raven_88 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Pozostaje mi tylko poprzeć mak'a... z tą grą jest jak z prawdziwą gałą...im więcej grasz tym większego nabierasz doświadczenia... po 1szym meczu w pro5 też psioczyłem na faule, po 10 było lepiej...a teraz to 95% piłek czyściutko odebranych... tak samo ze strzelaniem z bliska (choć z tym to raczej nigdy nie miałem problemu) i ze spalonymi...kwestia treningu i praktyki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeWill... Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Ale tu nietylko chodzi o to ze sa zbyt czeste faule czy spalone. Ogulnie gra jest kiepsko zrobiona jak na te czasy. Niema takiej wielkiej rewolucji, oprucz tego ze zwolnili tempo rozgrywania meczu co jest bez sensu to wiele ciekawych rzeczy niewprowadzili. Owszem jest wiekszy realizm w PES5 ale w PES4 lepiej sie gra. Oby patche cos pozmienialy... mozna tak nazekac, a i tak trzeba grac :) Musze sprawdzic jak gracie Mistrzowie :) jak sie komus zachce grac to na gg 7098153 pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 ..... i taktyki, nie pomijajmy taktyki tutaj ona odgrywa wazną rolę. mam pytania czy w ML mozna ustawiać poziom trudności? bo ustawiłem na *** ale nie jestem pewien czy później nie będę mial potrzeby zwiększyć poziomu, a zaraz po rozegraniu pierwszego meczu ta opcja była zablokowana. gdzie się to ustawia i kiedy można zmienić. czy wy tak macie, że wykonując wolny gdy ustawicie wystawiającego i naciśniecie L1 + X to on wystawia a jak chcę strzelić naciskam [] i pasek zaczyna nabierać mocy dwukrotnie i moc strzału jest za słaba. problemu nie ma z carlosem który ma dłuugi rozbieg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 mam pytania czy w ML mozna ustawiać poziom trudności? bo ustawiłem na *** ale nie jestem pewien czy później nie będę mial potrzeby zwiększyć poziomu, a zaraz po rozegraniu pierwszego meczu ta opcja była zablokowana. gdzie się to ustawia i kiedy można zmienić. 1735287[/snapback] Po rozegraniu CALEGO sezonu mozna zmienic to w opcjach gry.podobnie jak edytowac zespol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 mam pytanie: czy wie ktoś na jakich sterownikach <nvidia> działa dobrze anizo w PESie - tzn w których po jego włączeniu murawa nie wygląda jak za czasów VooDoo 2. Pytam gdyż włączenie anizo to chyba jedyny sposób na nie mruganie murawy (poza ocz. włączeniem detali na High - na co sobie nie moge pozwolić ;) [komp] ) byłbym wdzięczny za w miarę szybką odpowiedź :) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 murawa kiepsko i tak wyglada, nawet z anizox16:/ ale co do mrugania... u mnie nie mruga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) a jakie masz stery? (ver) na jakich detalach grasz? bo na high nie miga bez znaczenia na sterowniki - a na niższych trzeba sie ratować anizo EDIT: ok wszystko gra. wróciłem na stery 61.77 (sic!) i anizo chodzi tak jak powinno B) Edytowane 3 Listopada 2005 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 sam gameplay jest całkiem, całkiem ale grafa nie z tej epoki, liczyłem na coś ciekawszego wizualnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 a jakie masz stery? (ver) na jakich detalach grasz? bo na high nie miga bez znaczenia na sterowniki - a na niższych trzeba sie ratować anizo EDIT: ok wszystko gra. wróciłem na stery 61.77 (sic!) i anizo chodzi tak jak powinno B) 1736050[/snapback] aż stetsowalem.. bez anizo ponizej high mi nie mruga murawa.. w ogóle.. czy to low, medium czy high.. stery z podpisu,.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wałek Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 e tam ja na 6 gwiazdach walcze i jakos sie da wygrac a faule bywaja ale teraz to czesciej mnie komp fauluje niz ja jego (PERFEKCJA WYMAGA PRAKTYKI) Ale z kompem gra sie i tak daremnie niema to jak sobie zgrac jakiegos turniejka z kumplami, popisac sie jakas akcja indywidualna cos pieknego, a co do Pes 5 to wydaje mi sie ze gra nabrała realizmu nie styka dobry drybling ale trzeba pomyslec przerzucic piłeczke na druga strone(radar jest niezbedny) itp no i ogromna role odgrywa taktyka i forma. piSS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 sam gameplay jest całkiem, całkiem ale grafa nie z tej epoki, liczyłem na coś ciekawszego wizualnie ...poczekaj na Pro Evolution Soccer 6... od początku było wiadomo że 5tka wiele się graficznie nie będzie różnić od pes4...a zresztą kto w tej grze na grafę patrzy...(no prócz EXO3 i jego ciągłej walki z anizo :) ).. btw u mnie nic nie mruga...stery DNA 81.85... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 a co myslicie o takim padzie? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=70758354 warto wydac te 30zl ?uzywa Ktos takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 adbok - powtarzasz się :)... od dziś ja używam (aczkolwiek jak tylko nadarzy się okazja - czyt. wolna kasa inwestuję w DS)...gra się bardzo dobrze...ogólnie kopia ds... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) a co myslicie o takim padzie? 