cisek Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 a ja zainstalowalem tego patcha i od tamtej pory gra zaczyna mi sie co jakis czas wieszac ... macie takie same skutki ?? :? :( strasznie to jest uciazliwe bo gram np jeden mecz i wiesza mi sie pod koniec i potem trzeba od nowa ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 a ja zainstalowalem tego patcha i od tamtej pory gra zaczyna mi sie co jakis czas wieszac ... macie takie same skutki ?? :? :( strasznie to jest uciazliwe bo gram np jeden mecz i wiesza mi sie pod koniec i potem trzeba od nowa ...mi się czasem wiesza jak jest menu z ustalaniem składu przed meczem, gra muzyka, a na ruchy pada gra nie reaguje :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 ja wgrałem na superpatch i zadnych problemow nie uswiadczylem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cisek Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 ja sprecjalnie reinstala zrobilem zeby wgrac tego superpatcha a tu taki zonk mnie spotkal i gra zaczyna sie wieszac :? co za chamowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 A TEN FILMIK widzieliście :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Czity? LOL :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Maksymalnie.. ja potrafie utrzymac pilke, ale nie az tak... jednk zauwazylem pare takich niedomówionych akcji typu przeskok, tak jakby film byl montowany. Jednak weź tak zmontuj zeby wszyscy inni tak stali jak stali:D Jezeli koles tak wymiata to wielki RESPECT! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Na issonline była kiedyś mowa o tym gościu - w kontekście filmiku z strzelaniem w poprzeczkę (z Rooneyem w roli głównej) Tu macie podobny - tyle że 2 strzelających :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) jak dla mnie to jest mega montaż, zwłaszcza z tymi poprzeczkami w treningu jest możliwosć zasejfowania pozycji, gość robi tak strzela w poprzeke, piłka się odbija, daje escape, robi save i wali dalej, jak się nie uda trafić to replay i ponownie a potem wystarczy to wszystko zmontować :) nawet widać, że filmik w niektórych miejscach rwie, zwłaszcza z poprzeczkami zdarza się to bardzo często obejrzałem go kilka razy dokładnie i jestem tego pewien hehe, obejrzałem po raz 10ty i widać jak rwie po każdym strzale, przyjżyjcie się B) Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 to jest na 100% montaz. jakis koles na jakims forum (;)) zrobil kiedys cos podobnego na zawolanie w kilkanascie minut :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cisek Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 panowie co z tym power patchem ?? qrna wiesz mi sie gra odkad go zainstalowalem, mial ktos podobnie ?? jest na to jakas rada ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 jutro bedzie update PP-mi sie wiecha jak gram z Benfica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cisek Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 mam nadzieje ze update pomoze, bo jak nie to sie wqrze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1110 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 skad ściagaliście superpatcha 2.0? Probowałem znależć torrenta do niego ale znalazłem tylko do 1.01? Ściaganie z tycg serweró w częsciach jest strasznie denerwujące. Duże są róznice między 1.01. a 2.0 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 gdzie moge dostac przejsciowke zebym mogl podlaczyc pada od Ps do kompa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 DonCapone na allegro jest w brod takich przejsciowek... np. http://www.allegro.pl/item98230343_konwert...bra_od_ss_.html http://www.allegro.pl/item98318429_ps2_con...c_usb_nowy.html http://www.allegro.pl/item98428487_hit_pod...do_pc_usb_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cisek Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 a ja dalej walkowac bede ten sam problem <_< otoz zrobilem formata zainstalowalem na nowo win xp sp2, do tego zainstalowalem najnowsze stery nvidi (84.21_forceware_winxp2k_english_whql) dodam iz mam karte gf 4ti, i dalej mi sie gra wiesz, raz jak wchodze przy napisie "loading", raz jak gram, raz jak wchodze w opcje ... nie instalowalem zadnego patcha mam czysta gre ... o co qrna moze chodzic ?? juz sie zaczynam denerwowac bo jak wolna chwile i chce pograc to nie moge :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark31 