Varrol Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 jest wolne 10m oplotu CthlupiSS sie nie zgłosił 0 odzewu orzez kilka dni. . . Grimlock, bierzesz? jesli tak to tylko przelej kase w tytule przelewu wpisz: grimlock - oploty i na maila lub PW swoje dane. aha na varrola czekam do wtorku bo wraca 20.02 (byl wyjechany) w razie czego jak ktos chetny to sie zgłaszac bo nigdy nie wiadomo czy wezmie czy nie. . . Tylko bez takich :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) jest wolne 10m oplotu CthlupiSS sie nie zgłosił 0 odzewu orzez kilka dni. . . Grimlock, bierzesz? jesli tak to tylko przelej kase w tytule przelewu wpisz: grimlock - oploty i na maila lub PW swoje dane. aha na varrola czekam do wtorku bo wraca 20.02 (byl wyjechany) w razie czego jak ktos chetny to sie zgłaszac bo nigdy nie wiadomo czy wezmie czy nie. . . Pewnie, że biorę :D Wysłałem Ci pw. Edytowane 20 Lutego 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Grimlock nie bądź pazerny, 5m Ci wystarczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) jest wolne 10m oplotu CthlupiSS sie nie zgłosił 0 odzewu orzez kilka dni. . . Grimlock, bierzesz? jesli tak to tylko przelej kase w tytule przelewu wpisz: grimlock - oploty i na maila lub PW swoje dane.drogi BlackDragonDDR - pisałem Ci -o przelewie, poszedł w Środa 15.02.2006 z konta w KredyT Banku !! Edytowane 20 Lutego 2006 przez CthulpiSS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Grimlock nie bądź pazerny, 5m Ci wystarczy :D Właśnie wpłaciłem kasę. No problem chętnie odstąpię Ci 5 mterów po cenie takiej jak kupowałem. Tylko, że wpłaciłem za 10m, ale to już się dogadamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Właśnie wpłaciłem kasę. No problem chętnie odstąpię Ci 5 mterów po cenie takiej jak kupowałem. Tylko, że wpłaciłem za 10m, ale to już się dogadamy. OKi, narazie msze poczekać bo widze sie odezwał kolega co za niego wkoczyłeś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 No właśnie doczytałem i jest problem. Więc raczej się nie załapię, a kasę wpłaciłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 witam a moze ktos chcial by takie oploty tylko czarne http://www.4max.pl/default.asp?g=136&gg=131&produkt=274 oczywiscie taniej. zapraszam na pw/gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 No właśnie doczytałem i jest problem. Więc raczej się nie załapię, a kasę wpłaciłem.Przykro mi z powodu zamieszania ale nie wynikło ono z mojej winy - mam nadzieje ze to po prostu pomyłka i że to jakoś wyprostujemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 czyli jest juz zbiorka zakonczona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 kiedy bedzie następna partia ? chetnie wezme troche, albo jak by ktos mogl odsprzedac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 dobra wpłaciłem kase :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 To moze po prostu zorganizowac drugie zamówienie ? poczekamy i moze sie nazbiera troche ludzi zeby ta szpulke jedna kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Na razie na drugą szpulę są chętni: Hipo BikerBo Grimlock Wychodzi po 33 metry na głowę, no nic poczekajmy aż się zbierze więcej chętnych :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Hehe, moze sobie instalacje w domu oplote :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 O ktore oploty ta cała wielka zrzuta pieniedzy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Wychodzi po 33 metry na głowę, no nic poczekajmy aż się zbierze więcej chętnychw takim razie proponuje by realizowac 1 zamowienie i podczas tej realizacji nastepni chetni sie zbiora i juz :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) O ktore oploty ta cała wielka zrzuta pieniedzy??? http://www.helukabel.pl/abc.php?func=2&par...&page=2a&id=172 nazwa & cena: HGP 1 do 5 mm(100mb.)__ 213,84zł HGP 2 do 7 mm(100mb.)__ 240,84zł HGP 3 do 9 mm(100mb.)__ 286,20zł - a dokładniej o te. Edytowane 20 Lutego 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 BlackDragon czekamy na newsa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 no wiec: zamoowienie poszło w niedziele. cała kasa jest a nawet za duzo . . . CthlupiSS dogadaj sie z Grimlockiem (?) kto wezmie oploty droogiemu odsyłam kase. WIEC PANOWIE ZA 7-8 DNI MAMY CO MODOWAC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Grimlock - to jak? zamawiasz następną szpulę, oki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan_666Mhz Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Na 2 partie sie pisze ( po ile 1 metr ? wstepnie bedzie 5 m dla mnie ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Grimlock - to jak? zamawiasz następną szpulę, oki ? Oki, zamówimy z Hipo i resztą drugą szpulę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 no wiec: zamoowienie poszło w niedziele. cała kasa jest a nawet za duzo . . . CthlupiSS dogadaj sie z Grimlockiem (?) kto wezmie oploty droogiemu odsyłam kase. WIEC PANOWIE ZA 7-8 DNI MAMY CO MODOWAC :D Na brak modowania to ja nie narzekam, także oploty chyba sobie poczekają... najpierw komp w obudowie po cd, potem kolumny, teraz subwoofer... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) HGP 3 do 9 mm(100mb.)__ 349,17zł + 27zł kurier czyli w sumie 376,17zł Czyli metr wychodzi po 3,77zł Przesyłka do kazdego klienta 7,5zł priorytetem (licze oczywiscie ze trzeba kupic jakaś koperte bo nikt luzem nie bedzie rozsyłał) Teraz podjąć decyzje kto złoży zamówienie i roześle później, moge to zrobić jesli reszta kolektywu wyrazi zgode lub przedstawi inna kandydature ;) Obecnie chętni: Grimlock - 5 lub 10 m Hipo - 5m Ivan_666Mhz - 5 m BikerBo - 5 m ______________________ łacznie 20 m 80m czeka na chętnych Edytowane 22 Lutego 2006 przez Hipo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan_666Mhz Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 5 m niech bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgadzam się :) Co do długości to jeszcze na nią myślę czy 5 czy 10m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 @BlackDragonDDR możesz napisać czy doszła kasa odemnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 WIEC PANOWIE ZA 7-8 DNI MAMY CO MODOWAC I TO MI SIE PODOBA :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 dobra ja biore 5 m prosze mnie dopisać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...