Kominiara Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Wie ktos moze dlaczego nie moge skonfigurowac klawiszy w PES5 na konwerterze do padow z ps2?? Hm..ja mam przejsciowke z padow na ps2 i moglem sobie ustawic dowolnie. Moze przejsciowka jakas lipna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Ludzie, potrzebuję oryginalnych nazwisk piłkarzy z klubów "reszty świata", czyli Benfiki, Fenerbahce, Sportingu itd. Na www.gameonly.pl niestety tego nie ma. Jakby ktoś miał te oryginalne nazwiska, to niech zapoda. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 pierwszy lepszy option file z pesfan.com sciagni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Ludzie, potrzebuję oryginalnych nazwisk piłkarzy z klubów "reszty świata", czyli Benfiki, Fenerbahce, Sportingu itd. Na www.gameonly.pl niestety tego nie ma. Jakby ktoś miał te oryginalne nazwiska, to niech zapoda. Z góry dziękuję. Ale ja mam PES 5 na PlayStation 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Ale ja mam PES 5 na PlayStation 2. jak troche poszukasz napewno znajdziesz ps. patchowanie wcale nie taakie trudne, ale wymagana nagrywarka dvd, bo trzeba zgrac obraz na dysk, zaladowac patchyk i ponownie wypalic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Ci co nie odwiedziają issonline i innych serwisów ;) ściągnijcie TO 10 bramek do konkursu bramki listopada na pesfan :> Osobiście 4 gol mną pozamiatał po całości hehehe ;]]] Dzięki tej bramce ge4ce zapewnił sobie zwycięstwo i X360 :) Widzicie warto grać w pes :P pozdro. Edytowane 28 Grudnia 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Panowie potrzebuje jakiegoś patcha do zmiany nazwisk, nazyw klubów itd... byłem na issonline, lookałem w dziale patche ale nic nie ma ? prosze o pomoc thanks !!!!!!! Mistrzu Ty chyba sobie żartujesz co ? :| Ostatni raz podaje linki do superpatcha bo mnie chol.. strzeli dosłownie :mur: Po to są topici żeby je czytać chyba :[. Tu masz podstawowego w wersji 1.0 czyli O_text, O_sound, e_text (w zależności od języka O_sound też ) no i optionfile. Tu masz dwa uaktualnienia do superpatcha, 0.1 i 0.2 (które zawierają min poprawiony optionfile oraz lodmixer ). Przestańcie pytać już o te patche! P.S. mak'u walnij może je na 1 stronę i zrób FAQ jak Ci się chce... :P pozdro. Edytowane 28 Grudnia 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Jestem w trakcie tworzenia FAQ - taka prowizorka ale będzie wystarczająca :) Prosiłbym kogoś kto gra w PES 5 online o F.A.Q z tej właśnie dziedziny jakie porty trzeba mieć odblokowane albo coś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultraskacper Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 MAM pytanko!! Czy w Pro Evolution Soccer 5 mozna grac po sieci?? Wiem ze jest mozliwosc gry w Inernecie ale czy w dmou po sieci lub w kafejce sie da?? Jesli tak to jak ?? Z gory dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Spoko może być ;))) Dięks :> Mak'a teraz upoluje i wklei to na 1 stronę :> pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 EXO3 o ile wiem to w pes5 zmieniono sposób wykonywania wolnych z r1,r2 na naciśnięcie trójkąta po strzale (odp r1) lub X po strzale (odp r2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Exo3, check first page ;) Dzięki za poświęcony czas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ok looks great ;) dopiszcie jeszcze coś o trybie online i będzie ok Mak napisz jeszcze w podtytule że na pierwszej stronie jest FAQ :) ps. wyjeżdżam na sylwka więc życze już teraz wszystkim happy new year :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
89cinek89 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 siema :D mam powazny problem, sciagalem superpatcha dlugoooo poniezwaz mam slabe lacze juz sie ciesze wszystko probilem ladne menu fajna muzyka wchodze tam gdzie sie ustawia foramcje daje match start i wywala mi do windowsa. Powoduje to plik 0_text bo jak go nie wgrywalem to bylo wszystko dobrze. Może ktoś z was mi pomóc bo nie wiem czemu tak sie dzieje a juz mialem tak jak probowalem wgrac sobie nowe pilki ale wtedy nikt nie raczył nawet odpowiedzieć na mojego posta. HELP ME PLEASE !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Wgrywałeś poprzez DKZ Studio ? Apply patch in folder... ??? Musi działać. Inaczej masz coś z system lub czym kolwiek innym( np zwalony plik ). Patch działa na 100%. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
