Patrol Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Ustalmy jakis konkretny termin wplaty - nie wiem czy do piatku czy do niedzieli, ale niech bedzie jasno napisane do dnia xx.02 i koniec :? Bylo mowione, ze kasa ma byc wstepnie do pon. i nikt nie protestowal. Lista osob ktore wplacily tez by sie przydala - moze to zmotywuje pozostalych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 moja kaska tez juz wplacona... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Ja wpłaciłem kilka dni temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Jestem zainteresowany takim oplotem HDP 3-9mm. Czy jeszcze zbieracie zamówienia :?: Potrzebuję 7 metrów, czyli 3,4*7+6,50 = około 30,5 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 eeeee no setke juz uzbieralismy,kasa powoli splywa i zamowienie bedzie za niedlugo realizowane czyli bedzie trzeba czekac na inne okazje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 ciekawe kiedy dragon sie odezwie :/ :mur: sie ulotnił z kasą :lol: :razz: :razz: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Pewnie przechlał gdzieś kasę i boi się przyznać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 hmmm SpIrIt mogliśmy się dogadać. Nie zauważyłem, że Ty jesteś też z Wałbrzycha :( Chyba, że paczki w ogóle nie zostną nigdy wysłane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Owszem mogliśmy. Ale na paliwo, czy też bileciki na Piaskową Górę, by Cię wyniosło tyle co przesyłka :wink: a tak to dotaniesz paczuszkę wprost do domciu :D Gadałem z klientem na gg, i nie wyglada na takiego co by mógł zrobić kogoś w konia :-P Poczekamy jeszcze troche, jak nie wyśle to się do niego wybierzemy... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 paczka 6.50 bilet 0.90 licząc na pól to wychodzi Tobie 3.25 a mi 4.15 zawsze to 2.35 w kieszeni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Jestem zainteresowany takim oplotem HDP 3-9mm. Czy jeszcze zbieracie zamówienia :?: Potrzebuję 7 metrów, czyli 3,4*7+6,50 = około 30,5 zł. jaeśli ktoś sie rozmyśli pewnie nie bedzie problemu tylko że 7 m nie dostaniesz bo bierzemy tylko równe liczby 5 10 15 ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 mozesz np. wziąć 100 i 93 metry wywalić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 jaeśli ktoś sie rozmyśli pewnie nie bedzie problemu tylko że 7 m nie dostaniesz bo bierzemy tylko równe liczby 5 10 15 ... :wink: W takim razie 5m powinno styknąć. Dajcie znać jakby co się zmieniło :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 mozesz np. wziąć 100 i 93 metry wywalić :) jakbyś kiedyś tak zrobił to powiedzmi pod jakim oknem i kiedy mam stać :D se wychwyce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUTI Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 BlackDragonDDR jeszcze zyje czy juz zniknal z kasiura?? jakos dawno go na forum nie widac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Czy user który zbiera $ mógłby się odezwać? Bo nie wiem czy wpłacać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Panowie jesli akcja bedzie kontynuowa ( z waidomych powodów zawisła :lol:) to chętnie bym się pisał na 5m jeśli się ktos wyłamie lub zechce nagle mieć 5 zamiast 10m oplotu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) Panowie jesli akcja bedzie kontynuowa ( z waidomych powodów zawisła :lol:) to chętnie bym się pisał na 5m jeśli się ktos wyłamie lub zechce nagle mieć 5 zamiast 10m oplotu ;) Hipo, też chciałbym 5-10 metrów zamówić. Czyli wzięlibyśmy 10-20 metrów. Może skrzyknęlibyśmy innych chętnych i zamówili szpulę :?: Oglądałem różne linki, ale ten oplot jest idealny. Widziałem to na mcs.pl ale cena 14 zł za metr to przegęcie. Jestem pewien, że będzie wielu chętnych :wink: Edytowane 18 Lutego 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 poczekajmy aż dotychczasowy organizator się odezwie... bo mam wątpliwości czy zrobić przelew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 poczekajmy aż dotychczasowy organizator się odezwie... bo mam wątpliwości czy zrobić przelew Wysłałem mu wczoraj PW, zero odzewu :-| Może wpadł pod samochód :?: Albo dopadła go ptasia grypa :lol2: Gdyby ta szpula kosztowała 100-150 zł to wziąłbym całą, część zostawił, a resztę opchnął na Allegro. 340 zł to trochę przy dużo, gdybym miał pewność, że to sprzedam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) witam , przepraszam ze sie nie odzywałem nie wpłacił jeszcze: KAMILcom PqX CthlupiSS Varrol w razie watpliwosci prosze o kontakt! PORSZE O WPLATE PIENIEDZY ALBO ZNAJDA SIE NASTEPNI CHETNI!! Prosze o kontakt w/w osoob w przeciwnym wypadku zostana skresleni z listy chetnych! Widze ze jest 2 chetnych takze . . spieszcie sie! kontakt prosze do niedzieli do godz 22:00 wpłata do poniedziałku! Edytowane 19 Lutego 2006 przez BlackDragonDDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Jeśli ktoś się wyłamie to chętnie wezmę 5-10 metrów :D Dzięki za odp. na pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Wpłaciłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 jezeli dzis sie nie skontaktuja to kresl i wpisuj tych nowych chetnych... ilez mozna czekac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 do tej pory nikt z wyjatkiem PqX sie nie zgłosił . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 $kubi dobrze mowi-trzeba dzialac a nie gadac <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Panowie jakby sie ktos wyłamał to mnie możecie na pewniaka wpisać na 5m, wtedy Pmke albo maila i jak tylko będe przy kompie to robie przelewik i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 o kurde kase wpłaciłem do siebie na konto w piątek po 16,00 czyli odemnie z konta wyjdzie jutro koło 14 jestem 100% zainteresowany wiec sie nie martwcie sorry za zwłoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) Już po 22:00, jeśli pozostali, którzy nie wpłacili się nie odezwali to piszę się na 5 metrów. Jak tylko dasz znać wpłacam kasę, najprawdopobniej jutro rano koło 8:00. W każdym razie wpłacę na pewno. Edytowane 19 Lutego 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) jest wolne 10m oplotu CthlupiSS sie nie zgłosił 0 odzewu orzez kilka dni. . . Grimlock, bierzesz? jesli tak to tylko przelej kase w tytule przelewu wpisz: grimlock - oploty i na maila lub PW swoje dane. aha na varrola czekam do wtorku bo wraca 20.02 (byl wyjechany) w razie czego jak ktos chetny to sie zgłaszac bo nigdy nie wiadomo czy wezmie czy nie. . . Edytowane 19 Lutego 2006 przez BlackDragonDDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...