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam Czy mógł by mi ktoś przesłać wpis do rejestru z pes5 bo formata robiłem, instalki nie mam a skopiowałe bezpośrednio na zapasowy dysk i potem spowrotem na kompa ale gra nie chodzi :( trzeci dzien bez pesa ;( e-mail: shark31@neostrada.pl Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez shark31 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Kurcze wie ktoś co może być nie tak z moim pathem (Superpath 2.0 i 3.0) albo co ja robię nie tak? Robię wszystko dokładnie krok po kroku włączam grę wszystko OK prócz tego że nie mam nowych koszulek. Jakieś sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 kitservera zainstalował do exe :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 ?? A gdzie miałem go zainstalować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) katalog kitserver masz wpakować do katalogu z grą, ma to wyglądać w ten sposób: dat kitserver lodmixer PES5.exe readme.htm settings.exe wchodzisz w katalog kitserver i klkasz setup.exe, a potem naciskasz install... to samo zrób z lodmixerem, ustaw sobie najwyższe tekstury i kibiców na trybunach podczas gry Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cisek Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 jest juz update do PP ?? a tu kolejne pytanko do tych co maja WCPAtcha czy na kamerze wide przesuwa sie ona wam pod kontonem jak sa rogi ?? jak mnie to niemilosiernie wqrza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 kucyk tak właśnie robię :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 no to nie wiem jak to robisz, że nic z tego nie wychodzi :-| przecież wszystko krok po kroku jest opisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 OK już chodzi. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark31 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) Czy mógł by mi ktoś podać co ma napisane w rejestrze od pesa5 ( HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\PES5 ) ?? Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez shark31 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 ja mam to: a w 1.0 jest jeden wpis tylko, wartość nieustalona:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 W serię PES/WE gram od dawna. Radziłem sobie w każdej odsłonie bardzo dobrze, na max. ilości gwiazdek. W tej części jest inaczej. Już w sumie daje sobie radę i wygrywam, kilka sezonów w ML już za mną, zdobyte raz wszystko co się dało (później dokupiłem gwiazd i mnóstwo remisów miałem ;>) i generalnie już polubiłem jakiś czas temu "piątkę" (lub dokładniej "dziewiątkę" bo obecnie gram w WE), ale nadal są te rzeczy, które doprowadzają mnie do szewskiej pasji (przed chwilą byłem bliski zintegrowania pada z kineskopem). W poprzednich częściach dryblingiem załatwiałem wszystko. Robiłem taką giggsonierę i gol ;) To było może mało realne, ale robiłem to przeważnie świetnymi graczami. Ile frajdy było przy tym. W tej części udziwnili wszystko. Żeby wykonać zwód trzeba pomyśleć o tym dużo wcześniej, bo piłeczka panom odskakuje mocniej niż w poprzednich częściach poza tym czasu na zwód też potrzebują więcej :( Zwód to był także dobry sposób na zwykłe minięcie obrońcy/pomocnika i pomachanie mu na 'do widzenia'. A tu się wkurzam bo lecę jakimś ultraszybkim skrzydłowym, zwodzik i mam aż 1m prostej, po której mogę sobie spokojnie pobiegać, bo ten wredny przeciwnik zaraz mnie dopada. Ja nie wiem czy ja tylko to tak odbieram? Może to jest ulepszenie, ale mnie to naprawdę irytuje :) Tak samo dobry zawodnik vs słaby - prawie tacy sami są. Różnice dopiero widać jak lecę takim Ronaldinho i broni jakiś pionek. Wkurza też mnie to (ale jeżeli pamiętam to zawsze tak było), że kiedy dwóch zawodników jest dosyć blisko siebie to zamiast podać sobie jakoś inteligentnie to oni walą tą piłkę jak worek ziemniaków, która zamiast trafić do obiorcy leci przeważnie pod nogi komputera. Komputer to w ogóle szuja i kanciarz :/ Przedłuża sobie czas, jego zawodnicy są wszędzie a moich nie ma (czasami takie mam wrażenie). A tak generalnie to jestem fanem PES'a ;) Tylko musiałem to z siebie wyrzucić w końcu, bo gra, która ma mnie odstresowywać wywołuje nerwicę :) ...kiedy PES6 wychodzi? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 ...kiedy PES6 wychodzi? :)Na jesien. Testowal juz ktos patcha World Cup :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...