Hipo Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Narazie dopisuje w poprzednim poscie jeśli ktoś by pytał ;) Z moich skromnych obliczeń wynika ze 80m ciagle czeka na chętnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 jak mnie Tu dawno nie było!! :) ale widze ze już ALL uzgodnione i bedziem modować :P :D :D co do 7-8 DNI to BlackDragon to bedzie miał dopiero u Siebie więc .... on bedzie miał co modować (fiu fiu pół domu w oplocie :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 HGP 3 do 9 mm(100mb.)__ 286,20zł + 27zł kurier czyli w sumie 313,20zł Czyli metr wychodzi po 3,14zł Przesyłka do kazdego klienta 7,5zł priorytetem (licze oczywiscie ze trzeba kupic jakaś koperte bo nikt luzem nie bedzie rozsyłał) Teraz podjąć decyzje kto złoży zamówienie i roześle później, moge to zrobić jesli reszta kolektywu wyrazi zgode lub przedstawi inna kandydature ;) Obecnie chętni: Grimlock - 5 lub 10 m Hipo - 5m Ivan_666Mhz - 5 m BikerBo - 5 m ______________________ łacznie 20 m 80m czeka na chętnych przeczytaj moze poprzednie posty zanim cos napiszesz . . . 286.20 + VAT (!!!!!!!!!!!!!!!) + 30 zł wysyłka = 379 zł wiec sie ceisz ze 3,4 za metr . . . 2nd thing . . . sorry ale kto moowił ze zbieramy na drugą szpule? Ja sie nie pisze na to zeby zberac zamoowenia, duzo z tym roboty a nie mam az tyle czasu w tygodniu pozatym robie to absolutnie za free. . . jak kots chce sie bawic z nastepna to prosze aby zbierał kase. pozdro 666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 przeczytaj moze poprzednie posty zanim cos napiszesz . . . 286.20 + VAT (!!!!!!!!!!!!!!!) + 30 zł wysyłka = 379 zł wiec sie ceisz ze 3,4 za metr . . .Nie uwzględniłem Vatu, ale już poprawiłem, przesyłka 27zł kosztuje brutto, przeczytaj dokładnie co pisze na stonie. 2nd thing . . . sorry ale kto moowił ze zbieramy na drugą szpule? Ja sie nie pisze na to zeby zberac zamoowenia, duzo z tym roboty a nie mam az tyle czasu w tygodniu pozatym robie to absolutnie za free. . . jak kots chce sie bawic z nastepna to prosze aby zbierał kase. pozdro 666 :blink: Zanim coś napiszesz czytaj poprzednie posty ( znasz ten tekst ? ) nikt nie prosił Ciebie zebyś realizował zamówienie numer dwa, inni też sobie potrafia radzić w życiu i nawet umieją złożyć zamówienie. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 niepotrzebna gadka ehhh :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 hmmm czytałem poprzednie posty . . . ale mniejsza o to . . . pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Panowie, po prostu jedno zamówienie swoją drogą ale zbierają sie chętni na drugie, jak narazie jest 4 osoby chętne. Więc gadka jest potrzebna bo potrzebujemy kolejnych chętnych zeby nazbierać te 100m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Oploty już doszły? Poinformuj nas jak już będziesz je miał w domu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Black czekamy na informacje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Black czekamy na informacje...czekamy na oploty :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 A ja na kasę. Napisałem kilka dni temu PW i cisza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 oploty jeszcze nie doszły, maja byc wt-sr Grimlock - kase wysle w pon pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 oploty jeszcze nie doszły, maja byc wt-sr Grimlock - kase wysle w pon pozdr. Ok, dzięki za info :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Dodałem dziś topic na giełdzie z linkiem do tego tematu, tam więcej ludzi zaglada wiec moze cos bedzie z drugiego zamówienia ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 jakiet średnicy są te oploty?? są może takie o średnicy 20-40 mm ?? bo przydałyby mi sie taki oplocik na gietka ssącom do fc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) Największa jest w oferice 14-26mm becnie chętni: Grimlock - 5 lub 10 m Hipo - 5m Ivan_666Mhz - 5 m BikerBo - 5 m maarchewa 5m Pozostało 75m do rozdysponowania Edytowane 27 Lutego 2006 przez Hipo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Ostatecznie wezmę 5 m. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUTI Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 BlackDragonDDR jak tam nasze oploty dziś już chyba powinny dojść?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 HMMMMMMMMM...... mam już przygotowane zasilacze pod ten oplot !! czekam ...nie narzekam .... pamiętajcie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Panowie!!!! są oploty :> jak sie wyrobie to jutro/ pojutrze wysle do was! CthlupiSS______ KONTAKT!!!! $kubi______ KONTAKT!!!! Korbelsky______ KONTAKT!!!! Varrol______ KONTAKT!!!! uwaga . . . nie uwzględniłem tego ze trzeba kupic koperty babelkowe czy cos tego typu, wiec w razie czego prosze sie przygotowac na niewielka dopłate (moze akurat wystarczy) . . . z góry przepraszam. Edytowane 28 Lutego 2006 przez BlackDragonDDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 no to extra! dane poslalem jak co :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 ladnie dlugo wam to idzie d:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Myślę że do oplotów nie potrzeba koperty bąbelkowej, wystarczy zwykła koperta wysłana jako paczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 ladnie dlugo wam to idzie d::a o co ci chodzi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 przesyłka listowa, priorytetowa wg cennika poczty pl: 350g-500g: 2,90 PLN 500g-1000g: 4,30 PLN zatem kasy powinno starczy nawet na koperty babelkowe i moze ladna pocztowke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Ale to ma być wysłane paczką albo poleconym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Ale to ma być wysłane paczką albo poleconymto moze cos przeoczylem, ale na forum chyba nikt tego ustalal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUTI Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Ale to ma być wysłane paczką albo poleconym ale po co paczka? zwykły priorytet, ewentualnie polecony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 no taka kwota na wysyłkę to raczej polecony albo paczka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUTI Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 no taka kwota na wysyłkę to raczej polecony albo paczka... no ok tylko chodza słuchy ze byc moze trza będzie doplacac na koperte bąbelkową? po co ?? :mur: dla mnie moze to byc w zwykłej szarej kopercie, przeciez sie nic nie potłucze, a nie bede specjalnie robił przelewu na 2 zł :( :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...