Kosiarz_1987 Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Sorki ze tak zadko jestem na PC ale mam modernizacje kompa i troche mi sie opuznia dostaw nowych czesci takze jak jestem na kompie to tylko u kumpla :D Dzis do nich dwoniłem i piowiedzieli ze oplot bedzie u mnie najprawdopodobniej we srode czyli w cwartek powinienem powysyłac paczki do ludzi Banditos odezwi sie do nie na PW z danymi do wysłki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 @Kosiarz_1987 oploty wysłane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 @Kosiarz_1987 oploty wysłane ?Kosiarz swojego posta pisał 12 października (czwartek), że oplotki ma dostać środa, czwartek -> czyli w tym tygodniu ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 dzwonilem do nich i tak jak pisalem oplot bedzie u mnie we srode czyli w czwartek powysylam oploty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Kosiarz swojego posta pisał 12 października (czwartek), że oplotki ma dostać środa, czwartek -> czyli w tym tygodniu .....Mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem .... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Kosiarz_1987 dostałeś już oplot? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) Kosiarz_1987 dostałeś już oplot? Dzis dopiero dostałem oploty juz je wszystkie porozcinałem i jutro oplot idzie do wysłania :D także wszsytko jest ok :D na necie jestem nadal żadko ponieważ dalej nie mam swojego pc :mur: EDIT Oplot został wysłany dzis o godzinie 9 rano Pozdrawiam i czekam na info czy paczki podochodziły Edytowane 20 Października 2006 przez Kosiarz_1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Oplot został wysłany dzis o godzinie 9 rano Pozdrawiam i czekam na info czy paczki podochodziły Znając mój urząd pocztowy, to dojdą do mnie pewnie koło poniedziałku :sad: W każdym razie wielkie dzięki za info, dam znać jak dostanę paczkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Oplot został wysłany dzis o godzinie 9 rano Pozdrawiam i czekam na info czy paczki podochodziły Priorytet czy zwykły? Czy masz jeszcze jakieś oplotki? Coś Ci zostało? A może kolejne zamówienie? Bo jakiś większy zapas by mi się przydał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Nie miało prawa nic zostać :wink: Wszystko było rozdzielone. Co do dostarczania przez pocztę - paczki nie dochodzą w soboty, listy polecone natomiast tak. Nie wiem jak Kosiarz_1987 to wysylał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 ' date='20 paź 2006, 20:25' post='2361554'] Nie miało prawa nic zostać :wink: Wszystko było rozdzielone. Co do dostarczania przez pocztę - paczki nie dochodzą w soboty, listy polecone natomiast tak. Nie wiem jak Kosiarz_1987 to wysylał. oj zostało bo na tasmie oryginalnie jest zawsze wiecej ANDYN jak chcesz moge ci moje 5m odsprzedac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 jak by AndyN zrezygnowal to ja chetnie odkupie 5 m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Do mnie oplot juz dotarl , dziekuje za udana transakcje :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 ANDYN jak chcesz moge ci moje 5m odsprzedacTak jak pisałem na PW, jestem zainteresowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Dostałem oplot :) Dzięki wielkie :) Gdzie dostanę koszulki termokurczliwe na terenie trójmiasta ? Edytowane 23 Października 2006 przez banditos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 cześć. Też już do mnie doszło. Dzięki za bezwłoczną tranzakcję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Dostałem oplot :) Dzięki wielkie :) Gdzie dostanę koszulki termokurczliwe na terenie trójmiasta ? Chyba w kazdym elektronicznym..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Gdzie dostanę koszulki termokurczliwe na terenie trójmiasta ? Chyba w kazdym elektronicznym.....Tudzież elektrycznym, koszt w granicach 2 zł / metr, zależnie od średnicy. @Kosiarz_1987: właśnie pan listonosz przyniósł oplotki, wielkie dzięki za dobre opakowanie i szybką wysyłkę :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Kosiarz_1987 oplot doszedł cały i zdrowy ;) Dzięki za zajęcie się sprawą i szybką wysyłkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Kosiarz_1987 jutro max pojutrze bedzie juz mial kompa takze zajmie sie wszystkimi sprawami i poodpisuje prv. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 No i do mnie też już oploty dotarły.Wielkie dzięki Kosiarz za "zaopiekowanie" się tym tematem.Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) Kosiarz_1987 Oplotki doszły, wszystko ok. Dziękuję Edytowane 24 Października 2006 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) Może dzisiaj da zdjęcie jak wygląda opleciony kabel :) Edit: Dzisiaj nie będzie :/ Nie mam cyny. Postaram się jutro ale , jutro składam wc więc :) Edytowane 24 Października 2006 przez banditos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max123 Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 witam u mnie też już sa w sobotę zaczynam nawlekanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pintek Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 paczuszka dotarła :razz: big thx kosiarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 jak wam idzie oplatanie ? :) w sumie oplotlem sobie kabelki usb, i powiem ze troszke nerwow przy tym stracilem, chcialem pobawic sie z zasilaczem ale przy tym to bym osiwial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mistrz_ Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Jest szansa, że będzie następne zamówienie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Tak jak pisałem wcześniej Kosiarz_1987 czeka na części do kompa które miał mieć dziś, niestety sklep czy hurtownia daje troszke ciala i cala sytuacja się przeciąga, z tego co wiem najbliższa dostawa czesci (sklep/hurtownia) będzie w piątek, także możliwe ze kosiarz już będzie na ppc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 jak wam idzie oplatanie ? :) w sumie oplotlem sobie kabelki usb, i powiem ze troszke nerwow przy tym stracilem, chcialem pobawic sie z zasilaczem ale przy tym to bym osiwial Trzeba miec metode - wtedy jest to bardzo latwe i nie tracimy nerwow. Ja oplatam co sie da. Obecnie szukam metody na kable SATA ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Trzeba miec metode - wtedy jest to bardzo latwe i nie tracimy nerwow. Ja oplatam co sie da. Obecnie szukam metody na kable SATA ;) mozesz wrzucic jakies fotki jak to u Ciebie wyglada ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...