Skocz do zawartości
mak777

Winning Eleven 9 / Pro Evolution Soccer 5

Rekomendowane odpowiedzi

No i naszemu topicowi o PESie stukła 50tka :D

Ja nie gram chyba od miesiąca po tym jak mi przepadły savy no ale chyba czas na zakopanie topora wojennego :)

MOże za tydzień zaczne ML od początku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i naszemu topicowi o PESie stukła 50tka :D

Ja nie gram chyba od miesiąca po tym jak mi przepadły savy no ale chyba czas na zakopanie topora wojennego :)

MOże za tydzień zaczne ML od początku

A może popykamy w necie? Też od dawna nie gram :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gram w PES 5 od jakies 2 misiecy. kiedy chcialem pograc dzisiaj to gra elegancko sie wlacza. wybieram to co trzeba aby przejsc to gry i podaczas ladowania pojawia sie caly czrny ekran i nic sie nie da zrobc. instalowalem gre jescze raz. w czym moze tkwic problem??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj wykasować save'y. Jeżeli masz ich dosyć dużo to gra (przynajmniej u mnie) często nawala (zacina się itp). Miałem też coś takiego że jak włączyłem mecz był LOADING ale po 10 minutach czekania stwiedziłem że się nie włączy ;] wykasowałem save'y i było OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może popykamy w necie? Też od dawna nie gram :)

Już pare razy pisałem że mam neta w sieci osiedlowej - LAN i admina sierote który sprawia że na dobrym łączu mam pingi w granicach 600 :blink:

nawet nie chce mi sie o tym pisać bo mnie nerwy biorą :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie moze jak sie zgrywa czy tam oglada bramki z PES 5 w programie FRAPS?? :mur: :mur: nie rozumiem tego

Odpalasz FRAPSa, wchodzisz do opcji Video, zaznaczasz jakim przyciskiem chcesz rozpoczynac zgrywanie obrazu i w czasie meczu/powtorki w odpowiednim momencie wciskasz dany przycisk i voila!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już pare razy pisałem że mam neta w sieci osiedlowej - LAN i admina sierote który sprawia że na dobrym łączu mam pingi w granicach 600 :blink:

nawet nie chce mi sie o tym pisać bo mnie nerwy biorą :?

exo, przecież Ty jesteś z DG, może spotkamy się kiedyś na jakieś granie, mam swojego pada :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpalasz FRAPSa, wchodzisz do opcji Video, zaznaczasz jakim przyciskiem chcesz rozpoczynac zgrywanie obrazu i w czasie meczu/powtorki w odpowiednim momencie wciskasz dany przycisk i voila!

Wielkie dzieki, a teraz kiedy nagrywam te filmki o dlugosci ok 5 sekund to maja one po jakies 5 mega. te poprzednie ktore zamieszczaliscie mialy z 1. od czego to zalezy??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość krzysiekp89

Rozdzialka jest taka z jaka grasz w gre. Mozesz ustawic w Frapsie, czy chesz nagrywac w rozdzielczosci takiej jaka jest w grze (full size) albo z polowe mniejsza (half size). Zeby to ustawic klikasz w Frapsa, potem w zakladke movies i tam wszystko jest :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

exo, przecież Ty jesteś z DG, może spotkamy się kiedyś na jakieś granie, mam swojego pada :D

heh Kucyk powiem ci, że jesteśmy nawet z jednego osiedla :D

kojarze twoją dziewczyne z AV - jest z mojego rocznika czyż nie? B)

Dzisiaj zainstalowałem sobie PESa to ponad miesięcznej przerwie - jak wróce do formy to możemy coś pograć bo teraz bym pewnie baty dostał :D

ps.

też mam swojego pada :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh Kucyk powiem ci, że jesteśmy nawet z jednego osiedla :D

kojarze twoją dziewczyne z AV - jest z mojego rocznika czyż nie? B)

Dzisiaj zainstalowałem sobie PESa to ponad miesięcznej przerwie - jak wróce do formy to możemy coś pograć bo teraz bym pewnie baty dostał :D

ps.

też mam swojego pada :D

EXO jesteś z Łęknic? :D

update: sprawdziłem w gg i jesteś z Łęknic, ale ten Świat mały, z tego co widzę jesteś z rocznika mojej dziewczyny więc dobrze kojarzysz B)

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyszedl nowy patch do pro evo Power Patch - ponoc konkurencja dla Superpatcha , instalowal jzu go ktos?

Gram online, wiec paczy nie instaluje - ponownie "legalni" sa bardziej poszkodowani... :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi