Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

<_< Mój problem jest taki. Mam platforme Amd u siebie proca bartka 2500@3200 płyte solteka 75- Frn2l na chipsecie nwidia 2. Karte niezbyt energochłoną radka 9200se. teraz mój problem. Czy mój zasilacz dobrze trzyma mi jeszcze napięia jak zmienima na procu napiecie na 1,7v to mi daje tak w okolicach 1,68 neiarz mniej nieraz wiecej jak ustawie na optymalnym to mi daje 1,61v :huh: tropche chyba mało jak dla bartka. A na pozostałych czesciach to tam gdziepowinno być 3,3v jest 2,9v tam gdzie 12 jest 11,92v czy to jest dobrzy czy jednak troche zaniza mi ta moja siłka napiecia. Bo ostatnimi czasy strasznie mi duzo wyskakuje blue screnów i wywala mi prawie wszystkie pliki jakie mam na kompie zakazdym razem mi co innego nawala. Bo zostają mi dwie możliwosc albo siłka mazasłabe napięcka albo moja karta sieciowa. Dal tego zwracam sie z prosbą do was czy takie napiecia mogą być :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a te napiecia to z miernika czy windowsa?? bo jak z windowsa to mozesz se je wsadzic :P co do napiecia na procku to zasilki maja to do sibie ze idealnie nie dozuja.. ja mam vcore ustawione na 1.8 a Speed fan pokazuje 1.79 a jak wlacze progs do chlodzenia to daje 1.81 ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi