soleno Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 (edytowane) Witam, Ilekroć sprawdzam temperature procesora w Everest to wskazuje mi od 53 do 57 stopni C. Nie znam sie za bardzo na tym, wiec proszę o opinie czy aby temp nie jest troche za wysoka? Procesor: Celeron D 2.2GHz Z góry dziękuję za odp :) Edytowane 7 Maja 2005 przez soleno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 No i :>? słabo wentylowana odudowa, sprawdź ręką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 (edytowane) Jak widać nie jestem sam z prolemem duużych temperatur :wink: BTW. U mnie nie ma jak zwiększyć przepływu powietrza(msi mega pc) i się grzeje na tyle że spada FSB(zabezpieczenie termiczne??-mam 2600 a w rzeczywistosci 2580) w necie znalazłem link i szukam coolera na proca(chamski mocowanie mam) Pozdrawiam AKa Edytowane 7 Maja 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...