wafer Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 mozna kupic pomaranczowe. musisz tylko producenta znalesc chyba 'mega' takie robila. mam w scianach instalacje pochowana w pomaranczowych peszelach i pomaranczowych puszkach podtynkowych B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 U mnie sąsiad ma w ogrodzeniu(ma nieskonczone i jeszcze wystaja) Wiec jak chcesz moge sie posiłowac i wyrwac :D Ale wiesz peszel + praca za wyrwanie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 mozna kupic pomaranczowe. musisz tylko producenta znalesc chyba 'mega' takie robila. mam w scianach instalacje pochowana w pomaranczowych peszelach i pomaranczowych puszkach podtynkowych B) 1504842[/snapback] No cóż malowanie to nie to samo :] mega ? jak wydłubiesz to będe wdzieczny :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 peszel jest w kazdym markecie budowlanym, pomaranczowy spray takze :] wiem bo sam sobie robilem pomaranczowego peszla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 mega to taka firma robiaca prawie wszystko co zwiazane z instalacjami elektrycznymi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=54587400 Moze troche mniej pomaranczowy :P ale jest fajny :D moze sie komus przyda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 1505112[/snapback]ee widziałem, bszytkie :] przeleciałem wszytkie oplotki/peszle na allegro Pooh'wa Ty mnie tu nie wyskakuj z info gdzie sa peszle, tylko chodzi mi oto, że malowane to nie to ;) Bo pomarańczowe widziałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Ja bym jeszcze był chętny na 5 metrów oplotki. Dopiszczie mnie na listę :rolleyes: . Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Juz z drugiej setki jest 35m! Zbierac bo do poniedziałku jest czas Cena: 2,6zł/m Wiec szkoda przepuscić taka okazje... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb_asasello Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 No to ja też na 5m bym reflektował :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Dopisany ;) Aktualna Lista 1. VorteX 15 2. Ernix 15 3. Atris 10 5. thedarkmaster 5 6. Zi@ro 10 7. Pel_kan 10 8. wafer 10 9. Breiker 15 10. zeli 10 (koniec pierwszej setki) 11. Neuro 10 12. Emil 10 13. Cywa 5 14. TiLt 10 15. mb_asasello 5 Jeszcze 60m! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melonix Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Można się jeszcze zapisywać na te oploty? Bo ja byłbym chętny na 5m! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Oczywiscie ze mozna =) zapraszam http://www.night-modders.com/index.php?nam...viewtopic&t=226 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 siemano mam zasilacz taki jak w sygnaturce i mam prolem z wyjeciem kabli ze zlacza 4pinowego wszystkie molexy i inne gladko wyszly a to usartojstwo nie chce moze dajceie jakies wskazowki jak to wyciagnac bo juz tylko to mi zostalo do owiniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 siemano mam zasilacz taki jak w sygnaturce i mam prolem z wyjeciem kabli ze zlacza 4pinowego wszystkie molexy i inne gladko wyszly a to usartojstwo nie chce moze dajceie jakies wskazowki jak to wyciagnac bo juz tylko to mi zostalo do owiniecia 1513188[/snapback] Igla lub cienki szpikulec i musisz dogiąc takie pseudo skrzydelka :wink: :wink: dasz rade :P nic na siłe :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Igla lub cienki szpikulec i musisz dogiąc takie pseudo skrzydelka :wink: :wink: dasz rade :P nic na siłe :wink: 1513611[/snapback] no wlasnie tak robie... od dwoch dni, juz powoli trace do tego cierpliwosc.... :angry:no nic moze sie jeszcze jutro pomecze <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 no wlasnie tak robie... od dwoch dni, juz powoli trace do tego cierpliwosc.... :angry:no nic moze sie jeszcze jutro pomecze <_< 1515071[/snapback] cos zle robisz, albo brak Ci wprawy :D trenuj :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernix Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Hi, chciałem przypomnieć tym osobom co sie zdeklarowały na zakup oplotu na kabelki, aby dokonały wpłaty za nie !! Wiecej info pod tym linkiem : http://www.night-modders.com/index.php?nam...B2&file=posting Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haki731 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 można sie jeszcze zgłosić jak to jest jak bym brał 5 m to ile bym zapłacił jestem z Łodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernix Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) Nie ma problemu mozesz sie zapisać na liste albo ja cie wpisze :P Co do cenny to 2,94 zł za metr + 6 zł za paczke wiecej szczegołów w linku co podałem wyzej albo u mnie na GG Jeszcze raz powtarzam nie bedziemy czekać w nieskoczoność :x te osoby co sie zdeklarowały do zakupu oplotu prosze aby odezwały sie na forum podaje jeszce raz linka http://www.night-modders.com/index.php?nam...pic&p=5070#5070 Edytowane 30 Czerwca 2005 przez Ernix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSN774 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Widze Ernix ze ostro zbierasz ludzi :)) Hehe... powinienes dopisac ze piwko pozatym sie dla mnie nalezy na zjezdzie w Gdansku :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernix Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Hehe poczekamy zobaczymy, tylko chciałem powiedzieć ze ja sie tez troche narobiłem, znalazłem kolesia, dogadałem sie itd. Wiec kto mi browca kopsnie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 mega sory za opoznienia. kasa juz wyslana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 fajny pomysł z wykorzystaniem węży od prysznica. 1432694[/snapback] Fajny, fajy tylko mi sie wydaje że te węże są trochę ciężkie i to wszystko po prostu "zwisa". Ja teraz znalazłem u siebie cienkie peszele i w nie wkładam kable z zasilacza. Łatwo, lekko i przyjemnie. wydaje mi się że efekt bedzie dobry. Tylko zastanawiam się gdzie mozna kupic opaski zaciskowe-tez są dobre ale musze zwiącać czyms te peszele bo wyglada to truchę słabo. Wydaje mi się że peszele(jam mam czarne i nie nażekam) dadza dobry efekt przy minimalnych kosztach. Teraz trzebatylko kupic jakisz większy peszel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Witam ... czy można gdzieś dostać oplotki takie jak te >> http://mcs.pc.pl/produkt268.html tylko że w czarnym kolorze? Wszedzie jak patrze to mają niebieskie izielone ... ja bym chciał takie cazrniutkie jak to tagany mają. Wiecie gdzie takie dostane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Ja bym byl zainteresowany tym co zamawiali z http://www.helukabel.pl/osp.php?func=2&par...&id=172&act=exe . Mozna gdzies jeszcze dostac taki oplot? Bo mam teraz tagana u01 i trzeba cos zrobic z masa kolorowych kabli :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supermich Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Ja też bym potrzebował takich oplotków - można je jeszcze dostać - widziałem, że robiliscie zbiorowe zamówienie na 100m i dzieliliście potem - zostało coś jeszcze z tych 100m ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Odświeże temat .... czy ktoś gdzeiś widział czarne oploty na kable do zasiłki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 no wlasnie tez bym sie skusil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 i ja również. W necie same hippisowskie kolory lub hippis+uv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...