Pekaok Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 właśnie dostałem kasę od kfacha i niniejszym ogłaszam: wszyscy już zapłacili :D:D teraz tylko dajcie mi kilka dni na finalizację zamówienia, mam nadzieję że uda mi się załatwić to jak najsprawniej i najszybciej. SlowsilVa, przykro mi, mogę Ci tylko życzyć powodzenia z następnym zamówieniem, bo wszystkie metry są już rozdzielone i zapłacone :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanChin Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Pekaok: możesz uronić rąbka tajemnicy jak tam postępy z przesyłkami?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 z tego co mi mowil, wiem ze oploty beda u niego dzis albo jutro :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) dzisiaj dostałem oploty. są już pocięte i przygotowane, musicie mi wybaczyć ale dostałem dziś też wyniki matur więc być może jutro nie zdążę wrócić do Tychów żeby je rozesłać, ale prawdopodobnie po jutrze a już na pewno do piątku będą w drodze. EDIT: Oploty są już w drodze Edytowane 12 Lipca 2006 przez Pekaok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Oploty już przyszły. Dzięki Pekaok :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 A jakie koszulki termokurczliwe stosujecie do tych oplotow? Takie zwykle ze sklepu elektronicznego? W moim zasilaczu, sa zastosowane chyba jakies lepsze i takie wlasnie chcialbym zastosowac... Tylko gdzie je znalezc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ja właśnie dostałem... Wielkie dzięki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanChin Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 oplotki do mnie dotarły... pekaok: Ja również dziękuję za współpracę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Oploty doszły, już oplatam co się tylko da:) Również dziękuje za współpracę Pekaok'owi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) dzieki Pekaok <piontka> Edytowane 14 Lipca 2006 przez macr0n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Oploty sa juz u mnie. Pozdrawiam i takze dziekuje za wspolprace - sama przyjemnosc! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobzi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Dobra chłopaki to teraz oplatajcie co tam macie i robcie zdjecia jak to powychodziło. Ciekawość mnie zjada ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) dzięki wszystkim, cieszę się że się udało, no i oczywiście dzięki Wam też mogłem kupić oplotki. co do oplecionego zasilacza to ja raczej dopiero we wrześniu będę w stanie zademonstrować efekty bo jutro wyjeżdżam na Mazury i nie chcę mieć nic wspólnego z czymkolwiek elektrycznymm... no chyba że latarka albo w ostateczności zapłon w silniku zaburtowym ;) Żegnam :) PS Gdyby ktoś miał jakieś problemy, paczka by nie doszła albo coś podobnego to będę jeszcze parę dni w domu od 1 sierpnia. Edytowane 14 Lipca 2006 przez Pekaok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Witam! już oplotłem 90% pierwszego zasilacza:) oto przykładowy kabel: oploty są super:) może później dorzucę jeszczę parę zdjęć:) pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Tylko przypalajac koszulki termpokurczliwe na koncach trzeba uwazac aby nie stopic oplotu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 wlasnie skonczylem oplatac swoja zasilke, powiem tak, to nie jest takie proste na jakie sie wydaje :D przynajmniej na seasonicu niesamowicie sie namordowalem i przez jakies 5 godzin, wczoraj i dzis, zrobilem 2 wiazki z molexami + ponad metr kabelkow roznych :o i mam problem, bo nie wiem jakim cudem, ale zabraknie mi jakis metr do poltora w zwiazku z tym mam prosbe do tych, ktorzy zamowili razem ze mna, moze zostalo komus troche oplotu? bylbym bardzo wdzieczny, gdyby ktos moglby mi podeslac ten metr, poltora (oczywiscie odplatnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Nikomu nie oddam ani 5cm z mojej dzialki :P Btw jakich koszulek termokurczliwych uzywacie? Zwyklych = najbardziej dostepnych? Przy podgrzewaniu ich zapalniczka przypala sie i topi oplot... :| Trzeba bardzo uwazac przez co proces staje sie dluuugotrwaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proxsac Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Btw jakich koszulek termokurczliwych uzywacie? Zwyklych = najbardziej dostepnych? Przy podgrzewaniu ich zapalniczka przypala sie i topi oplot... :| Trzeba bardzo uwazac przez co proces staje sie dluuugotrwaly.To spróbuj podgrzewać suszarką do włosów. Idzie bardzo szybko a termokurczka nie przypala sie. Że nie wspomnę o bezpieczeństwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 kurka spoznilem sie? bedziecie realizowac jakies zamowienie ponownie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Taki maly OT... Bylby ktos zainteresowany takimi "rzepami" do kabli ? Wiecie, do spinania ich razem co by pozadek za biurkiem byl... Ceny nie znam jeszcze, wymiarow tez :P ale ogolnie ciekawie sie to przedstawia (kiedys mialem takie cudo z IKEI ale drogie pironstwo bylo, cos ok. 30zl za 4-5sztuk po 10cm, te maja byc duuuzo tansze, kolor czarny lub bialy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Torwald, mniej wiecej wiem o co chodzi, ale jakbys mogl to zobrazowac to byloby LUX. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 W Angeli są takie po 4,44 za sztukę jak by cena była dobra to dołącze się do zamówienia. Foto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 sa tez takie paski, zaciska sie je jednorazowo... biale koszt groszowy, nie lepsze to? chociaz jednorazowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 sa tez takie paski, zaciska sie je jednorazowo... biale koszt groszowy, nie lepsze to? chociaz jednorazowe... chodzi Ci zapewne o opaski zaciskowe, a Torwaldowi o rzepowe... ponawiam pytanie, zostalo moze komus 150cm oplotu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) Dokladnie... Nie chodzi o te opaski zaciskowe. One sa malo praktyczne i jednorazowe. Mi chodzi o opaski materialowe, rzepowe, ktorymi mozna spinac kable za kompem. Sa jak najbardziej wielokrotnego uzytku ;] Mniej wiecej cos takiego jak pokazal GDR Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez Torwald Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) Takie paski są dołączane do niektórych zasilaczy Be Quiet chyba Toppower i kilku innych dostałem 5 z zasilaczem ale każdy w innym kolorze :lol: . edit: Będzie następne zamówienie na oploty myślę, że chętni by się z czasem znaleźli. Jak by było macie już jednego. Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez GDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Torwald, Tobie chodzi o to zeby zrobic porzadek z tylu kompa.. ja myslalem ze wewnatrz, bo wewnatrz to takie opaski zaciskowe sa jak najbardziej ok. macr0n, ja tez bylbym chetny na oplot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) Jakby cosik ruszyło w sprawie zamówienia oplotów, to ja bym też najprawdopodobniej był chętny. Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez Efyr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Ant3k - no nie wiem czy sa takie super, bo jesli bedziesz chcial cos rozlaczyc to musisz je ciac. A stad juz bliska droga do uszkodzenia jakiegos kabla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 mozecie mi powiedziec jak rozebrac wtyczke sata, ta na koncu przewodu po szczegolowych ogledzinach stwierdzilem, ze jest to niemozliwe :D zasilka w sigu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...