KAMILcom Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 O ile mi wiadomo to ma tutaj wpaśc pewna Pani z zaprzyjaźnionego forum i zamówić 20m - troche rozgłosu nadełm sprawie. Więc symboliczną "połówkę" przeskoczmy.pozdrawiamy panią :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Biore 5 metrów, napisz na pm, nr konta i ile mam wplacic a ja Ci podam adres.Wiec i ja 5m poprosze i j.w. - info na pm prosze (co, gdzi, kiedy i za ile) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Fajnie to mamy już 50m (70m) rozdysponowane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Wezme 5 metroof rowniez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 kto ze śląska podjąłby sie oczywista odpłatnego obleczenia kabelków?? znajac moje zdolnosci w tej materii predzej wyszłabymi sieć rybacka niż oplot kabli w zasiłce :oops: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 kto ze śląska podjąłby sie oczywista odpłatnego obleczenia kabelków?? znajac moje zdolnosci w tej materii predzej wyszłabymi sieć rybacka niż oplot kabli w zasiłce :oops: :wink: ja bym sie pojoł ale ja nie ze śląska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Grimlock - 5m Hipo - 5m Ivan_666Mhz - 5m BikerBo - 5m maarchewa - 5m RavenMT - 5m Horzy - 5m noe9 - 5m ^goku^ -5m Dimek -5m ent -5m ---------------------------------- 55m Pozostało 45m do rozdysponowania Jeśli chodzi o sprawy wpłat i adresów to chyba zostałem organizatorem ;) wiec proponuje zrobić tak ze jak zbierzemy chętnych na tą szpule to wtedy do każdego wysyłam pmke z danymi do przelewu a w zamian dostaje potwierdzenie z adresem. Jeśli ktoś nie bywa często na forum tylko powiedzmy raz na tydzień albo rzadziej to proszę o dołaczenie numeru telefonu kontaktowego żeby w razie czego dać znać ze mamy komplet i czekamy na wpłate. Nie chce po prostu zbierać pieniędzy dopóki nie mamy rozdysponowanej szpulki bo przecież nie ma żadnej gwarancji ile to jeszcze potrwa. Cena 1m oploty to coś koło 3,77pln, wszystko jest wyliczone na poprzeniej stronie. Do tego 7,5 na przesyłke priorytetem i jakaś koperte, ewentualnie jeszcze sposoby przesyłki są do ugadania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 A mógłby mi ktoś wyjaśnić jak najlepiej zdjąć molex? :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=176234 jakbyś przeczytał całego posta to byś nawet nie zapytał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joli Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) Nie wiem, czy nie za późno, i czy dla nowicjuszy na forum (gdzies zagineło z nieuzywania moje stare konto) tez jest mozliwe wejscie w ten "interes" Jesli tak, to ja potrzebuje... 20m witam i pozdrawiam Edytowane 10 Marca 2006 przez joli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BNX Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Siemka , rzeby załorzyc te oplotki trzeba rozbierac zasiłke i zdejmowac molexy ? mozna to jakos obejśc ??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Siemka , rzeby załorzyc te oplotki trzeba rozbierac zasiłke i zdejmowac molexy ? mozna to jakos obejśc ??:)a jak sobie wyobrazasz przeciagniecie molexa przez oplot ? oczywiscie ze trzeba sciagac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Jak joli weźmie 20m to zostanie tylko 15m do rozdania, czyli już niedługo będzie zamówienie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horzy Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) Jak joli weźmie 20m to zostanie tylko 15m do rozdania, czyli już niedługo będzie zamówienieAlbo ja na matematyce sie nie znam albo 45-20=25 a nie 15 :blink: Edytowane 10 Marca 2006 przez Horzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joli Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Jak joli weźmie 20mWezmie, wezmie, tylko zeby dali ;) W kazdym razie policzyc mi prosze, ile to bedzie z wysyłka i juz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Wezmie, wezmie, tylko zeby dali ;) W kazdym razie policzyc mi prosze, ile to bedzie z wysyłka i juz.to może samemu policzyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Albo ja na matematyce sie nie znam albo 45-20=25 a nie 15 :blink: :oops: Pomyliło mi się :-P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haki731 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 ja poproszę 5 metrów =))) prosze podać mi dzisiaj w prywatnej wiadomosci nr konta i ile mam wplacic pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 niech wszyscy podają numery kont na pw do haki'ego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 niech wszyscy podają numery kont na pw do haki'ego :)przeciez HIPO zajmuje sie zamowieniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 przeciez HIPO zajmuje sie zamowieniem Nie za bardzo zrozumiałeś chyba żart :-P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Nie za bardzo zrozumiałeś chyba żart :-P.pewnei dlatego ze jest jakis nietrafiony .