mak777 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Te przywileje to fajnie, ale ze spalonymi naprawde jest przesada.. 1731397[/snapback] Dlaczego przesada? Spalony jest gwizdany wtedy kiedy jest spalony... Skoro masz dużo spalonych to stosujesz złe taktyki :) A mnie coraz bardziej aczyna denerwowac PES5 :/ Zwolnili gre po to zeby byla lepsza kontrola nad zawodnikiem. A ja niemoge sie utrzymac przy pilce, po prostu nikt mnie nieslucha. Ja daje cos innego a zawodnik co innego robi. Jest kilka opcji: 1) niepotrafie grac w PES5 2)na klawiaturze sie nieda grac w PES5 3)gra jest zrypana Mam nadzieje ze to 2. Moze podal by ktos powod co moze byc nie tak. Moze sa jakies specjalne przyciski do tego. HEEELLLLLLPPPP :) POZDRO 1731401[/snapback] Ja stawiam na pierwszy głównie ;) I drugie do kompletu ;) Przy piłce można się utrzymywać bezproblemu, polecam stosowanie dużej ilości R2-Special ;) Oraz prawej gałki, w sumie nie wyobrażam sobie teraz już gry na klawiaturze, choć za czasów PES3 jeszcze grałem :D Kup najtańszego pada, imitację jakaś DualShocka od PS2, koniecznie z dwoma gałkami i pykaj :) Za 30zł już spokojnie kupisz na alledrogo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 ze spalonymi jest przesada nieraz ponieważ wątpie żeby na żwo sędzie wyłapał wielkości stopy spalony ... PES5+pad nigdy klawiatura bo to samobojstwo :) muszę se sprawić chyba nowego logitech'a non kabel :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Macie jakieś specjalne patenty by szybko można było kupic jakiegoś dobrego zawodnika - powiedzmy pokroju Ronaldo?. Mimo, ze daję masę kasy to i tak nie chcą mi sprzedać. Zawsze Breakdown.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) Macie jakieś specjalne patenty by szybko można było kupic jakiegoś dobrego zawodnika - powiedzmy pokroju Ronaldo?. Mimo, ze daję masę kasy to i tak nie chcą mi sprzedać. Zawsze Breakdown.... 1731496[/snapback] JAk jestes w D II to nie kupsiz nikogo swietnego. Muszi wejsc do D I [; EDIT: Hanu wiedze ze z lodzi tez byc - moze jakas partyjak kiedys tylko ja gram na PS2 xD ale porzyczy sie przejsciowke i moge wpadac [; !?!?!!? Edytowane 1 Listopada 2005 przez iwo_kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyron5 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Chyba mnie przekonaliscie... Kupie pada, bo gram caly czas na klawiaturze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 sorry moze juz bylo ale moze mi ktos tak lopatologicznie wytlumaczyc co i jak mozna dokladnie zrobic prawa galka :) wiem ze gora dol to podbicie a dalej co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 to ja ponowie moje pytanie jak używac prawej gałki pro ;), może jakiś poradnik or something ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 to ja ponowie moje pytanie jak używac prawej gałki pro ;), może jakiś poradnik or something ? 1731717[/snapback] Normalnie, kładziesz prawy kciuk na prawej gałce i poruszasz, góra, dół, lewo, prawo, skosy, wciśnięcie, itd. :P A tak poważnie to rozwiń pytanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Pad i tylko pad. Kontrola nad zawodnikiem jest o niebo lepsiejsza. Dziś dorwałem w końcu nowiutkiego Logiego Dual Action (po tym jak pad Manty się rozleciał :lol: ) i znów mogę cieszyć się z gry ;] Od wydania dema grałem na klawiszach i to jest męczarnia dla kogoś kto grał PES4 na padzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Normalnie, kładziesz prawy kciuk na prawej gałce i poruszasz, góra, dół, lewo, prawo, skosy, wciśnięcie, itd. :P A tak poważnie to rozwiń pytanie :) 1731722[/snapback] no to zapytam inaczej co da sie porzy pomocy prawego analoga robić bo ja umiem tylko piruet i to podbicie piłki a tak jak