korbelsky Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 jestem chetny na kilka metrow,tylko chce wiedziec : -kto bedzie glownym "kupujacym"(kontakt+zbior kasy) -zobaczyc ta oferte producenta (np. na www) wtedy proponuje szefowi zrobic liste kupujacych B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 "pomysl . . ." pomyslalem . . . tak myslalem . . . dlatego o gwarancje pytalem . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) jaki rym dobre >>> >>zaciskac osobiscie bede opaskami zaciskowymi czarne mam akurat Edytowane 8 Lutego 2006 przez XiAo_20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AERON Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) Ja powiem wam jutro czy sie pisze na ten oplot, mozliwe że bede miał załatwiona taka linę alpinistyczna tanio i o ile nie bedzie sie nadawała na oplot do kabli to sie bede pisał na to zamowienie. A do zaciskania - koszulka termokurczliwa czarna !! Edytowane 8 Lutego 2006 przez AERON Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 jestem chetny na kilka metrow,tylko chce wiedziec : -kto bedzie glownym "kupujacym"(kontakt+zbior kasy) -zobaczyc ta oferte producenta (np. na www) wtedy proponuje szefowi zrobic liste kupujacych B) niech sie odważny znajdzie! ja sie pisze na 5m tego oplotu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Ja moge zamawiać . . . prosze wiec pisac na GG# 6164446 chetni ale załatwiane to bedzie na 90% w jakis weekend bo w tyg to nie zabardzo u mnie z czasem. w tyg moge dopisywać do listy oczywiscie :) Wiec piszcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) niech sie odważny znajdzie! ja sie pisze na 5m tego oplotuja z decyzja sie jeszcze wstrzymuje. zamierzam poszukac po sklepac z art. elektr. podobnych oplotow i jesli nic nie znajde to wtedy moge zajac sie zbiorka itd. narazie mozemy wstepnie wpisywac kto ile potrzebuje - ja bralbym 10m. odnosnie organizacji to widzialbym to tak: ustalamy chetnych na 100m - odcinki min 5m i wielokrotnosci 5m, potem kontakt z dystrybutorem - termin, koszt przesylki tych 100m. reszta wiadomo. ktos pytal o koszulki termokurczl. - w castoramie chodza po ~1pln odcinki 1mb. ------------- w trakcie pisania tego postu chetny sie znalazl zatem sprawa wyjasniona :) Edytowane 8 Lutego 2006 przez Patrol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Piszę się na 5m... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Przecież ten koleś z aukcji to okrada ludzi! Za takie kawałeczki on chce 14 zeta ? .... chyba oszalał. Przecież to kosztuje dosłownie grosze. W Warszawie na wolumenie mozna dostac takie termokurczki we wszystkich dostepnych średnicach i w dowolnych kolorach.250 sztuk x 0,094m => 23,5m co daje ~64gr z 1mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) 250 sztuk x 0,094m => 23,5m co daje ~64gr z 1mb Popieram kolege . . . PANOWIE PROSZE SIE ZGLASZAC APROPOS TYCH OPLOTOW . . . link ze zdjeciem, ze str producenta (w razie czego): http://www.helukabel.pl/osp.php?func=2&par...&id=172&act=exe Tylko jeszcze musze wiedziec jakiej srednicy zamówić . . . Prosze podpowiedz :) CENY: nazwa & cena: HGP 1 do 5 mm(100mb.)__ 213,84zł HGP 2 do 7 mm(100mb.)__ 240,84zł HGP 3 do 9 mm(100mb.)__ 286,20zł HGP 10 do 20 mm(50mb.)__ 388,80zł HGP 14 do 26 mm(25mb.)__ 220,00zł + oczywiście koszt transportu do mnie, a poozniej do każdego kto zamawia - w Gdyni mozna odebrac osobiście. Edytowane 9 Lutego 2006 przez BlackDragonDDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 no ale to chyba musimy wybrac jakie nam trzeba mysle ze 2 do 7 beda dobre jakie jest wasze zadnie? ile tego trzeba na tagana mniej wiecej? wezme pewnie 5m.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) ja mysle ze HGP 2 do 7 mm(100mb.)