Skocz do zawartości
mak777

Winning Eleven 9 / Pro Evolution Soccer 5

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry Wieczor!! Sorry ze tak dlugo...

O to obiecane bramencje (tylko 3 bo nie starczylo mi miejsca na MC 8MB, ale juz jest [; )

1656098[/snapback]

iwo bez obrazy ale te bramki takie sobie są :>

jeżeli ta druga jest z 32m to ja strzeliłem Ronaldinho z 45 :-P szkoda, że nie nagrałem :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

update wam tez sie gra czasami wiesza ? tak ze pomaga tylko twardy reset ? ;/

1655991[/snapback]

mialem podobnie swego czasu... raz potrafil sie przy pierwszym meczu "wywalic", a niekiedy po dluuugim graniu... karty mamy podobne... moze w tym problem??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi demo nie chce sie instalowac zawiesza sie zaraz po odpaleniu instalki mial ktos podobny problem???

1657984[/snapback]

odczekaj chwile, ja tez tak mam ale po pewnym czasie rusza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

raven 88 napisz jak spisuje się anizo w tych sterach w PES 5 - chodzi mi czy murawa jest rozmazana? Byłbym wdzięczny za info bo nie chce się na darmo bawić w żonglowanie sterownikami :P

RamzesPL przede wszystkim nie panikuj! :) Włącz instalacje i nawet myszką nie ruszaj i czekaj...czekaj i jeszcze raz czekaj - powinno pójść. :) ps. skąd ściągłeś demo? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

raven 88 napisz jak spisuje się anizo w tych sterach w PES 5 - chodzi mi czy murawa jest rozmazana? Byłbym wdzięczny za info bo nie chce się na darmo bawić w żonglowanie sterownikami :P

RamzesPL przede wszystkim nie panikuj! :) Włącz instalacje i nawet myszką nie ruszaj i czekaj...czekaj i jeszcze raz czekaj - powinno pójść. :) ps. skąd ściągłeś demo? :>

1658248[/snapback]

No tak nic nie ruszaj i pujdzie ale manager zadan jak go uruchomie pokazuje ze program nie odpowiada a demo w googlach wpisalem ale masz link http://www.gamestar.pl/ftp/program.asp?id=2614&sys=gry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie potrafi się czasami zwiesić...czarne tło + odgłosy kibiców...tylko twardy reset pomaga...

Wg mnie jest to winna "Injuries", czyli po polsku kontuzji. Otóż zawsze coś takiego u mnie było po ostrym faulu i wtedy kiedy się spodziewałem właśnie kontuzji.

Tak jak przypuszczałem od czasu wyłączenia Injuries zwiech nie ma i rozkoszuję się grą. :)

PS. IMO gra z komputerem nadal jest beznadziejna i nie może się równać z grą z żywym człowiekiem (czyt. wujkiem lub kumplem z bloq) :P :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak nic nie ruszaj i pujdzie ale manager zadan jak go uruchomie pokazuje ze program nie odpowiada a demo w googlach wpisalem ale masz link  1658392[/snapback]

powiedz mi ile czekasz zanim wlaczasz menadzer urządzen? :>

U mnie tak samo zawsze sie robi przy instalowaniu byle jakiego PES'a ale po pewnym czasie "pasek" rusza do przodu :)

raven_88 -> dzieki za screena! wygląda na to że wszystko jest ok

oto jaki był problem z anizo w niektórych sterach w PES 4:

bez anizo

z anizo x2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czarny ekran potrafi też wyskoczyć po wybiciu piłki za linię końcową, w momencie gdy bramkarz przygotowuje się do "piątki"..

w PES4 też mi się to kilka razy zdażyło...

EXO3...miałem takie cuś bodajże na 71.89 :|...kiepsko to wyglądało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytałem o to w watku o PES4 ale tam juz jest troche jak na pustej prerii ze słabego westernu :angry: a ja wlasnie przenioslem sie z pes3 na pes4(troche po tylach jestem :sad: ). Dzisiaj dostalem Pada i zamierzam przerzucic sie z klawy.Przechodzac do meritum:

Grając w PES-a na padzie jaki styl gry jest najwygodniejszy, przez was preferowany.Gały analogowe czy krzyżak??Co daje najwieksze pole do popisu.

Co do PES5 i dema to na razie nie gram zeby nie zepsuc sobie 4-ki. Czekam na Full ver.

Edytowane przez Yearman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krzyżak szybciej reaguje, choć gałkami możesz nieco wygodniej się obracać i zwodzić. dla mnie dużej różnicy nie ma, nowy pes5 ma wolniejsze akcje a to przemawia za używaniem analoga, choć przy kontrach czasem potrafię się zgubić. Możesz próbowac uczyć się na analogu, w przysżłości na pewno zapewni ci większą kontrolę, choć działa nieco z opóźnieniem. Takie moje zdanie.

Póki co gram na klawiaturze bo pożyczyłem przejściówkę :)\

z meczu na mecz jest co raz lepiej :] bramki są znów zaskoczeniem i sycą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o krzyżak czy analog do sterowania zawodnikiem, to zdeycodwanie krzyżak mówię Wam to z długoletniego doświadczenia :=) i na bank kucyk, i reszta zapaleńców mnie poprze :P Jak już mówili niektórzy zdecydowanie szybciej reaguje i gra nabiera "polotu" :> Niestety poruszanie analogiem jest dynamiczniejsze w fifie ( czyt. lepsze :P ). Najelpsze ustawienia to domyślne + zmiana prawego analogu na "manualne" podania ( bez wciśniecia R3 :> ). no i oczywiście typ podań można sobie zmienić na 4 lub 5 :]

Aha przy rzutach wolnych, rożnych przerzucam się na analog lewy of coz, bo wygodniej i lepiej :> To wszystko razem to zabójcza konfiguracja :D

pozdro.

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako zatwardzialy fan fify musze przyznac ze chyba sie przekonalem do nowego pesa  :)  Od dzis koniec z fifa przyszedl czas na pes 5!! A jak strzelilem ta bramke 1659363[/snapback]

Nawrócony! :twisted2:

a co do dyskusji na temat: krzyżak vs. analog jestem zdecydowanie za krzyżakiem :) W grze w której następują szybkie zmiany kierunków i trzeba jeszcze szybciej reagować krzyżak jest poprostu de best ;) Ale już np. w Prince of Persia:WW wole analoga.

raven_88 ja właśnie nadal lece na tych 71.89 :) ale zaraz zmieniam

Edytowane przez EXO3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi