Orgiusz Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 JAMOCHŁONIK Jedyny warn przed rozdaniem procentow - wez sie za ortografie. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evil^ Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 A gdzie mozna kupic takie oplotki bo na allegro takich nie znalazlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Jako, ze szukalem ostatnio oplotow na kabelki - 10m z zamowienia zbiorowego juz sie skonczylo ;) - znalazlem ciekawa propozycje na allegro. Oplot Poliestrowy Koszulka na kable - 4,5zł za 5m - gobaro Sprzedawca jest juz przeze mnie sprawdzony, zamowilem i juz otrzymalem przesylke z oplotami. Wszystko jest OK ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Jak zamontujesz to podziel się fotkami;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Jak zamontujesz to podziel się fotkami;] W zasilaczu, oplotlem juz to co trzeba wczesniej, te powyzsze posluzyly mi do oplecenia kabli od USB z panelu przedniego oraz przejsciowki molex->sata. Zdjecia m.in. tutaj: (link) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Sory że odgrzebuje temat ale znalazłem firmę która sprzedaje takie oploty w rozmiarach od 04mm do 12mm ale niestety w 100m opakowaniach. www.plecionki.com Można by znowu zrobić takie zbiorcze zamówienie. Jeżeli byłby ktoś chętny to niech da mi znać tutaj lub na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 ... Oplot Poliestrowy Koszulka na kable - 4,9zł za 5m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neevsky Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Sorki że moze takie coś było. Ale czy dobrze będzie jak kable się taśmą izolacyjną owinie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Kablom nic się nie stanie. Ale estetyka - pożal się Boże... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Lepiej będzie jak owiniesz taką "włochatą taśmą" czarną do owijania kabli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
he_avy Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Dzis w kraku obskoczylem kilka sklepow z elektronika i w 1 znalazlem takie oplotki(Mitery6) z tym ze maja tam ostatni metr i to jeszcze w kolorze pomaranczowym:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neevsky Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Jak się łądnie owinie to będzie ładnie. Nie no a jak z elastycznością? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Jakby ktoś nie wiedział to na Allegro można aktualnie dostać oploty siatkowe - http://www.allegro.pl/item293058920_peszel...8mm_super_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 (edytowane) Bezpieczniej jest podawac link do uzytkownika allegro. Link po jakims bedzie prowadzil do 'archiwum' a zakladajac, ze nie jest to jednorazowa aukcja, link do sprzedawcy bedzie zawsze aktualny. RPA_224 - Peszel Plecionka 8mm rozciagliwa do 13mm - 3zł za 1m gobaro - Oplot poliestrowy koszulka na kable - 4,9zł za 5m Edytowane 16 Stycznia 2008 przez Slow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ostatnio nie miałem czasu szukać oplotów i się zastanawiam jaki rozmiar plecionki będzie najlepszy. Zmieszczą się kable do oplotu o rozmiarze 4mm czy lepiej brać 8mm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ostatnio nie miałem czasu szukać oplotów i się zastanawiam jaki rozmiar plecionki będzie najlepszy. Zmieszczą się kable do oplotu o rozmiarze 4mm czy lepiej brać 8mm? Ja wziąłem 8mm, jutro jak dojdzie zdam relacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 masz już te oploty? Pokaz jakieś zdjęcia jak ci to wyszło bo jestem straszie ciekaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) masz już te oploty? Pokaz jakieś zdjęcia jak ci to wyszło bo jestem straszie ciekaw.Dołączam się do prośby o fotki :D Czy w markecie budowlanym jak Obi/Leroy lub sklepie elektronicznym mają takie oploty?? Edytowane 22 Stycznia 2008 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Wlasnie w tym problem ze nie , wszyscy stosuja termokurczliwe koszulki ;] , mialem problem to kupic w Łodzi i zamowilem z allegro , juz zalozylem kilka idzie jak po masle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Wlasnie w tym problem ze nie , wszyscy stosuja termokurczliwe koszulki ;] , mialem problem to kupic w Łodzi i zamowilem z allegro , juz zalozylem kilka idzie jak po masle. Koszulki termokurczliwe sa teroretycznie do dostania w kazdym elektronicznym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 No tak ale takie oploty lepiej się prezentują. wookie85 jak skończysz to zrób jakieś zdjęcia jak ci to wyszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 mam zamiar zamowic oplotki na tej aukcji, czu do kabli od zasilacza wystarczy o,4mm czy lepiej brac o,8? http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1666804 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 No termokurczliwe to sie w kazdym dostanie ale olplot takie juz nie , malo kto uzywa tak nie praktycznej rzeczy w sumie bo jak cos pakuje sie teraz kable do rurek plastykowych albo listwy kanalowe i juz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 mam zamiar zamowic oplotki na tej aukcji, czu do kabli od zasilacza wystarczy o,4mm czy lepiej brac o,8? http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1666804 Ja kupiłem 8mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 czy do kabelkow do wentyli brac oplot 4mm czy 8mm? :P [ acutaki i revolteci dark blue :P ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 jak zakladacie taki peszel na kable z molexem? bierzecie odpowiednio szersza plecionke, co by molex przeszedl. czy moze zdejmujecie wtyczke, naciagacie na kabelki i spowrotem zakladacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 jak zakladacie taki peszel na kable z molexem? bierzecie odpowiednio szersza plecionke, co by molex przeszedl. czy moze zdejmujecie wtyczke, naciagacie na kabelki i spowrotem zakladacie? Zdejmuje się wtyczki , a potem nakłada się oploty, i trzeba uważać by nie pomylić kabli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Można peszel wzdłuż przeciąć, a na końcach dla pewności owinąć dokoła peszel taśma przezroczystą. Ja mam tak zrobione i sprawdza się w 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 (edytowane) Jak ściągnąć wtyczkę 6 pin od grafiki domowym sposobem, bo nie mogę sobie poradzić. Edytowane 3 Marca 2008 przez robowsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 wlasnie tez mam takie pytanie jak posciagac np molex-a?? da sie bez np pozniejszego lutowania???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...