korbelsky Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) BLBK, nie lepiej wziac juz te 5 metrow?bedzie latwiej przy rozdzielaniu i wogole :wink: Edytowane 9 Lutego 2006 przez korbelsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 wlasnie bierzmy pelne liczby 5/10/15... przecierz to i tak za psie pieniedza tanio wychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLBK Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 No ok to 5m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Mnie też prosze zapisać - chętny na 5m Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Ja do owinięcia kabli wykorzystałem niebieska siatke nylonową, wyciąłem paski szerokosci ok 1,5 cm i długości ok 70 cm, końce są zabezpieczone taśmą teflonową aby sie nie rozwijały, całość wygląda tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 @ BLBK, Grzechu - dopisani @Chemik 4 - wybacz ale ja tam praktycznie nic nie widze, masz foty w wiekszej rozdz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 CENY: HGP 1 do 5 mm(100mb.)__ 213,84zł HGP 2 do 7 mm(100mb.)__ 240,84zł HGP 3 do 9 mm(100mb.)__ 286,20zł HGP 10 do 20 mm(50mb.)__ 388,80zł HGP 14 do 26 mm(25mb.)__ 220,00zł patrzząc na zestawy "komercyjne" typu: http://www.realitynet.pl/sklep/product.php?id=4 sugerowałbym HGP 3 do 9 mm(100mb.) - cena niewiele wyższa, oplotu na 2mm nikt nie będzie robił, a nie traci się tyle na długości podczas naciągania na grubsze wiązki. BlackDragonDDR - proponuje żebyś wywiedziłał się o cenę, jeśli jest jak powyżej to wezmę 10m, z odbiorem w Gdyni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) Ceny na stronie sa cenami NETTO i udało mi sie uzyskać rabat jedynie 5% :/ @CthulpiSS - dobra to bierzemy 3-9mm Z tego wynika ze cena oplotu wynosi: 286,2 +22% = 349,16 ; 349,16-5% = 331,70 zł + koszty wysyłki zostało jeszcze 40m do zaklepania :) Edytowane 10 Lutego 2006 przez BlackDragonDDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 ok piszcie 5 metrow bedzie szybciej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugiel Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam Ja również proszę o wpisanie mnie na listę chętnych 5 m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) zatem oferta, ktora mi przedstawili w P-niu nie wyglada zle. u mnie oplot 3-9mm moge miec za 310 brutto i jednak przesylka dojdzie 30PLN... @BlackDragonDDR negocjuj wiec dalej :) --------------------------- towar idzie z Radziejowic, termin realizacji 7dni Edytowane 10 Lutego 2006 przez Patrol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 BlackDragon moglbys napisac tutaj tabelke zamawiajacych wraz z iloscia m danego usera? bylo by fajnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUTI Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Ja tez się piszę na 5m oplotu, proszę o dopisanie do listy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Ja korzystam z czegos takiego co sie nazywa peszla. Nie wiem czy to jest po slasku czy normalnie. Korzystalem z tego jak dorabialem kiedys w wakacje i chowalismy kable sieciowe w ziemii to dawalismy do takiej bialej rurki o srednicy ok 1cm. Porozcinalem szmaty wzdluz na kilka czesci i sie pomiescily. Kable oczywiscie tez. Jedyny minus, ze jest to dosc sztywne ale za to ma jednolity ksztal gdy to zegniemy, a nie wije sie jak waz w kazda strone. Nie mam zdjec niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Ja korzystam z czegos takiego co sie nazywa peszla. Nie wiem czy to jest po slasku czy normalnie. Korzystalem z tego jak dorabialem kiedys w wakacje i chowalismy kable sieciowe w ziemii to dawalismy do takiej bialej rurki o srednicy ok 1cm. Porozcinalem szmaty wzdluz na kilka czesci i sie pomiescily. Kable oczywiscie tez. Jedyny minus, ze jest to dosc sztywne ale za to ma jednolity ksztal gdy to zegniemy, a nie wije sie jak waz w kazda strone. Nie mam zdjec niestety. jak sam napisales jest zbyt sztywny, a do tego srednica za duza. no chyba ze ktos hurtowo chce wszystkie przewody w jeden peszel upakowac. fotka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Ja korzystam z czegos takiego co sie nazywa peszla. Nie wiem czy to jest po slasku czy normalnie. aktualnie tez z tego korzystam i jest to ogolnopolskie wyrazenie :wink: ew potem moze wrzuce fote Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 jak tam nam idzie ile jeszcze brakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Ja korzystam z czegos takiego co sie nazywa peszla. Nie wiem czy to jest po slasku czy normalnie. Korzystalem z tego jak dorabialem kiedys w wakacje i chowalismy kable sieciowe w ziemii to dawalismy do takiej bialej rurki o srednicy ok 1cm. Porozcinalem szmaty wzdluz na kilka czesci i sie pomiescily. Kable oczywiscie tez. Jedyny minus, ze jest to dosc sztywne ale za to ma jednolity ksztal gdy to zegniemy, a nie wije sie jak waz w kazda strone. Nie mam zdjec niestety. estetyka jest słaba oplot wyglonda 100 razy lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) LISTA: SREDNICA OPOTU TO 3-9mm ; KOSZT = 3,4 zł za mb + koszt wysyłki do klienta (5/6 zł -poczta polska) Edytowane 10 Lutego 2006 przez BlackDragonDDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Ja również chciałbym 5m oplotu. Gdy wszystko będzie już ustalone to proszę o numer konta na pw :) I jaka wersja będzie zamawiana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 przeciez pisze ci jak byk: SREDNICA OPOTU TO 3-9mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Ten post był edytowany przez BlackDragonDDR: Dzisiaj, 22:10A mój post został napisany o 22:04 :P A jeżeli 3-9mm to ja się piszę na 100% na 5m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Dla mnie też 5 metrof :] - z tym, że jutro wyjeżdżam i wracam koło 20 lutego - wtedy najwcześniej mogę wpłacić kasę - ale mam nadzieję, że jestem w miarę wiarygodny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 dla mnie również 5 metrów. Komu wysłać kasę i ile ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) jak umiesz wykonywac proste dzialania matematyczne,to sproboj sobie obliczyc takie cos: KOSZT = 3,4 zł za mb + koszt wysyłki do klienta (5/6 zł -poczta polska) x 5=......... reszta informacji bedzie podana gdy uzbieramy te sto metrow :mur: Edytowane 11 Lutego 2006 przez korbelsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 ok. Brakuje tylko 10... @korbelsky 5/6 zł mam traktować jako 0.83(3) zł czy to zamiennie 5 albo 6 ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Priorytetowa, o ile to nie bedzie duzo ważyć, to 6.50zł... tam chyba do 2kg tyle się płaci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 no dobra jesli tyle kosztuje przesyłka to mamy gotowa odp. 3,4 zł/mb + 6.50 transport. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) jeśli zostało 10m to ja biore bo nie umiem sie doliczyć a jak jest 5m to też biore czyli biore ..... :blink: w każdym razie 10m jak jeszcze jest :) Edytowane 11 Lutego 2006 przez gRaBaRz.oS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 do kiedy wpłaty bedą przyjmowane ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...