Skocz do zawartości
mak777

Winning Eleven 9 / Pro Evolution Soccer 5

Rekomendowane odpowiedzi

chris_gd napisał(a):

a co Ci przeszkadza w podziale na kilka plikow, toc to prawie to samo, wystarczy sciagnac i rozpakowac

Mi np. przeszkadzało to że musiałbym co pół godziny klikać w kolejny link... A tak wrzucam jeden link, choćby do torrenta i po paru chodzinach jest... Nie ma zabawy i problemów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość sialala
  Ogród napisał(a):

Duże sa róznice między "czwórką"a "piątką"?

Mniej wiecej takie jak miedzy NFS:MW a Burnout:Revenge. "Spore" to malo powiedziane. Roznice sa ogromne. Choc na poczatku niekoniecznie musza sie podobac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mak777 napisał(a):

Mi np. przeszkadzało to że musiałbym co pół godziny klikać w kolejny link... A tak wrzucam jeden link, choćby do torrenta i po paru chodzinach jest... Nie ma zabawy i problemów...

wlasnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chris_gd napisał(a):

a ja polecam flashgeta i zapodac mu linki do wszystkich plikow, ustawic kolejkowanie i po sciagnieciu jednego leci drugi, zostawiasz na kilka godzin, wracasz i rozpakowujesz

Szczególnie z Rapdishare np. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mak777 napisał(a):

Pokaż mi jak dodajesz pliki z Rapidshare do kolejki we FlashGet'ce to będziesz moim bogiem...

moim tez! moim tez! :D

a tak wogole to mi nie jest do śmiechu bo ostatnio posypala mi sie partycja i wszystkie savy z PESa i nie tylko poszły w pizzzzzzzzzzdu :mur:

normalnie brak słów - że też ich nie skopiowałem :mad: a takie ładne brameczki były :cry: i ten dream team w ML ehhhh <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość sialala
  EXO3 napisał(a):

moim tez! moim tez! :D

a tak wogole to mi nie jest do śmiechu bo ostatnio posypala mi sie partycja i wszystkie savy z PESa i nie tylko poszły w pizzzzzzzzzzdu :mur:

normalnie brak słów - że też ich nie skopiowałem :mad: a takie ładne brameczki były :cry: i ten dream team w ML ehhhh <_<

Jak to mawial moj wykladowca od takiego dziwnego przedmiotu "Archiwizacja i odzyskiwanie danych": Istnieje tylko jedna metoda zabezpieczen: kopia zapasowa kopii zapasowej. Ale brak kopii zapasowej danych to pewnosc, ze w koncu te dane sie utraci. Po tym, jak przekonalem sie kiedys, ze mial facet racje - mam zawsze 3 DVD-RW na ktore nagrywam co piatek wszystkie wazne rzeczy. To dziala! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sialala napisał(a):

Jak to mawial moj wykladowca od takiego dziwnego przedmiotu "Archiwizacja i odzyskiwanie danych": Istnieje tylko jedna metoda zabezpieczen: kopia zapasowa kopii zapasowej. Ale brak kopii zapasowej danych to pewnosc, ze w koncu te dane sie utraci. Po tym, jak przekonalem sie kiedys, ze mial facet racje - mam zawsze 3 DVD-RW na ktore nagrywam co piatek wszystkie wazne rzeczy. To dziala! :D

Więc zgodnie z prawem murphiego w czwartek wieczorem powinno się sypać wszystko ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pujdzie PES5 na Gforce 6100 zintegrowana grafa z płytą?

A tak nawiasem mówiąc dorwałem Wining eleven 9 international wydaje sie bardziej dopracowana niż PES5

mniej fauli przede wszystkim bo w PES5 to było największą wadą :mur:

Edytowane przez Spider_22

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość sialala
  mak777 napisał(a):

Więc zgodnie z prawem murphiego w czwartek wieczorem powinno się sypać wszystko ;)

Nie sypnelo sie, a jakby co to w tydzien nie nagromadzilo sie az tyle waznych rzeczy (poza kilkoma teledyskami do odzyskania), zeby sprawic problemy ;)

Nie ma co offtopicowac - ale warto robic backupy :) Kiedys prace magisterska musialem zaczynac od nowa w momencie gdy bylem juz na poprawianiu literowek :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zrobilem superpatcha i zrobilem tez sobie normalnego pesa bez patcha, mam jeszcze maly problem, gre czyta osobno (jeden pes zajmuje 1.4gb drugi 1.2 i zawsze czyta mi z patchem, wszystkie sciezki sa dobre, jak podmienie pliki na te bez patcha w grze ktora zostala zainstalowana to oba pesy uruchamiaja sie bez patcha, a w rejestrze wszystko wpisalem tak jak powinno byc....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam nowy kitserver 5.1.1 - fajne nowe miniaturki 2.5D (cokolwiek to znaczy ;)), mnostwo uniformow (po sciagnieciu dodakowej bazy - ok 95mb) np. barca ma do wyboru chyba z 6 strojow z roznych lat (m.in. zloto-grnatowe wyjazdowki z sezonu chyba 01/02 o ile mnie pamiec nie myli, koszulki na 100-lecie itd.). Ogolnie polecam z czystym sercem. Dziala z SP 3.0.

Baza kitsow: http://rapidshare.de/files/14464390/GDB.zip.html

Program: http://www.pro-evo.pl/download.php?cmd=cli...5ed5ccc3e9cb610

:*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość krzysiekp89

Nie wiecie moze kiedy wyjdzie patch (a może już wyszedł) uzupełniający grę o drużyny uczestniczące w MŚ np. Togo. Jeśli już wyszedł to prosiłbym o namiary na niego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kur... co za idioci piszą do mnie na gg... Cytat:

"Słyszałem że masz oryginalnego PES5, podaj mi CD-Key bo chcę pograćw necie"... I to już któraś osoba z podobnym tekstem z rzędu... Albo "Podaj CD-Keya do PES5 bo nie mam jak grać..."... No ludzie, opamiętajcie się :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mak777 napisał(a):

"Słyszałem że masz oryginalnego PES5, podaj mi CD-Key bo chcę pograćw necie"... I to już któraś osoba z podobnym tekstem z rzędu... Albo "Podaj CD-Keya do PES5 bo nie mam jak grać..."... No ludzie, opamiętajcie się :/

:lol2: :lol2: :mur: :mur:

zagramy dzisiaj kole 22?:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość sialala
  mak777 napisał(a):

To podasz tego CD-Keya czy nie? :lol:

Zapewne sami "starzy wyjadacze forum" z 5-o minutowym stazem?

Na serwerach UK z patchem 3.0 nie da sie grac. Wracam do starego :| Szczegolnie, ze w gameplayu chyba duzo sie nie zmienilo? W PES4 patch zmienial prawie zupelnie gre - sedzia byl surowszy itp. Tutaj nic takiego nie zauwazylem (moze dlatego, ze z kompem gram rzadko?) Ktos mnie wyprowadzi z bledu?

Edytowane przez sialala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do WE 9 można śmiało instalować Superpatch z PES 5 wszystko działa że aż miło :-P Gracie wogóle w WE9 ? bo jakoś cicho o tej grze na forum dziwne :blink:

Edytowane przez =KzK=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość sialala
  =KzK= napisał(a):

Do WE 9 można śmiało instalować Superpatch z PES 5 wszystko działa że aż miło :-P Gracie wogóle w WE9 ? bo jakoś cicho o tej grze na forum dziwne :blink:

Gdyby mozna ja bylo kupic w sklepie pewnie bym gral ;)

A tak pozostaje mi "tylko" PES5.

A tak w ogole, to druga runda LM wypada w Dzien Kobiet :( Troche kiepski termin, bo zona jednak wazniejsza...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gramy gramy :)...

Patche też śmigają , tylko jeden problem zaobserwowałem...:|

otóż ten kitserwer i paczka ze strojami...w czasie edycji zawodników potrafi wywalić grę do Windowsa...testowane i na WE9 i PES5...

ogólnie lepiej mi się gra w WE9...jakoś tak...czy ja wiem?...płynniej ?...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

ogólnie lepiej mi się gra w WE9...jakoś tak...czy ja wiem?...płynniej ?...

gra się lepiej.jak ktoś grał w pełną wersję WE9 napewno zauważy różnicę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi