> A Ronaldinho to poezja... Taki mały OT :) I think tomorrow we can start testing. i saw the new e_text, it's great we also make details, like new credits etc.Słowa zeus'a odpowiedzialnego za dźwięk w superpatchu, jak i poprzednich jego patch'ach :> Więc można się spodziewać jeszcze w tym łykendzie upragnionego przez wielu patch'a :> Będzie rewelka. Czuje to w kościach ;] pozdro. Edytowane 9 Grudnia 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 ot: ostatnio to Ten Cate tak ładnie barce ustawia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) Witajcie, po tym co dzisiaj zobaczyłem już nigdy nie powiem że van Nistelrooy to dobry napastnik :shock: :shock: :shock: KLIK [rozmiar 1.6MB] gdyby były niejasności to van Nistelrooy jest tutaj napastnikiem. Grałem ćwierćfinał z Manchesterem było 1:0 dla nich :oops: i gdyby on strzelił to bym nie przeszedł a tak doprowadziłem do dogrywki którą wygrałem :) jak widac skrypt trochę źle zadziałał :P Edytowane 9 Grudnia 2005 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) Panie i Panowie: Superpatch ukaże się w poniedziałek 12 grudnia. pozdrawiam B) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « obrazek zmontowany ofkors ale info potwierdzone na soccer gaming forum :) Edytowane 9 Grudnia 2005 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbdrag Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 mam jedno pytanie czy pes5 ma gre po lanie czy tylko w internecie jak to jest proszę o odpowiedz bo chce zakupic ta gre ale chce wiedziec czy pogram w nią po lanie jak w fife2006. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 No...czyli w poniedziałek wracam do grania w PES...(ino pada muszę naprawić :) )... Mihalo -...ciekawe...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 no ciekaw jestem jak to bedzie jutro z super patchem :D mam nadzieje, ze wszystko idzie z godnie z planem i jutro PES nabierze nowego wymiaru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) http://rapidshare.de/files/7615232/prev1.avi.html tak kibice będą się cieszyć po zdobyciu bramki 8) 8) :gitarzysta: :twisted: niech oni tego ptcha dają na torrenta żeby szybciej ściągnąć bo filefront na pewno padnie. Edytowane 11 Grudnia 2005 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 http://rapidshare.de/files/7615232/prev1.avi.html tak kibice będą się cieszyć po zdobyciu bramki 8) 8) :gitarzysta: :twisted: niech oni tego ptcha dają na torrenta żeby szybciej ściągnąć bo filefront na pewno padnie. no no no B) jak jeszcze na camp nou wrzuca oryginalne odglosy to wymiekam - ten ryk kilkudziesieciu tysiecy wiernych fanów mmmm nic tylko czekać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Ja mam takie pytanie.. może trochę naiwne, gdyż gram w PES 5 od niedawna, ale..: czy jest możliwość dość swobodnego wykonywania bardziej skomplikowanych strzałów i zwodów przy użyciu np. 3 klawiszy (strzałka + 2 klawisze) na KLAWIATURZE? Czy jednak najlepszym wyborem jest kupienie pada i przejściówki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Ja mam takie pytanie.. może trochę naiwne, gdyż gram w PES 5 od niedawna, ale..: czy jest możliwość dość swobodnego wykonywania bardziej skomplikowanych strzałów i zwodów przy użyciu np. 3 klawiszy (strzałka + 2 klawisze) na KLAWIATURZE? Czy jednak najlepszym wyborem jest kupienie pada i przejściówki?Nie zastanawiaj się i kupuj pada. Gwarantuje Ci że nie będziesz żałował :> Z pzrejściówką to od ps2, a jak chcesz typowego do PC'ta bez przejściówki to poraz kolejny polecam jedyny dobry produkt Logiego ( z padów ) RumblePad 2 obojetnie czy wireless czy z kablem :P Sprawuje się rewelacyjnie. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) grajac na klawie, pes traci wiele, nie zastanawiaj sie tylko wal do sklepu badz na allegro ja kupilem przejsciowke ps2>pc i do tego oryginalnego dual shock SONY imho najlepsze wyjscie, tanio i wygodnie bo SONY to jakby nie patrzec najwyzsza polka :D my tu gadu gadu o padach a super patch juz do sciagniecia :D http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=129040 ciekawe kto pierwszy zaciagnie i przetestuje Edytowane 12 Grudnia 2005 przez chris_gd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 no ale z ilością źródeł z których można ściągnąć ten patch to jakieś żarty chyba. Tyle osób to robiło i tylko pare linków? :? jeszcze dp tegp rapidshare :mur: może się ściągnie w tydzień...dżizys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 jednak nie pomysleli aby dać całośc na torrent. jedyna rada to kombinujcie premium konta do rapidshare.de Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Jak to nie... http://www.mininova.org/tor/175308 to chyba torrent- i to caly patch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Coś się ssać nie chce :|... trzeba będzie poczekać aż się więcej serwerów pojawi...albo seedów... ale z tym nie powinno być problemów...masa ludzi czeka na tą produkcję...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 ja juz pada mam u siebie na hdd:] zaraz bede instalował:] :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 jak ktos ma patcha to moze wrzucic na ftpka mojego jak by cos to haslo i adres dam na gg albo na maila koziolek10@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Jak się już pojawi na wszych HDD to dajcie tu jakieś screeny na zachęte, bo tu w robocie dostanę zawału! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) pierwsze wrażenia : -> menusy - takie sobie -> murawy - zaj*biste!!! -> nowe stadiony - np Alianz Arena -> ładne bandy :P -> odgłosy kibiców - zagrajcie np Hiszpanią :) -> muzyka taka sobie -> niektóre twarze dziwnie wyglądają tzn miejsce łączenia twarzy z fryzurą - wiecie chyba o co chodzi :) musza to poprawić. Niektórzy zawodnicy są niedopracowani - oczywiście mówie tu o tych z najlepszych druzyn typu Barca, Milan itp. - np. zmienili fryzurke Ronaldinho :? Messi nie jest wogóle podobny. -> Koszulki ok; buty tak samo -> Bardzo fajne piłki that's all for now :) Edytowane 13 Grudnia 2005 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 po instalacji tego patcha nie moge zagrac on-line mozna wybrac kolor koszulek w jakich maja grac i dalej jak wchodzi do menu ustawien przedmeczowych to wyrzuca polaczenie moze ktos wie o co chodzi? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 qrcze informacje sa sprzeczne.juz sam nie wiem czy instalowac czy nie....IMO warto zainstalować choćby ze względu na murawy(!), stadiony i odgłosy kibiców po instalacji tego patcha nie moge zagrac on-line mozna wybrac kolor koszulek w jakich maja grac i dalej jak wchodzi do menu ustawien przedmeczowych to wyrzuca polaczenie moze ktos wie o co chodzi? pozdro coś chyba czytałem że osoba z którą grasz online też musi miec tego patcha - nie wiem dokładnie przejrzyj na soccergaming forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 no wlasnie tak moze byc , ale czy to ma jakis zwiazek, teraz mialem tez wgrane rozne dodatki typu stroje, buty, pilki, patch wisla krakow i chodzilo normalnie on-line dodam ze zainstralowalem tego patcha na czysta gre i dalej to samo, a tak wogole to wszystko wyglada bardzo ladnie az sie chce grac, tylko co z tego jak w sieci zagrac nie mozna , a z komputerem to juz nie to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...