NIUTI Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 zmodowane :D, zdjec nie pokaze niestety bo mam tylko telefon za aparat:D ale wyszlo bliskie idealu czyli tak jak oryginalne oploty w mej zasiłce:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) o fajnie ja tez to bede robil na Taganie 380w :P czy z opaskami to sie jeszcze zastanowie :P p.s jakich termokurczek uzywales ile zuzyles? i jak mozesz zrob mi foto jak zrobiles poczatek przy zasilaczu czy wlozyles to do srodka czy jak? pozdrawia, ja użyłem troche za małych i kiepawo wyszło nie wiem ile mm bo kupiłem na "wolumenie" w wuwua i były luzem wiem że dałem 1.20zł za rurke 1m :wink: Edytowane 5 Marca 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 ok spoko juz wiem jak robic :] tylko jeszcze ta srednica :P kupuje i jazda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 ok spoko juz wiem jak robic :] tylko jeszcze ta srednica :P kupuje i jazda :Dtylko kup wieksze o jakieś 2mm niż oplot i tak sie zbiegnie jak to ładnie ocieplisz ja kupiłem na styk i było troszke kłopotów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) akurat tak mi pasowało z tymi opaskami chciałem raz a dobrze efekt troszke psują białe wtyczki opaski dobrze dac tylko na tym odcinku od zasilki do pierwszego molexa .. bo tam jest najwiecej oplotu i sie moze przesuwac .. moj stary chief 360DF wygladal tak: tyle ze ja to robilem oplotem z ta takiej linki ;] co mi sie nie podoba w przedstawionych tu modach ze nie konczycie oplotami w obudowie zasilacza ... rozumiem ze nie chcecie tracic gwarancji ... no cóz .. trudno .. wyglada to natomiast kiepawo :P jak ma sie dobry zasilacz to nie ma co sie bac ... ja sie nie moge zmusic do zmodowania anteca ... a linke jeszcze mam .. tylko mnie przeraz fakt ze chiefa modowalem kolo 4h Edytowane 5 Marca 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 co mi sie nie podoba w przedstawionych tu modach ze nie konczycie oplotami w obudowie zasilacza ... rozumiem ze nie chcecie tracic gwarancji ... no cóz .. trudno .. wyglada to natomiast kiepawo :P wiesz ja chce jeszcze sprzedać pewnie niedługo ten zasilacz pozatym jak zasiłka wylonduje w budzie to nawet nie bedziesz zwaracał na to uwagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) pozwole sobie coś napisać przepraszam za OT wiesz ja chce jeszcze sprzedać pewnie niedługo ten zasilacz pozatym jak zasiłka wylonduje w budzie to nawet nie bedziesz zwaracał na to uwagi Jak nie bedziesz zwracał uwagi to poco modujesz? masz okno? i co z tego? jak jest okno to zazwyczaj widac tez zasilke, głupie tłumaczenie EOT Edytowane 5 Marca 2006 przez Qlawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Zależy jakie okno. Nie przez każde widać zasilacz... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) nie przez kazde - ale kabe i koncowki widac zawsze kiedy nastepne zamowienie ? Edytowane 5 Marca 2006 przez chase1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 W swoim zasilaczu zrobilem odczepiane przewody (cos w stylu Neotec Maximus). Poza tym wyrzucilem zbedna dla mnie 6-pinowa wtyczke AUX, ale nie do konca - jak wiadomo sa tam przewody 2x 3.3V, 5V i 3xGND wiec szkoda byloby tego nie wykorzystac... Jako ze zasilacz ma wtyke ATX 20pin, to idac z duchem czasu dolozylem kolejne 4piny :wink: . Przewody 3.3V, 5V i mase mialem oczywiscie z AUX, a dodatkowe 12V powstalo z rozgalezenia jednego z przewodow wewnatrz zasilacza (ostatnia fotka). Fotki sa robione z komorki wiec za sorki za slaba jakosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLBK Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Ja chcialem tylko napisac ze otrzymalem oploty i juz je po czesci uzylem(fotek nie bedzie, bo aparat zastrajkowal). W kazdym razie dzieki BlackDragonDDR za udana transakcje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 kiedy nastepne zamowienie ? Narazie jest 5 osób chetnych i jeszcze 75m do rozdania, zobacz na 8 albo 9 strone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 nie przez kazde - ale kabe i koncowki widac zawsze kiedy nastepne