1737320[/snapback] Widziałem coś podobnego ostatnio w Media chyba i nie było to zbyt ciekawe - przede wszystkim jakieś takie tandetne wykonanie - przyciski, i 100% plastiku. Ja używam Dual Shock 2 by Manta ( 1736783[/snapback] hehe taka migająca murawa to naprawde wkurzający drobiazg :wink: oczywiście na grafe nie zwracam większej uwagi - można powiedzieć że brak znacznej poprawy w tym elemencie mnie cieszy - ze względu na starego kompa ofkors :razz: Póki co jednak musze stwierdzić że gra nie ciągnie mnie tak jak poprzednie części :? nie wiem, może to kwestia czasu - czasu w którym zaczne Master League - czekam na tego Superpatcha, którego przygotowywuje cała elita "patcherów" - wśród nich m.in. Wolf i Norek. EDIT: jakoś mi umknęło że w PES 5 nie ma trybu LAN :mur: mam nadzieję że wyjdzie jakiś patch albo coś bo przecież brak tej opcji to rozbój w biały dzień :blink: Edytowane 4 Listopada 2005 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Petycja do KONAMI o LAN w Pro Evolution Soccer 5 http://new.petitiononline.com/pesfans/petition.html klikacie, wypełniacie 2 pola (imię, e-mail) i gotowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Po kilkunastu minutach grania reakcja zawodników na naciskane klawisze robi sie za wolna. (na poczatku meczu jest ok) Reaguja ze zbyt duzym opoznieniem :/ Ale plynnosc gry wydaje sie taka sama. Działo sie tez tak w pes4 i chyba w 3 tez. Temp. procka jest ok, karta tez dobrze chlodzona(na niekreconej jest to samo), probowalem tez rozne sterowniki i nic. Jaka moze byc tego przyczyna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob75 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 ahh ta giera mnie rujnuje już od `98........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 ahh ta giera mnie rujnuje już od `98........ [obrazek] 1737549[/snapback] :lol2: ...ale wrażenia z gry..bezcenne B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob75 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 :lol2: ...ale wrażenia z gry..bezcenne B) 1737764[/snapback] :lol: dobrze powiedziane.................a za wszystko inne.......przyjdą rachunki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 To jest fakt :) Ja mam DualShocka 2 i DualShocka i przejściówkę na 2pady :) Cud, miód i orzeszki :) No ale nie każdego stać na taki wydatek... I nie każdy chce inwestować tyle kasy :) Nie pożałujesz :) 1734174[/snapback] normalnie dzialaja te pady z przejsiowka? jak sa wykrywane? sa tam jakies opcje do configu?(jesli jest co konfigorowac) Gdzies wyczytalem ze grac na tym mozna ale i tak od czasu do czasu trzeba z klawiszy kozystac zeby np wybrac mecz czy inne opcje. Czy to prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) pady działają idealnie, tak jak w PS2. w tej grze padem można robić wszysko od początku do końca. Czasem trzeba użyć myszki, ale to tylko przy konfiguracji przycisków. Edytowane 4 Listopada 2005 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 U mnie działa normalnie, wykrywany jest jako urządzenie interfejsu hid i kontroler gier zgodny z hid. nie trzeba używac klawiatury żeby coś zrobić jak sie ma juz ustwionego w grze pada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rudy102 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Pes 5: Patch Kick Off 2k6 Co zawiera w sobie patch: - nowe menu by Renzo - nowe flagi zespołów - zgodne w 100% z oryginałem - KitSerwer z wszytskimi strojami (100% oryginalnośći) - nowe stroje sędziów (odzwierciedole z rzeczywistości) - 180 nowych zawodników - 200 nowych twarzy (by Cigman) - transfery do 03/11/2005 By Vinloo - nowe przyśpiewski kibiców ! - poprawione 25 stadionów: Westfallenstadion Vodacom Park Stadium Sapporo Dome Oita "big eye" Stadium San Siro Stadio Delle Alpi Stadio Olimpico Stadio Ennio Tardini Parc des Princes Stade Louis II La Bombonera Nou camp Estadio Alvalade à la place de Kashima Highbury Stamford bridge Anfield Old trafford St James' park Amsterdam arena De kuip Olympia stadion Riazor Mestalla Yokohama International Stadium Seoul Olympic Stadium - piłki by Wagner: Nike Tiempo Legend Adidas Finale CL Nike Aerow Red Nike Aerow Yellow Adidas Roteiro Adidas Roteiro Orange Adidas Pelias 2 Adidas Fevernova - bandy z Confederation Cup 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Pes 5: Patch Kick Off 2k6 Co zawiera w sobie patch: 1737878[/snapback] Mógłbyś odrazu linką zarzucać ;) Ja sobie znajdłem ale nie każdy może dać radę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 www.issonline.pl :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gremlin@@@ Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 To jest link: http://files.filefront.com/PES5_PC___KickO...;/fileinfo.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Juz zasysam.. :D .Jak wyglada instalacja? Testowal juz ktos? Jak sie prezentuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 wracajac do tego pada od PSX2 kupowaliscie na allegro?(sa tam rozne ceny od 42 do 99zl za pada z napisem SONY)jak rozpoznac ktory jest oryginalny a ktory nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 wracajac do tego pada od PSX2 kupowaliscie na allegro?(sa tam rozne ceny od 42 do 99zl za pada z napisem SONY)jak rozpoznac ktory jest oryginalny a ktory nie? 1738425[/snapback] Ja kupowałem w sklepie za 90zł :) Nówkę wyciąganą od konsol, z półroczną gwarancją :) www.skynet.pl :) Można i taniej dużo kupić i drożej ;) Pytaj sprzedawcy czy oryginalny czy podróba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) wg mnie te na allegro za 40-50 to podroby a te od 70 juz sa spoko ja kupilem jeden taki i jeden taki. Ten tanszy sie zacina, ciezej przyciski chodza ale wyglada tak samo. Po wgraniu tego patcha jak biore edit player to mi goera wywala blad. tez tak macie ?? Edytowane 5 Listopada 2005 przez kaczala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...