XiAo_20 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 mozecie mnie skreslic >>>> obecnie kupuje cosik innego d:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) Nie ma ustalonego terminu wiec musle ze do konca tego tyg. a w poniedziałek trzeba bedzie zamawiac (czas realizacji - 7 dni). XiAo_20 - wykreslony Zostało 10m . . . gRaBaRz.oS bierzesz? Edytowane 11 Lutego 2006 przez BlackDragonDDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 mozecie mnie skreslic >>>> obecnie kupuje cosik innego d:: wcale nie jestem ździwiony tylko jestem ciekawy ile osób jeszcze tak zrobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 wcale nie jestem ździwiony tylko jestem ciekawy ile osób jeszcze tak zrobi Mnie tez to nie dziwi ale chetnych nie brakuje, zreszta nie sa to jakies kosmiczne pieniadze i lepszego oplotu nie widzialem . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 racja,a tez niewiadomo kiedy przytrafi podobna akcja o ile wogole sie powtorzy <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) @BlackDragonDDR tak biore biore! :) thx podaj mi na pm konto :) Edytowane 11 Lutego 2006 przez gRaBaRz.oS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) Ok jest całe 100m zgłaszacz sie prosze na PW lub Mail ( blackdragonddr@wp.pl )i podawac dane ja w odpowiedzi napisze numer konta. Czekam do poniedziałku do godz 20:00 Piszcie prosze swojego nicka bo naprawde nie wiem z kim mam przyjemnosc. . . jest was kilku. . . Edytowane 11 Lutego 2006 przez BlackDragonDDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 napisałem i 0 reply.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 napisałem i 0 reply.... no ja wlasnie tez-czekam juz ponad dzien :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 chyba, ze BlackDragonDDR zapomnniał usunąć z pw resztę wiadomości i nasze już nie doszły :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 też czekam !! i doczekać sie nie moge :blink: :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 chyba, ze BlackDragonDDR zapomnniał usunąć z pw resztę wiadomości i nasze już nie doszły przewidzialem to i wyslalem maila,no ale nic :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLBK Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Ja tez czekam! Ale kolega BlackDragonDDR ma w profilu, ze ostatni raz byl wczoraj(sobota) o 20 na forum, wiec sie nie przejmuje - moze jutro cos do nas napisze;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) Witam, przepraszam za opooznienia za chwile bede przesyłał numer konta. Jak ktos nie dostał nr konta to sie zgłaszać! Jeszcze 6 osoob nie podało danych. CZEKAM! Korbelsky Patrol CthulpiSS $kubi mattnick Varrol Prosze o kontakt . . . Edytowane 12 Lutego 2006 przez BlackDragonDDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Mam pytanko Znalazłem takie oplotki na kable (ADRES) i czy trzeba do tego ściągaać wtyczki czy nie?? Podobnie do tych (ADRES). Zależy mi na tym, aby nie trzeba było ściągać wtyczek. Ew, polećcie ine produkty. Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Mam pytanko Znalazłem takie oplotki na kable (ADRES) i czy trzeba do tego ściągaać wtyczki czy nie?? Podobnie do tych (ADRES). Zależy mi na tym, aby nie trzeba było ściągać wtyczek. Ew, polećcie ine produkty. Pozdrawiam B) do pierwszego oplotu - tak do drugiego - nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 do pierwszego oplotu - tak do drugiego - nie Wielkie thx :) Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 mamy już kase wpłacać czy czekamy na reszte ludzi jak potwierdzą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 wysłałem emalję, spokojnie czekam na odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 tak kase prosze wpłacac jak najszybciej zeby nie bylo opooznien. nie mam danych korbelsky-ego, Varolla, $kubiego (ma jakis problem z wpłata ale moowił ze da rade wpłacic na czas). Varolla rozumiem bo wyjechał, wraca 20 lutego wiec wyłoze kase za niego (tylko i wyłacznie za niego!) reszty dane mam, jutro sprawdzam kto wpłacił. CthulpiSS - prosze o kontakt najlepiej GG # 6164446 narazie to wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Ja wpłacę w środę więc don't worry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 tylko sie postarajcie wpłacić wszyscy do końca tego tygodnia !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 do końca tygodnia ? Miało być do poniedziałku do 20... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 dobra moje pieniążki już poszły !! :) 3,40za mb co daje 3,40 x 10 = 34 + przesłka 6 co daje 40zł :) Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 mam nadzieje ze moje dane doszly,kasa poszla wczoraj :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Kasiura poszła dzisiaj rano... 5*3.4zł + 6.50zł = 23.50zł :-P Edit: się pomyliłem w działaniu :) Edytowane 14 Lutego 2006 przez .:SpIrIt:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Edit: się pomyliłem w działaniu :)nie pij tyle :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 kiedy bedzie wysyłka ? Wysyłasz hurtem czy jak pieniądze przyjdą od wszystkich ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 jak bedzie cała kasa to zamawiam (czas realizacji 7-8 dni rooczych) i nastepnie wysyłam do kazdego z was . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Trochę to może potrwać :-| A może napisz kto już wpłacił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...