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joli Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 to może samemu policzyćSAMA moge policzyc, fakt, Ale nie wiem ile za wysyłke, bo sie pogubiłam, to raz. A dwa, ze nie bardzo wiem, komu. Wiec czekam na jakąś konkretna, aktualna informację Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 20x3.77=75.40 oplotki 75.4+7.50+82.90 oplotki i przesyłka nie ma za co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Panowie - sorki - odliczcie mnie... Nie mam jednak na tyle zapalu, zeby dlubac w tym raz jeszcze - pozostane przy tym co mam... Wiec dodatkowe 5m do wyrwania :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 dobrze że wziołem za pierwszą dostawą bo widze że zabieracie sie do tego strasznie :P bez urazy HIPO :D POZDO 4 ALL a joli <cmok> :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joli Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) 20x3.77=75.40 oplotki 75.4+7.50+82.90 oplotki i przesyłka nie ma za co Bardzo dziekuje. Teraz jeszcze pytanko, komu i na jakie konto, i czy juz czy za chwile. Moge w poniedzialek kase wysylac. Moge tez nie wysylac, a np zaniesc i odebrac osobiscie, zalezy gdzie i u kogo... @gRaBaRz.oS, dzieki za cmoka.... Edytowane 11 Marca 2006 przez joli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) 1. Grimlock - 5m 2. Hipo - 5m 3. Ivan_666Mhz - 5m 4. BikerBo - 5m 5. maarchewa - 5m 6. RavenMT - 5m 7. Horzy - 5m 8. noe9 - 5m 9. ent -5m 10. joli - 20m 11. haki731 - 5m 12. miramp - 5m ---------------------------------- 75m Pozostało 25m do rozdysponowania. Jeszcze raz powtórze: HGP 3 do 9 mm (100mb.) 349,17zł kurier 27,00zł ______________________________ w sumie 376,17zł Czyli metr wychodzi po 3,77zł - przesyłka do kazdego klienta 7,5zł priorytetem ewentualnie jeszcze sposoby przesyłki są do ugadania (licze oczywiscie ze trzeba kupic jakaś koperte bo nie będe luzem rozsyłał). - jak zbierzemy chętnych na tą szpule to wtedy do każdego wysyłam pmke z danymi do przelewu a w zamian dostaje potwierdzenie z adresem. Jeśli ktoś nie bywa często na forum tylko powiedzmy raz na tydzień albo rzadziej to proszę o dołaczenie numeru telefonu kontaktowego żeby w razie czego dać znać ze mamy komplet i czekamy na wpłate. Nie chce po prostu zbierać pieniędzy dopóki nie mamy rozdysponowanej szpulki bo przecież nie ma żadnej gwarancji ile to jeszcze potrwa. uff a myslałem ze wszystko wczesniej napisałem już w jasny sposób ... Edytowane 12 Marca 2006 przez Hipo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramp Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 1. Grimlock - 5m 2. Hipo - 5m 3. Ivan_666Mhz - 5m 4. BikerBo - 5m 5. maarchewa - 5m 6. RavenMT - 5m 7. Horzy - 5m 8. noe9 - 5m 9. ^goku^ -5m 10. ent -5m 11. joli - 20m 12. haki731 - 5 ---------------------------------- 75m Pozostało 25m do rozdysponowania. Jeszcze raz powtórze: HGP 3 do 9 mm (100mb.) 349,17zł kurier 27,00zł ______________________________ w sumie 376,17zł Czyli metr wychodzi po 3,77zł - przesyłka do kazdego klienta 7,5zł priorytetem ewentualnie jeszcze sposoby przesyłki są do ugadania (licze oczywiscie ze trzeba kupic jakaś koperte bo nie będe luzem rozsyłał). - jak zbierzemy chętnych na tą szpule to wtedy do każdego wysyłam pmke z danymi do przelewu a w zamian dostaje potwierdzenie z adresem. Jeśli ktoś nie bywa często na forum tylko powiedzmy raz na tydzień albo rzadziej to proszę o dołaczenie numeru telefonu kontaktowego żeby w razie czego dać znać ze mamy komplet i czekamy na wpłate. Nie chce po prostu zbierać pieniędzy dopóki nie mamy rozdysponowanej szpulki bo przecież nie ma żadnej gwarancji ile to jeszcze potrwa. uff a myslałem ze wszystko wczesniej napisałem już w jasny sposób ... Dopisz i mnie. Biorę 5 m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Kolege dopisałem ale liczba metrów nie uległa zmianie ponieważ kolega ^goku^ sie wycofał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...