iwo_kupa Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Wolę Chelsea niż Real ;p 1656111[/snapback] Real i Chelsea ssie [; Jamajka xDDDD da best [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 fajnie fajnie tylko po co zaśmiecać temat? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 jeju ta gra normalnie, totalnie, galaktycznie POSSYSA XD dzisiaj specjalnie wstalem ~7.00 zeby zagrac ML <: (ide do sqla na 10.05) i ciagle gram ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Dobry Wieczor!! Sorry ze tak dlugo... O to obiecane bramencje (tylko 3 bo nie starczylo mi miejsca na MC 8MB, ale juz jest [; ) 1656098[/snapback] iwo bez obrazy ale te bramki takie sobie są :> jeżeli ta druga jest z 32m to ja strzeliłem Ronaldinho z 45 :-P szkoda, że nie nagrałem :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 no mowilme ze takie sobie lepsze sie strzelało, podziw z 45 m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 update wam tez sie gra czasami wiesza ? tak ze pomaga tylko twardy reset ? ;/ 1655991[/snapback] mialem podobnie swego czasu... raz potrafil sie przy pierwszym meczu "wywalic", a niekiedy po dluuugim graniu... karty mamy podobne... moze w tym problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 U mnie potrafi się czasami zwiesić...czarne tło + odgłosy kibiców...tylko twardy reset pomaga... zobaczę jak będzie na nowych sterach (78.01)... A bramki...takie se... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 A bramki...takie se... 1657379[/snapback] bez obrazy ale te bramki takie sobie są :> jeju nie jedzie po mnie... : p dobrych bramek nie da sie strzelac slabymi zawodnikami [; ale czekajcie ja wam jescze pokaze [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamzesPL Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 jeju nie jedzie po mnie... : p dobrych bramek nie da sie strzelac slabymi zawodnikami [; ale czekajcie ja wam jescze pokaze [; 1657505[/snapback] A mi demo nie chce sie instalowac zawiesza sie zaraz po odpaleniu instalki mial ktos podobny problem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 A mi demo nie chce sie instalowac zawiesza sie zaraz po odpaleniu instalki mial ktos podobny problem??? 1657984[/snapback] odczekaj chwile, ja tez tak mam ale po pewnym czasie rusza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 raven 88 napisz jak spisuje się anizo w tych sterach w PES 5 - chodzi mi czy murawa jest rozmazana? Byłbym wdzięczny za info bo nie chce się na darmo bawić w żonglowanie sterownikami :P RamzesPL przede wszystkim nie panikuj! :) Włącz instalacje i nawet myszką nie ruszaj i czekaj...czekaj i jeszcze raz czekaj - powinno pójść. :) ps. skąd ściągłeś demo? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Tak to mniej więcej wygląda...max rozdziałka/anizo16x/aa8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamzesPL Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 raven 88 napisz jak spisuje się anizo w tych sterach w PES 5 - chodzi mi czy murawa jest rozmazana? Byłbym wdzięczny za info bo nie chce się na darmo bawić w żonglowanie sterownikami :P RamzesPL przede wszystkim nie panikuj! :) Włącz instalacje i nawet myszką nie ruszaj i czekaj...czekaj i jeszcze raz czekaj - powinno pójść. :) ps. skąd ściągłeś demo? :> 1658248[/snapback] No tak nic nie ruszaj i pujdzie ale manager zadan jak go uruchomie pokazuje ze program nie odpowiada a demo w googlach wpisalem ale masz link http://www.gamestar.pl/ftp/program.asp?id=2614&sys=gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 U mnie potrafi się czasami zwiesić...czarne tło + odgłosy kibiców...tylko twardy reset pomaga... Wg mnie jest to winna "Injuries", czyli po polsku kontuzji. Otóż zawsze coś takiego u mnie było po ostrym faulu i wtedy kiedy się spodziewałem właśnie kontuzji. Tak jak przypuszczałem od czasu wyłączenia Injuries zwiech nie ma i rozkoszuję się grą. :) PS. IMO gra z komputerem nadal jest beznadziejna i nie może się równać z grą z żywym człowiekiem (czyt. wujkiem lub kumplem z bloq) :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Ja też mam tylko zwiechy przy injuries Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 No tak nic nie ruszaj i pujdzie ale manager zadan jak go uruchomie pokazuje ze program nie odpowiada a demo w googlach wpisalem ale masz link 1658392[/snapback]powiedz mi ile czekasz zanim wlaczasz menadzer urządzen? :> U mnie tak samo zawsze sie robi przy instalowaniu byle jakiego PES'a ale po pewnym czasie "pasek" rusza do przodu :) raven_88 -> dzieki za screena! wygląda na to że wszystko jest ok oto jaki był problem z anizo w niektórych sterach w PES 4: bez anizo z anizo x2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamzesPL Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 zagralem w demo i jest naprawde bardzo dobre czekam z niecierpliwoscia na full version.DLA MNIE BOMBA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 No i jednak zainstalowało się? :> Ja także już sie nie moge doczekać pełnej wersji - nie ma to jak wk*rwiać się na patałachów których dostajemy w pierwszym sezonie Master league :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Czarny ekran potrafi też wyskoczyć po wybiciu piłki za linię końcową, w momencie gdy bramkarz przygotowuje się do "piątki".. w PES4 też mi się to kilka razy zdażyło... EXO3...miałem takie cuś bodajże na 71.89 :|...kiepsko to wyglądało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Pytałem o to w watku o PES4 ale tam juz jest troche jak na pustej prerii ze słabego westernu :angry: a ja wlasnie przenioslem sie z pes3 na pes4(troche po tylach jestem :sad: ). Dzisiaj dostalem Pada i zamierzam przerzucic sie z klawy.Przechodzac do meritum: Grając w PES-a na padzie jaki styl gry jest najwygodniejszy, przez was preferowany.Gały analogowe czy krzyżak??Co daje najwieksze pole do popisu. Co do PES5 i dema to na razie nie gram zeby nie zepsuc sobie 4-ki. Czekam na Full ver. Edytowane 20 Września 2005 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Wg sam musisz do tego dojść... Jednym lepiej jest grać na krzyżaku, innym na analogach... Osobiście gram na krzyżaku, analogi się przydają do innych rzeczy (ruleta :D )... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 krzyżak szybciej reaguje, choć gałkami możesz nieco wygodniej się obracać i zwodzić. dla mnie dużej różnicy nie ma, nowy pes5 ma wolniejsze akcje a to przemawia za używaniem analoga, choć przy kontrach czasem potrafię się zgubić. Możesz próbowac uczyć się na analogu, w przysżłości na pewno zapewni ci większą kontrolę, choć działa nieco z opóźnieniem. Takie moje zdanie. Póki co gram na klawiaturze bo pożyczyłem przejściówkę :)\ z meczu na mecz jest co raz lepiej :] bramki są znów zaskoczeniem i sycą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek2004 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Panowie mam pytanko ;) Co mam zrobić, by obrońcy wędrowali w pole karne przeciwnika podczas stałych fragmentów? W PES4 trzeba było dać defense na low i strzałkę do przodu i szło ;) A w 5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Jeśli chodzi o krzyżak czy analog do sterowania zawodnikiem, to zdeycodwanie krzyżak mówię Wam to z długoletniego doświadczenia :=) i na bank kucyk, i reszta zapaleńców mnie poprze :P Jak już mówili niektórzy zdecydowanie szybciej reaguje i gra nabiera "polotu" :> Niestety poruszanie analogiem jest dynamiczniejsze w fifie ( czyt. lepsze :P ). Najelpsze ustawienia to domyślne + zmiana prawego analogu na "manualne" podania ( bez wciśniecia R3 :> ). no i oczywiście typ podań można sobie zmienić na 4 lub 5 :] Aha przy rzutach wolnych, rożnych przerzucam się na analog lewy of coz, bo wygodniej i lepiej :> To wszystko razem to zabójcza konfiguracja :D pozdro. Edytowane 20 Września 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 i tak bym was pojechal <: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeau Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Jako zatwardzialy fan fify musze przyznac ze chyba sie przekonalem do nowego pesa :) Od dzis koniec z fifa przyszedl czas na pes 5!! A jak strzelilem ta bramke link to cieszylem sie jak male dziecko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 i tak bym was pojechal <:... wyjdzie full to zagramy i zobaczymy...:P... ostateczna data premiery to 4 listopad ??...bo są niejasności... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Jako zatwardzialy fan fify musze przyznac ze chyba sie przekonalem do nowego pesa :) Od dzis koniec z fifa przyszedl czas na pes 5!! A jak strzelilem ta bramke 1659363[/snapback]Nawrócony! :twisted2: a co do dyskusji na temat: krzyżak vs. analog jestem zdecydowanie za krzyżakiem :) W grze w której następują szybkie zmiany kierunków i trzeba jeszcze szybciej reagować krzyżak jest poprostu de best ;) Ale już np. w Prince of Persia:WW wole analoga. raven_88 ja właśnie nadal lece na tych 71.89 :) ale zaraz zmieniam Edytowane 21 Września 2005 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Jednak krzyżak.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cxzcxz Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Witam. Daje link do fajne brameczki którą strzeliłem wczoraj: Henry Gra jest naprawde rewelacyjna :-) Oby szybko wyszła pełna wersja ... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...