Hipo Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Fajnie że w miare szybko idzie wpłata pieniążków. Jak tylko wszyskie dojdą to zamówienie robie i pozostaje sie nam wtedy modlić o szybką dotawe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RavenMT Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Pieniądze przesłane, jak bedzie potwierdzenie to na PM wysyłam adres. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 pieniążki poszły, wysłałem też adres na PM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek1000 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 pienizaki wyslane na pw juz powinien byc adres i skan przelewu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Fajnie, super :) jak sprawdzam co jakiś czas stan konta to aż sie dziwie :D chciałbym zeby tak zawsze mi kasa rosła :lol: jutro sprawdze i podam od kogo pieniażki już dotrały :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) Osoby które potwierdzily zamówienie na priv: ent - wpłacone joli - wpłacone Paweł666 - wpłacone miramp - wpłacone Horzy - wpłacone MaSell - wpłacone andrzey83 - wpłacone staszek1000 - wpłacone maarchewa - wpłacone hard - wpłacone Grimlock - wplacone noe9 - wpłacone staszek1000 - wpłacone RavenMT - wpłacone ryba - wpłacone AVEnger_Ak - wpłacone Jeszcze od kogoś są pieniażki ale nie mam w tym momencie jeszcze w historii rachunku dodanej tej osoby. W obecnym momencie nie potwiedziła wpłaty jeszcze jedna osoba Ivan_666MHz Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez Hipo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Panowie czekam na ostatnie potwierdzenia i wpłaty !! nastawiłem swojego karku ( a raczej pieniędzy ) dołożyłem reszte i zamówiełem już oplot. Teraz wszystko zalezy od dystrybutora jak szybko zrealizuje zamówienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horzy Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 No to zrób liste kto juz Ci wpłacił - to powinno zmotywować ludzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) No to zrób liste kto juz Ci wpłacił - to powinno zmotywować ludzi! A według Ciebie to co jest dwa posty wyżej ;) i wisi tam od rana dnia wczorejszego :D Prawdopodobnie są już pieniążki od wszystkich tylko nie mam jeszcze w historii wpłat od Noe9 i marcheewy, ale po środkach dostępnych widze ze już chyba są. Natomiast kolegoa Ivan ciagle milczy mimo ze sie loguje na konto swoje. Edytowane 31 Marca 2006 przez Hipo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Ja robiłem przelew na poczcie więc to trochę potrwa zanim trafi na konto. Poczta ma tańsze usługi niż mój bank :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 OKi, wszyscy zainteresowani wpłacili oprócz jednego kolegi haki731 który miał wpłacić dopiero wczoraj i drugiego Ivan_666MHz który wogóle nie potwierdził zamówienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek1000 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 i co tam Hipo? jakiś odzew od helukabel? juz ja i pewnie wszyscy nie moga spac...:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Hakubel napisał ze zamówienie jest w trakcie realizacji i tyle, czas realizacji od 5-7 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKrK Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 mozna by sie jeszcze wkrecic w zamowienie jesli ktos ktorys z ww. panow by nie wplacil kasy?:> ja bym potrzebowal 5m i kase moglbym wplacic odrazu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz4r13j Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 ja rowniez chetnie wzialbym po kims schede jesli ktos zrezygnuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joli Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) OKi, wszyscy zainteresowani wpłacili oprócz jednego kolegi haki731 który miał wpłacić dopiero wczoraj i drugiego Ivan_666MHz który wogóle nie potwierdził zamówieniaJa mysle, ze skoro olewaja, to olać i ich. Sa chetni, aby przejąć zamówienie, strata grzebieluchów i wstyd niech im bedzie. A wogóle to :26: za takie szybkie załatwianie sprawy!! Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez joli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) mozna by sie jeszcze wkrecic w zamowienie jesli ktos ktorys z ww. panow by nie wplacil kasy?:> ja bym potrzebowal 5m i kase moglbym wplacic odrazu Ponieważ zgłosiłeś sie pierwszy a mamy jedno miejsce wolne to zapraszam do zamówienia :) dane do przelewu wyśle Ci na priv, w ramach odpowiedzi odeślij mi swoje dane do wysyłki. ja rowniez chetnie wzialbym po kims schede jesli ktos zrezygnuje :) Zobaczymy jak wyjdzie sprawa z kolegą haki. Jeśli wpłacił to niestety ale nie bede mógł Cie wpisać, jeśli sie rozmyśłi to dam znać. Reszta zamawiajacych nie powinna sie obawiać o zamówienie, sprawą kolegów którzy nie potwierdzili niejako sam sie zająłem bo złożyłem zamówienie mimo ich niepotwierdzenia i bede musiał wyłożyć swoje pieniądze. Nie działa mi obsługa konta przez www i nie moge sprawdzićczy pieniażki od haki dotrały, VenomSpawn musisz jeszcze chwile poczekać. Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Hipo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKrK Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ponieważ zgłosiłeś sie pierwszy a mamy jedno miejsce wolne to zapraszam do zamówienia :) dane do przelewu wyśle Ci na priv, w ramach odpowiedzi odeślij mi swoje dane do wysyłki. wplacone:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haki731 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 przepraszam ze tak dlugo jutro dopiero wplace nie mialem pieniedzy z rapta musialem na cos innego wydac jutro na bank wpłace... przepraszam jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz4r13j Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 ech no trudno przez chwilke mialem nadzieje ze jednak sie wycofasz :P moze przy nastepnym zamowieniu jak beda chetni to uda mi sie zalapac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Qrde cały dzień nie działa mi konto przez www nawet teraz :| ma ktoś konto w pko bp zeby sprawdzić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 ech no trudno przez chwilke mialem nadzieje ze jednak sie wycofasz :P moze przy nastepnym zamowieniu jak beda chetni to uda mi sie zalapac Mieliśmy z Hipo podobną nadzieję przy poprzedniej szpuli :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Mieliśmy z Hipo podobną nadzieję przy poprzedniej szpuli :wink: Nadzieja matkagłupich .... ;) ale podobno każda matka kocha swoje dzieci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Kurde ja też interesowałem sie tymi oplotami :mur: lecz od jakiegoś czasu nie miałem neta :angry: Wiec jeśli kots byłby chętny można jeszcze raz zamówić całą szpule. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haki731 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 wpłacilem ale pieniadze z poczty ida pare dni wiec przepraszam z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 spoko haki, szpula zamówiona jest wiec zanim dotrze do mnie to i tak kasa powinna dojsc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) jak najłatwiej zdjąć wtyczke od P4 bo mam problem wszyskie kable oplotłem została tylko ona Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 1. Grimlock - 5m - wpłacone 2. Hipo - 5m - wpłacone ;) 3. maarchewa - 5m - wpłacone 4. RavenMT - 5m - wpłacone 5. Horzy - 5m - wpłacone 6. noe9 - 5m - wpłacone 7. ent -5m - wpłacone 8. joli - 20m - wpłacone 9. haki731 - 5m - kaska w drodze 10. miramp - 5m - wpłacone 11. ryba - 5m - wpłacone 12. andrzey83 - 5m - wpłacone 13. hard - 5m - wpłacone 14. MaSell - 5m - wpłacone 15. staszek1000 - 5m - wpłacone 16. Paweł666 - 5m - wplacone 17. AVEnger_Ak - wpłacone Na obecną chwile wpłaty wyglądaja tak. Myśle ze oploty będą w poniedzialek lub wtorek bo akuratnie tak wypadnie 7 dni pracujących na realizacje zamówienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek1000 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Ja już się nie moge doczekać. Jak byś mógł to wyślij oploty szybko, żeby przed świętami były... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Wątpie czy oploty dojdą przed świętami - teraz poczta ma kupe roboty i przesyłki idą ze 3x dłuzej. Troche cierpliwości stasiu :wink: Jak na razie wszystko przebiega nadzwyczaj sprawnie i szybko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...