Skocz do zawartości
mak777

Winning Eleven 9 / Pro Evolution Soccer 5

Rekomendowane odpowiedzi

macmet napisał(a):

Ok dzieki ATI teraz juz wsio jasne :) Ale słyszałem ze Wolf sie wycofał wiec z paczami bedzie na poczatku ciezko:(.

1704067[/snapback]

NO niestety Wolf wybrał stancje EA :mur:

Ale myślę że FCH zrobi swoje...

Sądząc po demach, które wydawał możemy być spokojni...

Pozdrawiam

Edytowane przez ati

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ati napisał(a):

NO niestety Wolf wybrał stancje EA  :mur:

1704173[/snapback]

To że gra w fife06 to nie znaczy że tylko w nią w tej edycji będzie grał i roibł do niej pacze. Zresztą na soccergaming jakbys czytał jego posty i tematy to byś wiedział. Niestety ale chyba pacza z jego strony doczekamy się dopiero jak pojawi się WE9I na PC. Chociaż nie wiadomo ;)

pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie jednego co wam zazdroszcze wam PeCetowym graczom w PESa to tych 'paczów' [; ladnie wam sie wszystko sciaga i ladnie paczuje a zobaczcie jakie my konsolowcy mam problemy z paczem - jest ale co mi po nim jak instrukcja i wszystko po HISZPANSKIU :/ A samemu zmieniac chozby nazwy zawodnikow i stadionow porobic transfery Oo

No nic moze ktos cos wyda na konsole po ingliszu tak jak bylo to z WE9 Jap. na poczatku sierpnia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taa...chcesz się zamienić ??...:)

wolałbym mieć już we9 nawet po japońsku...demo mi zbrzydło...:|...w tym aspekcie konsolowcy lepiej mają....że nie wspomnę że na czarnuli lepiej się gra...(padzik, pifffko i te sprawy...:) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

raczej chyba nikt nie wie bo wszystko po espaniol jest :|

raven_88 napisał(a):

Taa...chcesz się zamienić ??...:)

wolałbym mieć już we9 nawet po japońsku...demo mi zbrzydło...:|...w tym aspekcie konsolowcy lepiej mają....że nie wspomnę że na czarnuli lepiej się gra...(padzik, pifffko i te sprawy...:) )

1705018[/snapback]

i tu amsz racej mnie sie sto krotnie lepiej gra na 'psie' niz na 'pececie' ale te pacze :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kucyk napisał(a):

no przecież jest pes5 na ps2... po co Ci patche?

po za tym to patchowanie gier na ps2 wcale nie jest trudne  <_<

1705088[/snapback]

Ale kurcze fajnie miec tak zrobione wszsytkie transfery, pileczka naja i wogole nazwisak poprawione. Bo znudzilo mi sie juz granie w standarcie [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Blue napisał(a):

pesa5? kiedy pes5 wychodzi?:> 20 czy 27?

1705436[/snapback]

mak777 napisał(a):

Hiehie, 3dni i będzie full w sklepach :D YEAHHHHH  B)

1705372[/snapback]

Tylko pytanie o jaki sklep tu chodzi. ;]

A tutaj dwie bramy mojego autorstwa i jeden zabawny blad bramkarza. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

raven_88 napisał(a):

eee...29 (conajmniej) tv i wygodnej kanapy komp nie zastąpi...:)

Właśnie...jaki sklep ...:huh: ... bo miało 27-28 być...

nie żebym narzekał...20 jak najbardziej mi pasuje :)

1706585[/snapback]

Raven ale w czym problem? :) Ja zawsze i tak PC do TV podłączam jak gram w PESa :D I życie jest piękne :D Kurcze, to będzie moja druga oryginalna gra, tzn. może inaczej, druga oryginalna za więcej niż 100zł :D Pierwszą był PES3 :D Hehe, choć jego sprzedałem potem na allegro za 20zł mniej niż kupiłem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mak napisał(a):

Raven ale w czym problem? icon_smile3.gif Ja zawsze i tak PC do TV podłączam jak gram w PESa icon_biggrin3.gif I życie jest piękne icon_biggrin3.gif ...

...

Wiem że życie piękne jest, ale jakbyś musiał biegać z kompem po moich cudownych schodach w celu podłączenia do tv to by Ci się znudziło...:D...(że nie wspomnę że starszyzna walczy o dostęp do tv więc mi zbytnio nie chcą dać się podłączyć ;p)...

ehh...perspektywa roku 2006 - playstation3 (499$) + pes6(59$) + własny telewizor (200$)...pokonanie kumpla w pro - bezcenne...za wszystko inne wybulę kartą MasterCard...:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam gram na monitorze i miska moja jest zadowolona na sam widok pes;), wole monitor bo jednak ta rozdzielczosc 1200x1100 bardziej mnie rajcuje niz telewizyjna. Zreszta gdy pokazałem pes4 na kompie moim kuzynom którzy graja od paru lat na konsoli na TV to o mało im gały z orbit nie wyleciały. Ja pozostaje przy monitorku :) i pozdrawiam wszystkich wyczekujacych ! Łączcie się w pokoju :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez jestem zdania ze pad do PC to zaden problem a grafika jest nie co lepsza na blaszaku bardziej szczegolowa nie oszukujmy sie.

A w koncu cena PS2 w tej chwili to okolo 500zeta za nowke to tyle co slaba karta grafiki w tej chwili , kto bedzie chcial miec to bedzie mial jedno i drugie.

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyna gra która nie moze mi sie znudzic do PES4+Patch.Od PES3 odciagnela mnie 4 . Ciekawe czy tak bedzie tez z piątą czescia Pesa.

Gralem w demko - hmm nawet nizle ale.... zawsze Full to Full. :)

Znow trzeba bedzie sie od nowa uczyc.

A jak jest z robieniem sztuczek?

No 20 Pazdziernika bardzo bym sie cieszyl jakby wyszla.Sam raz moje urodziny :)) Fajny prezent od KONAMI bym dostal :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie denerwuje ostatnio siatka, chodzi o dolne rogi, jakoś brzydko się odkształcają :( tak jakby nie mogli tam więcej animacji/załamań dać. Ale za to strzały jakie idą w te bramki są przednie.

Liczę, że jeszcze w tym tygodniu doczekamy się pes5 na pc :]

Edytowane przez mihalo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Pro Evolution Soccer 5 od jutra w Ultimie

Materiały prasowe; środa, 19 października 2005

Od jutra od godziny 10:00 w sklepie Ultima będzie mozna kupować grę Pro Evolution Soccer 5 na konsolę PS2. Gra dostępna będzie w cenie 199zł.

Preordery na PES 5 PS2 w zwiazku z rekordową ilością zamówień będą realizowane - dzisiaj i jutro (wedlug kolejnosci zgloszen).

Źródło: Gry.wp.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio rzadko goszcze na kompie - ale wczoraj udało mi się ustrzelić coś takiego:

http://rapidshare.de/files/6497049/joe_col...rsenal.avi.html

B)

nice ha? :-P

ps.

w sumie to cud że udało się to nagrać Frapsem na moim kompie :blink:

:)

Edytowane przez EXO3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi