Ogród Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Duże sa róznice między "czwórką"a "piątką"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk1982 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Spore :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 chris_gd napisał(a): a co Ci przeszkadza w podziale na kilka plikow, toc to prawie to samo, wystarczy sciagnac i rozpakowacMi np. przeszkadzało to że musiałbym co pół godziny klikać w kolejny link... A tak wrzucam jeden link, choćby do torrenta i po paru chodzinach jest... Nie ma zabawy i problemów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Ogród napisał(a): Duże sa róznice między "czwórką"a "piątką"? Mniej wiecej takie jak miedzy NFS:MW a Burnout:Revenge. "Spore" to malo powiedziane. Roznice sa ogromne. Choc na poczatku niekoniecznie musza sie podobac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 mak777 napisał(a): Mi np. przeszkadzało to że musiałbym co pół godziny klikać w kolejny link... A tak wrzucam jeden link, choćby do torrenta i po paru chodzinach jest... Nie ma zabawy i problemów... wlasnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Blue napisał(a): wlasnieI w tej sytuacji poratował mnie Ojejku pożyczając mi płytkę z patchami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 mak777 napisał(a): I w tej sytuacji poratował mnie Ojejku pożyczając mi płytkę z patchami ;) ja znalazlem superpatcha 2.0 ,teraz tylko dociagne 3.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 a ja polecam flashgeta i zapodac mu linki do wszystkich plikow, ustawic kolejkowanie i po sciagnieciu jednego leci drugi, zostawiasz na kilka godzin, wracasz i rozpakowujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 chris_gd napisał(a): a ja polecam flashgeta i zapodac mu linki do wszystkich plikow, ustawic kolejkowanie i po sciagnieciu jednego leci drugi, zostawiasz na kilka godzin, wracasz i rozpakowujesz Szczególnie z Rapdishare np. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 jak sie chce to sie sciagnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 chris_gd napisał(a): jak sie chce to sie sciagnie :DPokaż mi jak dodajesz pliki z Rapidshare do kolejki we FlashGet'ce to będziesz moim bogiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 mak777 napisał(a): Pokaż mi jak dodajesz pliki z Rapidshare do kolejki we FlashGet'ce to będziesz moim bogiem...moim tez! moim tez! :D a tak wogole to mi nie jest do śmiechu bo ostatnio posypala mi sie partycja i wszystkie savy z PESa i nie tylko poszły w pizzzzzzzzzzdu :mur: normalnie brak słów - że też ich nie skopiowałem :mad: a takie ładne brameczki były :cry: i ten dream team w ML ehhhh <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 EXO3 napisał(a): moim tez! moim tez! :D a tak wogole to mi nie jest do śmiechu bo ostatnio posypala mi sie partycja i wszystkie savy z PESa i nie tylko poszły w pizzzzzzzzzzdu :mur: normalnie brak słów - że też ich nie skopiowałem :mad: a takie ładne brameczki były :cry: i ten dream team w ML ehhhh <_< Jak to mawial moj wykladowca od takiego dziwnego przedmiotu "Archiwizacja i odzyskiwanie danych": Istnieje tylko jedna metoda zabezpieczen: kopia zapasowa kopii zapasowej. Ale brak kopii zapasowej danych to pewnosc, ze w koncu te dane sie utraci. Po tym, jak przekonalem sie kiedys, ze mial facet racje - mam zawsze 3 DVD-RW na ktore nagrywam co piatek wszystkie wazne rzeczy. To dziala! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 sialala napisał(a): Jak to mawial moj wykladowca od takiego dziwnego przedmiotu "Archiwizacja i odzyskiwanie danych": Istnieje tylko jedna metoda zabezpieczen: kopia zapasowa kopii zapasowej. Ale brak kopii zapasowej danych to pewnosc, ze w koncu te dane sie utraci. Po tym, jak przekonalem sie kiedys, ze mial facet racje - mam zawsze 3 DVD-RW na ktore nagrywam co piatek wszystkie wazne rzeczy. To dziala! :DWięc zgodnie z prawem murphiego w czwartek wieczorem powinno się sypać wszystko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider_22 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) Pujdzie PES5 na Gforce 6100 zintegrowana grafa z płytą? A tak nawiasem mówiąc dorwałem Wining eleven 9 international wydaje sie bardziej dopracowana niż PES5 mniej fauli przede wszystkim bo w PES5 to było największą wadą :mur: Edytowane 3 Marca 2006 przez Spider_22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 mak777 napisał(a): Więc zgodnie z prawem murphiego w czwartek wieczorem powinno się sypać wszystko ;) Nie sypnelo sie, a jakby co to w tydzien nie nagromadzilo sie az tyle waznych rzeczy (poza kilkoma teledyskami do odzyskania), zeby sprawic problemy ;) Nie ma co offtopicowac - ale warto robic backupy :) Kiedys prace magisterska musialem zaczynac od nowa w momencie gdy bylem juz na poprawianiu literowek :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 zrobilem superpatcha i zrobilem tez sobie normalnego pesa bez patcha, mam jeszcze maly problem, gre czyta osobno (jeden pes zajmuje 1.4gb drugi 1.2 i zawsze czyta mi z patchem, wszystkie sciezki sa dobre, jak podmienie pliki na te bez patcha w grze ktora zostala zainstalowana to oba pesy uruchamiaja sie bez patcha, a w rejestrze wszystko wpisalem tak jak powinno byc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk1982 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 poszukaj na stronach do których linki są w readme do superpatcha, ściąga się dodatkowego exeka i zmienai nazwy orgyginalnych plików z katalogu data i masz do wyboru czy grasz z czy bez superpatcha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 hmmm, szukalem i nie umie znalezc[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 polecam nowy kitserver 5.1.1 - fajne nowe miniaturki 2.5D (cokolwiek to znaczy ;)), mnostwo uniformow (po sciagnieciu dodakowej bazy - ok 95mb) np. barca ma do wyboru chyba z 6 strojow z roznych lat (m.in. zloto-grnatowe wyjazdowki z sezonu chyba 01/02 o ile mnie pamiec nie myli, koszulki na 100-lecie itd.). Ogolnie polecam z czystym sercem. Dziala z SP 3.0. Baza kitsow: http://rapidshare.de/files/14464390/GDB.zip.html Program: http://www.pro-evo.pl/download.php?cmd=cli...5ed5ccc3e9cb610 :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Nie wiecie moze kiedy wyjdzie patch (a może już wyszedł) uzupełniający grę o drużyny uczestniczące w MŚ np. Togo. Jeśli już wyszedł to prosiłbym o namiary na niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Kur... co za idioci piszą do mnie na gg... Cytat: "Słyszałem że masz oryginalnego PES5, podaj mi CD-Key bo chcę pograćw necie"... I to już któraś osoba z podobnym tekstem z rzędu... Albo "Podaj CD-Keya do PES5 bo nie mam jak grać..."... No ludzie, opamiętajcie się :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 mak777 napisał(a): Kur... co za idioci piszą do mnie na gg... Cytat: "Słyszałem że masz oryginalnego PES5, podaj mi CD-Key bo chcę pograćw necie"... I to już któraś osoba z podobnym tekstem z rzędu... Albo "Podaj CD-Keya do PES5 bo nie mam jak grać..."... No ludzie, opamiętajcie się :/ :lol2: :lol2: :mur: :mur: zagramy dzisiaj kole 22?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) mak777 napisał(a): Kur... co za idioci piszą do mnie na gg... Cytat: "Słyszałem że masz oryginalnego PES5, podaj mi CD-Key bo chcę pograćw necie"... I to już któraś osoba z podobnym tekstem z rzędu... Albo "Podaj CD-Keya do PES5 bo nie mam jak grać..."... No ludzie, opamiętajcie się :/ To podasz tego CD-Keya czy nie? :lol: Zapewne sami "starzy wyjadacze forum" z 5-o minutowym stazem? Na serwerach UK z patchem 3.0 nie da sie grac. Wracam do starego :| Szczegolnie, ze w gameplayu chyba duzo sie nie zmienilo? W PES4 patch zmienial prawie zupelnie gre - sedzia byl surowszy itp. Tutaj nic takiego nie zauwazylem (moze dlatego, ze z kompem gram rzadko?) Ktos mnie wyprowadzi z bledu? Edytowane 6 Marca 2006 przez sialala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 no ja mam wersje z patchem i bez]; moge zagrac z patchem jak i bez ,dzis po 22 pozdRo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KzK= Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) Do WE 9 można śmiało instalować Superpatch z PES 5 wszystko działa że aż miło :-P Gracie wogóle w WE9 ? bo jakoś cicho o tej grze na forum dziwne :blink: Edytowane 6 Marca 2006 przez =KzK= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 =KzK= napisał(a): Do WE 9 można śmiało instalować Superpatch z PES 5 wszystko działa że aż miło :-P Gracie wogóle w WE9 ? bo jakoś cicho o tej grze na forum dziwne :blink: Gdyby mozna ja bylo kupic w sklepie pewnie bym gral ;) A tak pozostaje mi "tylko" PES5. A tak w ogole, to druga runda LM wypada w Dzien Kobiet :( Troche kiepski termin, bo zona jednak wazniejsza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Gramy gramy :)... Patche też śmigają , tylko jeden problem zaobserwowałem...:| otóż ten kitserwer i paczka ze strojami...w czasie edycji zawodników potrafi wywalić grę do Windowsa...testowane i na WE9 i PES5... ogólnie lepiej mi się gra w WE9...jakoś tak...czy ja wiem?...płynniej ?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk1982 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 włącz sobie vertical sync, dopiero wtedy jest plynnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Cytat ogólnie lepiej mi się gra w WE9...jakoś tak...czy ja wiem?...płynniej ?... gra się lepiej.jak ktoś grał w pełną wersję WE9 napewno zauważy różnicę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...