gorzkim Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Kupiłem router jak w temacie i wpisując w przeglądarce adres 192.168.0.1 nie otwiera mi się okno logowania tylko ciągle wyskakuje okno z połączeniem tel. Za jednym razem udało mi się zalogować ,sam nie wiem w jaki sposób ,ale po zakończeniu konfiguracji nic z tegonie wyszło. Może ktoś mi pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dramich Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Może spróbuj twardy reset (trzeba reset trzymać przez ok 10 sekund), bo może ktoś przed tobą zmienił adres administracyjny z 192.168.0.1 na inny - pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) Może w Windowsie masz skonfigurowane, żeby łączył się z internetem przez telefon (modem) i dlatego jak wpisujesz 192.168.0.1 to komp usiłuje się połączyć najpierw z netem przez telefon... PRZEGLĄDARKA > NARZĘDZIA > OPCJE INTERNETOWE > POŁĄCZENIE: -wykasuj wszystkie połączenia telefoniczne -ustaw żeby korzystał z sieci LAN Edytowane 17 Maja 2005 przez PartyBOY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 i wpisz sobie jeszce w kompie IP z klasy 192.168.0.XX i maske 255.255.255.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...