macr0n Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 dokladnie zaznaczylem, ze ma byc czarna, w 4max sa tylko biale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max123 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 też jestem zainteresowany 10 metrów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (powyzej naklejki), tylko ze czarna? bo biala mam ale jest brzydka ;)Ja bym poszukał w skelpach typu Castorama. To dość popularne oploty (często je spotykam ;)). A jak już jest naprawde problem to farba i do przodu B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) dzieki RONIN, na pewno sprawdze, jezeli chodzi o malowanie to nie jestem pewien czy to bedzie trwale? material jest dosyc plastyczny, farba moze odpryskiwac przy jakimkolwiek zgieciu, jezeli sie myle to mnie poprawcie edit 23:50 dzieki wielkie GDR, dokladnie tego szukalem http://allegro.pl/item125189490_oplot_przewodow.html dla innych zainteresowanych Edytowane 4 Września 2006 przez macr0n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Na Allegro sa po 4 zlote za metr rowniez czarne tylko rozmiar mniejszy ale na jedna wiazke mozna naciagnac. Ja mam identyczne tylko ze biale znalezione w warsztacie i spisuja sie calkiem niezle jednak w nich kabelki sa dosc sztywne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1nce Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 kupilem zestaw http://xmod.pl/products/psumod/sleevek.htm pomine ze zakladanie oplotow jest to zajecie tak wkur... ze mozna dom zdemolowac.. Wie ktos co trzeba zrobic zeby te termokurczliwe "cos" zaczelo sie zmniejszac ? nadstawialem nawet koncowki nad opiekacz :D aby troche je temperatura potraktowac..ale nadaramnie.. oplotlem dwa kable... od wentylatora z zasilacza oraz taki kwadratowy 4pinowy ATx..i tyle... gownianie to wyglada.. Jest ktos z Kielc badz okolic posiadajacy zdolonosci manualne i checi pomocy blizniemu ? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Co ten temat jakos zamarł przypominam ze zostało jeszcze 30 metrów oplotu do rozdysponowania :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofakt Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Witam! :D Jestem zainteresowany oplotkami, jakieś 6 metrów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 witam, mi zostalo ok 4-4.5m oplotow z poprzedniego zamowienia, nie uzywam ich bo nie chce mi sie tagana rozkrecac takze moge sprzedac je za rozsadna cene oczywiscie ;] jak cos to prv me. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Witam! :D Jestem zainteresowany oplotkami, jakieś 6 metrów. dopisac do listy ?? jak tak to ile dokladnei metrów napisac kfachu od dawania ogłoszeń jest dział sprzedam :D Edytowane 26 Września 2006 przez Kosiarz_1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) a ja tak przy okazji zaproponowalem B-) Edytowane 26 Września 2006 przez kfachu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Kosiarz_1987 podasz może link do oplotów , które zamawiacie i jakieś informacje tzn. cena itp. ? Może powinieneś umieścić taki info w 1 poście bo przeszukiwanie 27 stron w poszukiwaniu tego to ... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Dział sprzedam - LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Tylko czemu ktos to sciepnął z przyklejonych tematów jak to tam cały czas bylo :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 ' date='30 wrz 2006, 15:34' post='2337916'] Dział sprzedam - LINK Dzięki może wrzucić to do 1 postu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Dzięki może wrzucić to do 1 postu ? zrobione :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Cena przy 100m tego oplotu wynosi 299.88zł netto czyli trzeba do tego doliczyc jeszcze 22 % podatku Z vatem (ździerstwo!!) 365.85 czyli za 1 m wychodzi 3.65 :) Niech mnie ktoś sprawdzi/poprawi jak się mylę. Taki info też można dać do 1 postu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 (edytowane) Z vatem (ździerstwo!!) 365.85 czyli za 1 m wychodzi 3.65 :) Niech mnie ktoś sprawdzi/poprawi jak się mylę. Taki info też można dać do 1 postu :) + do tego 30 zl na wszystkie osoby które zamawiaja ( transport do mnie do domu tego ) + ok 6zł na paczke do kazdego z was w zaleznosci jak kto sobie zarzyczy wysłanie tego do niego Edytowane 30 Września 2006 przez Kosiarz_1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 + do tego 30 zl na wszystkie osoby które zamawiaja ( transport do mnie do domu tego ) + ok 6zł na paczke do kazdego z was w zaleznosci jak kto sobie zarzyczy wysłanie tego do niego 100 metrów = 395 zł 85 gr 1 metr = 3 zł 95 gr Może to też wrzucić do 1 postu będą wszystkie informacje razem. Co do tych oplotów mam pytanie: -Czy one są termokurczilwe ? - LINK czy to czarne cuś też jest w komplecie ? Jak to cuś się nazywa i gdzie to kupić ? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 To "czarne cuś" to nic innego jak najzwyklejsza koszulka termokurczliwa, do kupienia praktycznie wszędzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 (edytowane) i dodam jeszcze ze bardzo tanie to jest. Banditos czy preferujesz jakies oplotki czy tylko tak rekreacyjnie odziwdziles temat :D :D :D LINK do tych koszulek Edytowane 30 Września 2006 przez Kosiarz_1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Kupie to cuś w Obi ? Kosiarz_1987 w swoim czasie zakupie oplotki :) Narazie kupiłem bloczek do WC i nie mam pieniążków :D Chyba , ze oferujesz sprzedaż ratalną :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Kupie to cuś w Obi ? Kosiarz_1987 w swoim czasie zakupie oplotki :) Narazie kupiłem bloczek do WC i nie mam pieniążków :D Chyba , ze oferujesz sprzedaż ratalną :D no w sumie nie wychodzi drogo ok 28 zł za 5m a to chyba nie taki majatek :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 no w sumie nie wychodzi drogo ok 28 zł za 5m a to chyba nie taki majatek :D :D Niestety ale nie posiadam stałych dochodów :mur: Może coś wymyśle z kasą ale nie obiecuje :) Koniec OT Wybaczcie że post pod postem :) Kosiarz_1987 ja poproszę 5 m :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Wczoraj otrzymałem jeszcze zamówienia na 10 metrów oplotu a wiec pozostało juz tylko 10 metrów i mozemy powoli przejsc do realizacji zamówienia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Czy te koszulki termokrczliwe dostane w Obi albo czymś podobnym ? Panowie zamawiać zostało 10 metrów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Czy te koszulki termokrczliwe dostane w Obi albo czymś podobnym ? Panowie zamawiać zostało 10 metrów :) Powinienes dostac zostało juz 5m :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawoor Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 To ja wezme te ostatnie 5m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pintek Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Czyli mamy komplet :D , teraz pozostaje czekać aż Kosiarz_1987 wszystko załatwi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 No to fajnie :) Szkoda że mój kolega się nie załapał . Jaka teraz procedura Kosiarz_1987 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...