Bartolomius Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 ' date=' 8 paź 2006, 11:16' post='2346484'] Ja sobie wezme ekstraktory na testy :lol: Będzie recka i przy okazji ATX'a rozłoże :lol: No ja chyba też spróbuję, szkoda prawie trzech dyszek na 10 minut roboty. Jak myk nie wyjdzie, to najwyżej będę zarabiał masowym rozbieraniem wtyczek na zamówienie :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 a ja na szczęscie nie musiałem rozbierać, bo miałem oplecione standardowo a pci-e nie używam więc schowałem za mb :)... a jak wygląda ?? o tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Co z zamówieniem? Kiedy wysyłka oplotek do userów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Jak wszyscy wpłacą kaskase :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Co z zamówieniem? Kiedy wysyłka oplotek do userów? :mur: :mur: No kurde co wy tak w goracej wodzie kapani??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 :mur: :mur: No kurde co wy tak w goracej wodzie kapani???To że mam złączki i węże i tylko oplotek mi brakuje. A w ten weekend chcę wszystko do kupy złożyć. Te oplotki to jakiś straszny koszt, że tyle to trwa :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Wpłaciłem dzisiaj około południa.... Sorry, że tak późno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 To że mam złączki i węże i tylko oplotek mi brakuje. A w ten weekend chcę wszystko do kupy złożyć. Te oplotki to jakiś straszny koszt, że tyle to trwa :?: Ja przy poprzednim zamówieniu czekałem ponad 2 tygodnie od wpłaty, więc wyluzuj na razie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Ja przy poprzednim zamówieniu czekałem ponad 2 tygodnie od wpłaty, więc wyluzuj na razie. Sześć dni temu dostałem dane do wpłaty + info o kasie. Jeżeli koleś przez tydzień nie może się wyrobić z prostą wpłątą to sory ale trzeba pogonić :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Sześć dni temu dostałem dane do wpłaty + info o kasie. Jeżeli koleś przez tydzień nie może się wyrobić z prostą wpłątą to sory ale trzeba pogonić :blink:Dokładnie, jeżeli kogoś nie stać na wydanie dwóch dyszek to nie powinien zgłaszać się do kupna. Tak jak na allegro, proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Cztery osoby :blink: Dacie dzisiaj rade wpłacić kase ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Cztery osoby :blink: Dacie dzisiaj rade wpłacić kase ? Ja juz kapuste wplacilem jakby co , bo widze ze jeszcze na liscie widnieje bez znaczka V obok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 (edytowane) Ja czegoś tutaj nie rozumiem. Skoro się ktoś zadeklarował, że kupi to chyba znaczy, że ma kase na te oploty, mniej więcej koszt przecież nie problem obliczyć. Powinien gdzieś odłożyć pieniądze i czekać na PW od Kosiarza... Dokładnie jak na allegro - mam kase to licytuje. Ale jeszcze tylko i az 4 osoby :) Edytowane 9 Października 2006 przez ziomalek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 No ja tak zrobiłem i nie ma problemu ... Tylko zawsze znajdzie się jakaś "czarna owca" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Ma ktoś kontakt z kolesiem "tofakt" ? Sprawdzałem go i okazuje się , że napisał tylko w tym temacie swoje posty ...... Wpłacił kase ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andixad Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 a ja na szczęscie nie musiałem rozbierać, bo miałem oplecione standardowo a pci-e nie używam więc schowałem za mb :)... a jak wygląda ?? o tak :) co za przebicie przez obudowę tymi wężykami przez obudowe :D czasu pewnie nie było na wywiercenie otworów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 tofakt zapłacil GDR powiedzial ze przelal czekam na jednego usera nostradamusa wysłałem mu pw ponaglajace do wplaty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 tofakt zapłacil GDR powiedzial ze przelal czekam na jednego usera nostradamusa wysłałem mu pw ponaglajace do wplaty :DNostradamus? kto jeszcze nie zapłacił? I zakładając że wszyscy zapłacili, co dalej? Ile trzeba czekać na oplotki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 co za przebicie przez obudowę tymi wężykami przez obudowe :D czasu pewnie nie było na wywiercenie otworów.szkoda było mi opiłków wewnątrz obudowy a bebechów nie chciało mi sę wyjmować...klucze imbusowe rulezzz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Nostradamus? kto jeszcze nie zapłacił? I zakładając że wszyscy zapłacili, co dalej? Ile trzeba czekać na oplotki? a co ja jestem wróżka :mur: jak wszyscy wpłacą zamowie przyjda potne i wysle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 a co ja jestem wróżka :mur: jak wszyscy wpłacą zamowie przyjda potne i wysleSpokojnie chłopaki, @Kosiarz - nikt tu do Ciebie nie ma pretensji, jeżeli już to do zwlekających z zapłatą. A ode mnie przecież dostałeś przypadkowo niewielki bonus finansowy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 zapłaciłem dziś w południe bo wcześniej nie mogłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 No to fajnie, że wszyscy już wpłacili. Oby tylko nauczyciele w szkole się opamiętali z pracami klasowymi, bo zaczyna się robić nieciekawie :-| Jak tak dalej pójdzie to jak dojdą oploty to nie będę się mógł nimi nacieszyc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Nie bój nic, ja czekam na obronę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Kosiarz_1987 sprawdź kase i załatw resztę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Jutro zamówie oplot i zdam dalsze realcje co i jak dalej a wlasnie tak z czystej ciekawości ile kosztuje taki list polecony co mam wam nim wyslac te oploty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 http://poczta-polska.pl/cennik.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 List priorytetowy między 100 a 350 g w zwykłej kopercie kosztuje 2,5 zł, do 0,5 kg - 2,9 zł. Jeżeli chcesz mieć potwierdzenie nadania, to polecony jest droższy o 2,2 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 siema wszystkim własnie zamówiłem oplot :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Kiedy je będziesz miał u siebie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...