andrzey83 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) Jesli jeszcze cos zostalo to ja bardzo chetnie wezme 5m. Najlepiej jakby osoba, ktora zbiera pieniadze napisala mi ile i gdzie mam wpalcic pieniadze. A widzieliscie cos takiego? http://www.hipermax.pl/product_info.php?products_id=266 Czy to jest godne uwagi? Cena w sumie ta sama Edytowane 23 Marca 2006 przez andrzey83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hard Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Witam Jeśli jeszcze jest możliwość, proszę mnie dopisać na 5 m. :) pzdr, hard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 To jeszcze ja poproszę 5metrów :wink: Z moich obliczeń wynika, ze w sumie bedzie 3,77zł x5 + 7.5 = 26.35zł Dobrze licze :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek1000 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) siema dzisiaj kupilem taka fajna rurke na kable metr na spróbowanie. i nie moge zdjac wtyczki na plyte glowena bo ten oplot wiekszy kupilem na ten glowny zwojj pomóżcie PS a i jeszcze opowiedzcie cos o tym zamowieniu bo nie mam sily znalezc we wczesniejszych stronach... Edytowane 25 Marca 2006 przez staszek1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) 1. Grimlock - 5m 2. Hipo - 5m 3. Ivan_666Mhz - 5m 4. ........................... 5. maarchewa - 5m 6. RavenMT - 5m 7. Horzy - 5m 8. noe9 - 5m 9. ent -5m 10. joli - 20m 11. haki731 - 5m 12. miramp - 5m 13. ryba - 5m 14. andrzey83 - 5m 15. hard - 5m 16. MaSell - 5m 17. staszek1000 - 5m 18. Paweł666 - 5m ---------------------------------- 100m Pozostało 0m do rozdysponowania. Jeszcze raz powtórze: HGP 3 do 9 mm (100mb.) 349,17zł kurier 27,00zł ______________________________ w sumie 376,17zł Czyli metr wychodzi po 3,77zł - przesyłka do kazdego klienta 7,5zł priorytetem ewentualnie jeszcze sposoby przesyłki są do ugadania (licze oczywiscie ze trzeba kupic jakaś koperte bo nie będe luzem rozsyłał). - jak zbierzemy chętnych na tą szpule to wtedy do każdego wysyłam pmke z danymi do przelewu a w zamian dostaje potwierdzenie z adresem. Jeśli ktoś nie bywa często na forum tylko powiedzmy raz na tydzień albo rzadziej to proszę o dołaczenie numeru telefonu kontaktowego żeby w razie czego dać znać ze mamy komplet i czekamy na wpłate. Nie chce po prostu zbierać pieniędzy dopóki nie mamy rozdysponowanej szpulki bo przecież nie ma żadnej gwarancji ile to jeszcze potrwa. Edytowane 27 Marca 2006 przez Hipo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek1000 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 jak ten oplot wyglada ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 jak ten oplot wyglada ? Kolego czy aż takie lenistwo Cie opanowało ze nie jesteś w stanie przeżycic kilka stron wstecz albo jeszcze lepiej zaczać topic od poczatku przeczytać ? Tak wygląda nasz bohater: http://www.helukabel.pl/osp.php?func=2&par...&id=172&act=exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 przepraszam bardzo musze sie wycofac, przepraszam za klopoty, ale nie mam chwilowo $$ na oplotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 10m do rozdysponowania, pomęczcie znajomych moze ktoś wezmie ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek1000 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 to ja biore 5m piszcie na gg 2127788 niewidoczny zazwyczaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Chyba się jeszcze załapałem na 5m :-P Jak co to moje GG 8356374 lub meil/tlen pawelkarpl@tlen.pl Edytowane 26 Marca 2006 przez Paweł666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Kurde myslicie ze Hipo bedzie z kazdym osobno rozmawial na GyGy ?? Procedura jest jasna, zglaszacie tutaj chec wziecia udzialu w zamowieniu, a potem czekacie na PM od Hipa, nikt nie bedzie do was na GG sie dobijal :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) GG/meil dałem na wszelki wypadek. Czy gdzieś napisałem że Hipo ma do mnie na GG/meil pisać - NIE. ---------------------- edit: literówki Edytowane 26 Marca 2006 przez Paweł666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek1000 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 wiecie moze czy koszulki termokurczliwe mozna zgrzewac jakimis domowymi sposobami? bo nie mam zamiaru kupowac nagrzewnicy. I powiedzcie jak zdjac wtyczke z wtyku zasilacza do plyty glownej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Można zapalniczką zgrzewać A co do wtyku to chyba było w tym wątku jak to zdemontować. Edytowane 26 Marca 2006 przez Paweł666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horzy Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 No to juz chyba wszystko OK - pełna pula rozdzielona! HIPOOOO gdzie jestes ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Jezdem, uważam zamówienie za zamknięte. Jutro po poludniu porozsyłam do każdego PM z danymi do przelewu itd, rano nie dam rady bo mam ekipe do wymiany okien w domu a teraz ledwo na oczy widze ;) EDIT 10:05 Znalazłem chwile wolnego czasu i rozesłalem do wszystkich zainteresowanych PM z moimi danymi do przelewów, jeszcze raz przypomne o tym zeby w tytule przelewu wpisywać "oploty na kable od (tutaj wstaw swój nick z Tweaka)" aby mi ułatwić identyfikacje osób które wpłacą pieniadze. Edytowane 27 Marca 2006 przez Hipo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek1000 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 jutro przelewik bedzie i czekam na oploty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) jutro przelewik bedzie i czekam na oploty ;] Tylko napisz na priva adres, poza tym proszę wszystkich o trzymanie sie reguł, wkońcu nie bede każdego upominał o adres itd no i niestety ale czas realizacji jest uzalezniony od ostataniej osoby która wpłaci, narazie mamy potwierdzenie od 3 osób chetneych nie licząc mnie Edit: 4 osoby potwierdziły. Edytowane 27 Marca 2006 przez Hipo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzey83 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 A czy do dokonania wplaty na poczcie nie bede potrzebowal tez twojego adresu? Jesli nie to jeszcze jutro wplace pieniadze, a jesli zapomniales o tym to prosze podaj swoj adres. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 5 osób potwierdziło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) @andrzey83 Moje dane wysłałem Ci przeciez w PW razem z numerem konta. Następujące osoby potwierdziły już udział w zamówieniu w kolejnosci : ent joli Paweł666 miramp Horzy MaSell andrzey83 staszek1000 maarchewa hard Grimlock Edytowane 28 Marca 2006 przez Hipo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek1000 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) żeby jeszcze molexy uv były ;] jutro przelewa wyśle i na pw dam adres ale potweirdzam juz oficjalnie :] Edytowane 27 Marca 2006 przez staszek1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Są już na koncie pieniazki od ent'a i jeszcze kogoś ale nie wiem od kogo bo jeszcze w historii rachunku nie mam ;) oby tak dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Fajno ze kaska doszla, teraz uzbrajam sie w cierpliwosc i czekam na przesylke od Hipa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joli Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Ja przed chwilka pusciłam, ale inny bank , więc dotrą dopiero jutro.Ile czasu przewidujesz, Hipo, od ostatniej wpłaty? Oni daja jakis termin na wysyłkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horzy Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Ja tez własnie zlałem z Inteligo - kaska powinna dojść jutro z rańca! Sczekam na pake! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Przed chwilą wpłaciłem pieniążki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 jutro zrobie przelew pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haki731 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 No to tak ja wyśle pieniądze dopiero w czwartek :) ... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...