89cinek89 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 no wgrywalem przez dkz i nie wiem czemu tak sie dzieje :D ale dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 ja mialem podobny problem... nikt nie mogl znalezc odpowiedzi... sek w tym, ze u mnie sie wywalalo na 4mx 440 64-bit 64mb... teraz na 9700 (128mb) chodzi bez problemow... moze masz za slaba karte graf. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 ja mialem podobny problem... nikt nie mogl znalezc odpowiedzi... sek w tym, ze u mnie sie wywalalo na 4mx 440 64-bit 64mb... teraz na 9700 (128mb) chodzi bez problemow... moze masz za slaba karte graf. ? No ale Tobie się działo tak na oryginale(tzn bez patch'a), co byłoby oczywiste że winna grafika. A jemu się dzieje po wgraniu patch'a a dokładnie pliku O_text.asf (zawierającego tekstury). Przynajmniej tak wywnioskowałem z tego co napisał. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 u mnie bylo dokladnie tak samo, jak u 89cinek89! po wgraniu 0_text.afs wywalalo do windy, ale dopiero po wejsciu do edit, training, match itd. czysta gra chodzila... (jak to juz inna sprawa, ale nie bylo problemow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitticeps Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Wie ktoś gdzie można kupić oryginał PES5 we Wrocławiu ? W Media nie mają, bo podobno kupili 1000 sztuk i rozeszło się w jeden dzień ;) Będę wdzięczny za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Wie ktoś gdzie można kupić oryginał PES5 we Wrocławiu ? W Media nie mają, bo podobno kupili 1000 sztuk i rozeszło się w jeden dzień ;) Będę wdzięczny za info.Byłeś w empiku na rynku ? :) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ftomekkk Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) Moj problem wyglada nastepujaco: Karta 6600Gt ,procek Athlon 2000.512 ram.Do pewnego momentu chodzila superplynnie,teraz obojetnie jaka ustawie rozdzielczosc lub detale ,to co jaki czas na pare sekund powaznie zwalnia(wyglada to jakby wszystko poruszalo sie skokowo,jakby ekran nie nadazal za tym co wyswietla...).Trwa to krotko ale jest denerwujace.Probowalem reinstalki ,roznych sterow i nic nie pomaga.Ma ktos podobny problem???Moze sie mecze niepotrzebnie ,bo u wszystkich cos takiego wystepuje... Prosze o pomoc. Edytowane 30 Grudnia 2005 przez ftomekkk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Moj problem wyglada nastepujaco: Karta 6600Gt ,procek Athlon 2000.512 ram.Do pewnego momentu chodzila superplynnie,teraz obojetnie jaka ustawie rozdzielczosc lub detale ,to co jaki czas na pare sekund powaznie zwalnia(wyglada to jakby wszystko poruszalo sie skokowo,jakby ekran nie nadazal za tym co wyswietla...).Trwa to krotko ale jest denerwujace.Probowalem reinstalki ,roznych sterow i nic nie pomaga.Ma ktos podobny problem???Moze sie mecze niepotrzebnie ,bo u wszystkich cos takiego wystepuje... Prosze o pomoc. Dwie rzeczy mogą mieć wpływ na taki stan, coś się przegrzewa lub dysk zaczyna szfankować... (przynajmniej ja z takimi przypadkami się właśnie spotkałem parę razy...). P.S. Ojejku, ale wczoraj z Fomą po 0WN'owaliśmy ;) Hehe, bawiłem się cały czas zwodem R2+przód tył :) Takie cofnięcie piłeczki :D Fajnie się Foma wkurzał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 ... P.S. Ojejku, ale wczoraj z Fomą po 0WN'owaliśmy ;) Hehe, bawiłem się cały czas zwodem R2+przód tył :) Takie cofnięcie piłeczki :D Fajnie się Foma wkurzał :D Hehehe :] cofnięcia mieliście po żubru :]]]]]]]] Uważaj bo się Foma odegra na sylwku ;) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alicante Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Za każdym razem gdy sie próbuje połaczyc z netem wyskakuje mi cos takiego: http://img312.imageshack.us/img312/6390/snap16nn.jpg Moze musze sie skontaktowac z moim administratorem siecie doradzicie cos prosze :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 musisz miec odblokowany ten port lub w grze zmienic na jakis inny ktory masz napewno odblokowany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alicante Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 tzn zgosic si emam do mojego admina sieci i powiedziec mu zeby mi odblokowal ten port? ? Uzywaj opcji EDYTUJ zamiast pisac kilka postow pod rzad. costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Tak masz iść do admina... a to oznacza w Polsce 10% szans na sukces :) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alicante Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 10% dlacego nie bedzie chcial mi odblokowac tego portu czy cos mamy spoko mlodego kolesia wiec powinien isc na ustepstwa tak mi sie wydaje ps chodzi o ten port 5730? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 niestety z adminami roznie bywa, do pes5 potrzeba portu UDP, nie wiem dlaczego ale admin na cos takie nie pozwala, TCP sypie do woli i wszyscy leca na p2p, a udp nie bo nie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...