zamowienie ? akurat mi chodziło o początek kabli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 zostało może jeszcze troche tego oplotu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 oplotu juz nic nie zostalo,bo kazdy mial ilosc za ktora zaplacil. a dla Dragona wielkie thx.wszystko w porzadku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 zostało może jeszcze troche tego oplotu?? Zbieramy sie na drugie zamówienie, przeczytaj topic strona 8-9 jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RavenMT Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Witam, chętnie też wziąłbym 5m tego oplotu, można mnie dopisać. 3-9mm o ile dobrze pamiętam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 a ja bym chcial z 1 max 1,5m ... moze ma ktos tyle jeszcze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Grimlock - 5m Hipo - 5m Ivan_666Mhz - 5 m BikerBo - 5 m maarchewa - 5m RavenMT - 5m ---------------------------------- 30m Pozostało 70m do rozdysponowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 5m bym wzioł, tylko jaka jest dokładnie cena? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 5m bym wzioł, tylko jaka jest dokładnie cena? ;)czytaj a nie pytaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) 5m bym wzioł, tylko jaka jest dokładnie cena? ;) HGP 3 do 9 mm(100mb.)__ 349,17zł + 27zł kurier czyli w sumie 376,17zł Czyli metr wychodzi po 3,77zł Przesyłka do kazdego klienta 7,5zł priorytetem (licze oczywiscie ze trzeba kupic jakaś koperte bo nikt luzem nie bedzie rozsyłał) celowo wziałem pod uwage paczke pocztowa bo przynajmniej mamy jakieś potwierdzenie w razie zaginiecia itp) Edytowane 7 Marca 2006 przez Hipo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horzy Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Witam - jetem nowy więc cześć :) prosze mnie dopisac - 5m dla Horzego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Grimlock - 5m Hipo - 5m Ivan_666Mhz - 5m BikerBo - 5m maarchewa - 5m RavenMT - 5m Horzy - 5m ---------------------------------- 35m Pozostało 65m do rozdysponowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb_asasello Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Witam! Jakiś czas temu zamieściłem opis moda zasiłki. Jest tam też w miarę dokładny opis jak zakładać oploty, etc. Może się komuś przyda, bo z tego co widzę są tam odpowiedzi na wiele zadawanych tutaj pytań. Link do topicu z modem zasiłki w sigu. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 @mb_asasello: ogolnie robota dobra, ale miejscami wystaja resztki oplotu poza oslonke termokurczliwa. najlepiej lekko podpalac koncowke oplotu i problem rozplatywania z glowy. druga kwestia to opaski zaciskowe - jesli dobierze sie odpowiednia dlugosc oplotu to zaciskanie jest zbedne, bo waz sie sam rozpreza i nic nie bedzie sie zsuwac. to tyle jesli chodzi o moje doswiadczenia z oplotami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 no to biore 5m :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Grimlock - 5m Hipo - 5m Ivan_666Mhz - 5m BikerBo - 5m maarchewa - 5m RavenMT - 5m Horzy - 5m noe9 - 5m ---------------------------------- 40m Pozostało 60m do rozdysponowania Musze przyznać Panowie ze powoli zmierzamy do celu, jeszcze chwila i połowa szpulki bedzie rozdzielona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horzy Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) O ile mi wiadomo to ma tutaj wpaśc pewna Pani z zaprzyjaźnionego forum i zamówić 20m - troche rozgłosu nadełm sprawie. Więc symboliczną "połówkę" przeskoczmy. Edytowane 9 Marca 2006 przez Horzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Grimlock - 5m Hipo - 5m Ivan_666Mhz - 5m BikerBo - 5m maarchewa - 5m RavenMT - 5m Horzy - 5m noe9 - 5m ---------------------------------- 40m Pozostało 60m do rozdysponowania Musze przyznać Panowie ze powoli zmierzamy do celu, jeszcze chwila i połowa szpulki bedzie rozdzielona :) Biore 5 metrów, napisz na pm, nr konta i ile mam wplacic a ja Ci podam adres. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...