__ 240,84zł powinien starczyc. pisze sie na 5 metrow $kubi,mysle ze bedziesz potrzebowac 2,5-3 metrow na psu Edytowane 9 Lutego 2006 przez korbelsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) ok no to ja sie pisze na 90 % na 5m tego oplotu... jeszcze napisze co i jak.... Edytowane 9 Lutego 2006 przez $kubi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 @ korbelsky - jestes zapisany na liscie. @ $skubi - czekamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 szefie, to na ktora opcje sie decydujemy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 @ korbelsky - jestes zapisany na liscie. @ $skubi - czekamy ja też sie pisze na 100% na 5 metrów tego @$skubi napisz kiedy bedziesz wiedział na 100% żeby już nie mieszać wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 @KAMILcom nie wiem jeszcze kiedy bede wiedzial na 100%, najwyzej nie biezcie mnie pod uwage i proste zreszta narazie to i tak nie ma chetnych na 100m.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 @ KAMILcom - jestes zapisany Do tej pory zamoowione jest 25m oplotu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 ale nie powiedziales jeszcze jakiej wielkosci oplot zamawiamy ? 2 do 7? czy jaki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 mnie tez dopiscie 5M i ile to bedzie lacznie kosztowalo wraz z przesylka i komu wplacac d:: jak cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) @ - XiAo_20 - dopisany Mi bedziecie wpłacac pieniadze - ja zamawiam . . . koszt jeszcze nie jest ustalony poniewaz musimy sie zdecydowac na odpowiedni rozmiar (srednice) oplotu i nie wiem dokładnie ile mnie skasuja za przesyłke tych 100m. Koszt nie powninien przekroczyc 3 zł za mb . Edytowane 9 Lutego 2006 przez BlackDragonDDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 wlasnie sie bawie w rozbieranie wtyczki ATX 20 pin z codegena testing igla to robie troche slabo to idzie(krew z nosa doslownie) zna ktos jakis lepszy sposob sprawdzony by naciskalo rownoczesnie te 2 zatrzaski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) Są do tego specjalne narzedzia które mozna kupic . . . np w zestawie: http://www.4max.pl/default.asp?g=137&gg=131&produkt=1070 widziałem tez gdzies osobno ale n ie pamietam gdzie :P Edytowane 9 Lutego 2006 przez BlackDragonDDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) tak mysle ze mozna by bylo to wkladem od dlugopisu zrobic ale wez teraz taki cienki znajdz>>mhh powoli dochodze do wprawy ,polowe kostki rozebralem igla hehe oczywiscie jest juz pierwsza krew - igla wlazla palec >>norma skonczone rozebrane >> wiec moge brac spokojnie oplot hehe Edytowane 9 Lutego 2006 przez XiAo_20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Ja wezme 10m. Warto by pogadac nt rabatu z helukabel. Kontaktowalem sie z filia w Poznaniu i probowalem negocjowac, ale efekt mnie zaskoczyl - cena (mimo uzyskanego rabatu 15%) byla wyzsza niz w cenniku www :blink:... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 ustalmy może do kiedy mamy czas na zastanowienie chyba że robimy że kupujemy tylko 100m i ani metra wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 @KAMILcom - mozna kupic 100m i wielkokrotnosci (100,200,300) bo 1szt = 100mb zobacz w cenniku . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 @KAMILcom - mozna kupic 100m i wielkokrotnosci (100,200,300) bo 1szt = 100mb zobacz w cenniku . . .to o to mi chodzi czy zbieramy ochotników na 100m czy czekamy np. do xx.lutego i zamawiamy np. 200 albo 300 metrów zależy ile osób bedzie chciało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 narazie kupmy 100m >>>uzbiera sie tyle osob ...potem mozna druga setke jak beda chetni np. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLBK Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 OK to ja poprosze 3m:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...