ruszam to nic sie nie dzieje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) Pad i tylko pad. Kontrola nad zawodnikiem jest o niebo lepsiejsza. Dziś dorwałem w końcu nowiutkiego Logiego Dual Action (po tym jak pad Manty się rozleciał :lol: ) i znów mogę cieszyć się z gry ;] Od wydania dema grałem na klawiszach i to jest męczarnia dla kogoś kto grał PES4 na padzie 1731782[/snapback] Stary coś Ty zrobił :D Ostrzegałem nie raz żeby nie kupować tego pada :> 3ba było brać Logiego ale Rumble Pad 2. Najwazniejszy powód to taki że Dual Action miały jakąś wadę fabryczną z lewym analogiem ( po jakimś czasie blokował się w jednym ierunku )!! 3 razy go reklamowałem za każdym razem nowego dostawałem ;) aż w końcu za dopłatą mi na Rumble Pad 2 wymienili :P Oczywiście nie życzę Ci tego, ale jak masz możliwość to wymień go natychmiast na RP 2 :> Drugi powód to taki że RP 2 jest wygodniejszy, przede wsszytkim D-PAD !! bo w Dual Action jest okropny. Pozdro. Edytowane 1 Listopada 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) Stary coś Ty zrobił :D Ostrzegałem nie raz żeby nie kupować tego pada :> 3ba było brać Logiego ale Rumble Pad 2. Najwazniejszy powód to taki że Dual Action miały jakąś wadę fabryczną z lewym analogiem ( po jakimś czasie blokował się w jednym ierunku )!! 3 razy go reklamowałem za każdym razem nowego dostawałem ;) aż w końcu za dopłatą mi na Rumble Pad 2 wymienili :P Oczywiście nie życzę Ci tego, ale jak masz możliwość to wymień go natychmiast na RP 2 :> Drugi powód to taki że RP 2 jest wygodniejszy, przede wsszytkim D-PAD !! bo w Dual Action jest okropny. Pozdro. 1732052[/snapback] Tego logiego zassał mój brat na szybko w Vobisie gdy wrócił z zagranicy i dowiedział się, że PES5 wyszedł :lol: Dał 70zł, a RP2 kosztuje 50zł więcej więc różnica jest raczej spora [Edit] Na D-PADzie mi nie zależy bo i tak gram na analogach - wygodniej ;] Edytowane 1 Listopada 2005 przez turzol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Wiecie może jak zrobić żeby po wgraniu nowego optiona i nowych kitsów zrobić aby w ML też to było wszystko widoczne ? (chodzi mi głównie o stroje itp)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) Co do PES5 to wszystko fajnie ale gra na klawiaturze to istna masakra (nowości nie odkryłem... heh). Pytanie czy taki padzik: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69583172 będzie się spawdzał i czy warto w niego inwestować? Jestem świadomy tego, że lepiej jest pakować kase w konstrukcje typu Logi Rumblepad 2, ale nie jestem jakimś maniakiem piłki i pogrywam w ten rodzaj gier raczej dorywczo. Jakie jest wasze zdanie? Edytowane 2 Listopada 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob75 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 myślę ze najlepiej napisać do gości co kupili i ich spytać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Co do PES5 to wszystko fajnie ale gra na klawiaturze to istna masakra (nowości nie odkryłem... heh). Pytanie czy taki padzik: 1733286[/snapback] Kumpel kupił dwa takie i nie narzeka ;) (gra z bratem) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Kumpel kupił dwa takie i nie narzeka ;) (gra z bratem) :) 1733420[/snapback] Myslalem, ze o warezie nie gadamy na forum... (pady firmy warez ;] ). Ja tez mysle nad jakims kontrolerem innym od klawy do pes. Tylko nie chcial bym, zeby to sie rozpadlo po miesiacu i dual shock przestal dzialac. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Oka rozegralem juz "kilka" spotkac w swiezutkiego Pesika wiec chcialem sie podzielic spostrzezenami.Po przeniesieniu sie z PES3 mna 4-ke mialem mieszane uczucia...ale patche i troche praktyki oraz moje chlopaki z trybu ML przekonaly mnie szybciutko do nowszej czesci.Na 5-ke wsiadlem przerywajac przygode z 4 czescia i co...powiem otwarcie i byc moze zbyt wczesnie ale ja sie rozczarowalem.Gra mi sie po prostu zle.NIe chodzi tylko o puste trybuny i fotokomorkowy spalony.Sedzia przy kazdym kontakcie gwizdze spalonyzupelnie jak przy wslizgach w czesci 3ciej-wtedy sie oduczylem wslizgow, teraz proba odebrania pilki konczy sie faulem i musze sie pochwalic ze przynajmniej w tym aspekcie wygrywam z kompem ok.20:0 bo im sedzia nie gwizdze.Gram na ** tak na dwoch...a moi graja jak lajzy.Moj ulobiony sposob ogrywania bramkarza czyli krotki LOB sie nie sprawdza a strzaly kolo slopka spowodowaly kontuzje mojego pada.Grajac na wspomnianym poziomie moi w miare uplywu czasu/zmeczenia zaczynaja podawac do przeciwnikow a ci jada jak po sznurku.Strona audio to kolejna sprawa.komentarz zupelnie nie zauwazalny.A odglosy ze stadionu sugeruja rozgrywke w szachy a nie pilke nozna. NIe przestane grać w 5-ke-oczywiscie ze nie...tylko ze gdy odpalilem 3 ke to dlugo nie moglem dojsc do siebie i dlatego ona pozostanie wzorem mojej Kopanki.4 przyniosla wiele nowego a w 887 meczu dalej potrafila zaskakiwac.a 5-ka jest jak jej Intro-nieciekawe i pozostawiajace niedosyt. A teraz ide zagrac w PESa 5 zeby jak najszybciej odszczekac to co napisalem choc PES 4 juz ma dosc kurzu na polce i az sie do mnie wyrywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Najlepsze są sprawdzone pady przez miliony graczy, czyli od PS2!!! Sam gram na takich (przejscowka do Pcta) i są super :D. Miałem dużo PCtowych padów i ich główny problem to krzyżak. Z reguły są mało precyzyjne i się szybko psują a ten w DualShokach SONY jest bardzo wygodny. Oczywiście nawet nie chce mi się rozwodzić na temat nowych padów Logitecha. Krótka mówiąc duża kupa za duże pieniądze :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeWill... Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Czyli jednak jest ktos komu PES5 niebardzo sie spodobal. Yearman masz racjie Konami zawalilo sprawe.......:/ Kupie pada moze bedzie sie lepiej gralo bo narazie gram z bratem on na padzie ja na klawiaturze i niewazne kim bym gral Barca czy Arsenalem a on Celtikiem to i tak dostaje w dupę 3:0 a w PES4 potrafie ograc go tak samo wysoko pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 ja właśnie zakupiłem DUAL CHOCK+przejściówka po podobno pady SONY od PS2 są najlepsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Najlepsze są sprawdzone pady przez miliony graczy, czyli od PS2!!! Sam gram na takich (przejscowka do Pcta) i są super :D. Miałem dużo PCtowych padów i ich główny problem to krzyżak. Z reguły są mało precyzyjne i się szybko psują a ten w DualShokach SONY jest bardzo wygodny. Oczywiście nawet nie chce mi się rozwodzić na temat nowych padów Logitecha. Krótka mówiąc duża kupa za duże pieniądze :| 1733486[/snapback] To jest fakt :) Ja mam DualShocka 2 i DualShocka i przejściówkę na 2pady :) Cud, miód i orzeszki :) No ale nie każdego stać na taki wydatek... I nie każdy chce inwestować tyle kasy :) ja właśnie zakupiłem DUAL CHOCK+przejściówka po podobno pady SONY od PS2 są najlepsze :) 1734074[/snapback] Nie pożałujesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 no mam nadzieję :) teraz mam media-tech ZF to nawet nawet jak za tą cene (25zł) ale bez analogów ... w piątek chyba podziele się wrażeniami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 ja mam od roku przejsciowe plus dwa padu dualshock.. i nie wyobrazam sobie innego pada do pes'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabel_kablowski Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 jol, niestety (dla Konami), ale zgadzam sie z wypowiedzia Yearman i jeszcze z paroma komentarzami innych osob na temat pes5. po zaistalowaniu i rozegraniu paru meczow na poziomie 3 (***) gralo mi sie strasznie! mnostwo fauli, brak mozliwosci normalnego odebrania pilki, puste trybuny a doping leci chyba z kasety (za to kibice w powtorkach!?), dziwnie biegajacy pilkarze i ta pilka co sie odbija i jakby za lekka, bolace rece od wciskania klawiszy na padzie, spalone ... horror... zmiejszylem poziom na 2 rzeczy sie jakos moze wkrecic w ta gre bo mnie odrzucala i jest troche lepiej... moze pogram tydz i mi przejdzie, ale nie o to chodzi, bo czlowiek sie do wszystkiego przyzwyczai, gra powinna byc od poczatku dobrze zrobiona :) co do dema to w ogole nie wspomne, bo to jakby 2 rozne gierki ;) ale przynajmiej dobre menu jest i na pewno zaraz wyjda patche ktore naprawia te wszystkie bledy (chociaz nie o to chodzi jak ktos kupuje giere a potem miliard patchy ma sciagac :) ale nie badzmy tacy krytyczni :) ide pograc :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rudy102 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 panowie szok Scholes faulowany w środku pola lezy i zwija sie ale sędzia puszcza akcje dalej przy pilce gracze wigan athletic odbieram im pilke w tym momencie sędzia przerywa gre scholes schodzi z boiska a sedzia wznawia gre rzutem sędziowskim LOL LOL LOL LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael_21 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) pomalu mam z leksza dosc tej gry ,a przedewszystkim moich zawodnikow ktorzy za pola karnego strzelaja przepiekne bramki ze az milo popatrzec a z 2 metrow nawet w slupek trafic nie moga :mur: ...i takie sytuacje powtarzaja sie kilka razy na mecz :mur: .....ech wlasnie przez to przegralem w finale pucharu 3:2 z brazylia (oczywiscie na 6 gwiazdkach) ....druga sprawa to bramkarze ktorych podobno ulepszyli w porownaniu do poprzedniej czesci ..fakt inaczej sie zachowuja ,wyciagaja strzaly z okna ale czasami nie potrafia zlapac pilki szybkosci zlowia cignacego 5 kg ciezarek tylko glupio sie patrza jak im obok nogi przelatuje ,a jak juz sedzia zaliczy bramke lapia sie sieroty za glowe i lamentuja ...qrde to jest sztuka :lol2: o faulach juz lepiej nic nie wspominam :angry: panowie szok Scholes faulowany w środku pola lezy i zwija sie ale sędzia puszcza akcje dalej przy pilce gracze wigan athletic odbieram im pilke w tym momencie sędzia przerywa gre scholes schodzi z boiska a sedzia wznawia gre rzutem sędziowskim LOL LOL LOL LOL hehe tez sie z tym juz spotkalem :) ...wtedy komp otrzymal pilke od sedziego a ze ja przy gwizdku mialem ja przy nodze wybil w kierunku mojej bramki :lol: ....kiedys mialem szanse sie odegrac poprzez oddanie jej przeciwnikowi ale jakos sie wkoncu rozmyslilem i sobie zachowalem :lol2: Edytowane 3 Listopada 2005 przez michael_21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 jol, niestety (dla Konami), ale zgadzam sie z wypowiedzia Yearman i jeszcze z paroma komentarzami innych osob na temat pes5. po zaistalowaniu i rozegraniu paru meczow na poziomie 3 (***) gralo mi sie strasznie! mnostwo fauli, brak mozliwosci normalnego odebrania pilki, puste trybuny a doping leci chyba z kasety (za to kibice w powtorkach!?), dziwnie biegajacy pilkarze i ta pilka co sie odbija i jakby za lekka, bolace rece od wciskania klawiszy na padzie, spalone ... horror... zmiejszylem poziom na 2 rzeczy sie jakos moze wkrecic w ta gre bo mnie odrzucala i jest troche lepiej... moze pogram tydz i mi przejdzie, ale nie o to chodzi, bo czlowiek sie do wszystkiego przyzwyczai, gra powinna byc od poczatku dobrze zrobiona :) co do dema to w ogole nie wspomne, bo to jakby 2 rozne gierki ;) ale przynajmiej dobre menu jest i na pewno zaraz wyjda patche ktore naprawia te wszystkie bledy (chociaz nie o to chodzi jak ktos kupuje giere a potem miliard patchy ma sciagac :) ale nie badzmy tacy krytyczni :) ide pograc :D pozdro 1734216[/snapback] No popatrz, a ja gram na 6gwiazdkach i nie mam problemów z faulami i spalonymi. Na 3 gwiazdkach to jest już totalnie banał. Piłeczkę się elegancko normalnie odbiera na każym poziomie (na 1-3 banalnie :P), tutaj jest poprostu kwestia treningu i dobierania odpowiednich taktyk i ustawień (niektórzy przeciwnicy wogóle nie robią offside trapów, a niektórych gra opiera się tylko na nich)! Mi na początku też nie wychodziło i było dużo fauli i spalonych, a teraz 1, w porywach 2 głupie faule na mecz (hehe, nie licze wjazdów od tyłu wślizgiem :P), a spalony jak się zdaży to już wogóle święto ;) Co do kibiców i przyśpiewek, no tutaj nie mam co mówić, jest żałośnie, ale wyjdzie patch i będzie fajnie, jak zawsze :) Gra jest naprawdę dobra i się gra przyjemnie, podstawowa sprawa to nauczyć się grać, bo jak widzę że ktoś narzeka że cieżko jest na 3gwiazdkach i jedzie gierkę ostro to nie ma o czym gadać, rozumiem na 4,5 lub 6ściu :) Poćwicz grę, a wtedy stanie się naprawdę przyjemnie :) panowie szok Scholes faulowany w środku pola lezy i zwija sie ale sędzia puszcza akcje dalej przy pilce gracze wigan athletic odbieram im pilke w tym momencie sędzia przerywa gre scholes schodzi z boiska a sedzia wznawia gre rzutem sędziowskim LOL LOL LOL LOL 1734380[/snapback] No mi tak "zabili" Ronaldo :P pomalu mam z leksza dosc tej gry ,a przedewszystkim moich zawodnikow ktorzy za pola karnego strzelaja przepiekne bramki ze az milo popatrzec a z 2 metrow nawet w slupek trafic nie moga :mur: ...i takie sytuacje powtarzaja sie kilka razy na mecz :mur: .....ech wlasnie przez to przegralem w finale pucharu 3:2 z brazylia (oczywiscie na 6 gwiazdkach)Hehe, pierwsze słyszę :P Trening, trening i jeszcze raz trening :D Z 2metrów rypałem na początku, ale jak doceniłem prawą gałkę i strzały z R2 to skuteczność wynosi 95% :D ....druga sprawa to bramkarze ktorych podobno ulepszyli w porownaniu do poprzedniej czesci ..fakt inaczej sie zachowuja ,wyciagaja strzaly z okna ale czasami nie potrafia zlapac pilki szybkosci zlowia cignacego 5 kg ciezarek tylko glupio sie patrza jak im obok nogi przelatuje ,a jak juz sedzia zaliczy bramke lapia sie sieroty za glowe i lamentuja ...qrde to jest sztuka :lol2:Hehe, poprostu zdolni inaczej :) o faulach juz lepiej nic nie wspominam :angry:Przeczytaj moją odpowiedź na pierwszy post... hehe tez sie z tym juz spotkalem :) ...wtedy komp otrzymal pilke od sedziego a ze ja przy gwizdku mialem ja przy nodze wybil w kierunku mojej bramki :lol: ....kiedys mialem szanse sie odegrac poprzez oddanie jej przeciwnikowi ale jakos sie wkoncu rozmyslilem i sobie zachowalem :lol2: 1734393[/snapback] Hehe, o Ty niedobry nicponiu :P P.S. Żeby nikt mi nie mówił, nie bronię gry za wszelką cenę, ale to co napisałem to odczucia wielu osób z soccergaming, w tym i moje... Naprawdę podstawową sprawą jest przejście całego treningu (challenge), naprawdę dużo tam się można nauczyć, oraz rozegranie setek meczy, z czasem naprawdę odebranie piły bez faulu nie stanowi żadnego problemu, tak samo spalone (kwestia taktyk), no i strzały, IMHO są najpiękniejsze ze wszystkich dotychczasowych PESów no i z bliska nie ma problemów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 No chyba nie mysleliscie, ze nadal wystarczy trzymac X ewentualnie X+Kwadrat aby zabrac bez faulu pilke? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob75 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 tu nie ma czasu na myślenie... ;) go go go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...