Crash_Black Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Mam problem gdy klikam na jakas ikonke prawym pzyciskiem caly czas wysypuje mi sie explorer gdy klikne zeby zamnkelo dzialanie explorera na okienku z bledem wyskskuje okienko ze blad wykonal drwtsn.exe Prosze o pomoc czym to moze byc spowodowane i jak to usunac Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Szczerze mowiac, to bym sie dlugo nie zastanawial tylko zrobil format dla swietego spokoju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekk Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 explorer.exe : polecam zamienić na coś inego, np. blackbox (www.bb4win.org) drwtsn32 : start>uruchom, wpisz "drwtsn32" (bez cudzysłowia), odznaz wsje opcje i OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Moze masz jakiegos trojana/spyware, wklej wyniki skanowania z hijackthis: http://www.spychecker.com/program/hijackthis.html To zobaczymy czy jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash_Black Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Zrobilem tak jak pisaliscie , ale dalej nic zauwazylem ze dzije sie tylko tak gdy klikam prawym na ikonki dyskow w oknie MOJ KOMPUTER bo na inne pliki moge klikac i na dyski tez ale dopiero jak wejde do srodka a na ikonki w mojm komputerze nie moge :(( P>S jak skanowalem kompa nic mi nie wykrylo i loga tez sprawdzalem i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash_Black Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Podmienilem Explorera na nowiutkiego z plytki ale to tez nic nie dalo dalej sie wysypuje jak klikam prawym przyciskiem na jakis dysk w oknie moj komputer :( Pomocy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Zaloz nowy profil uzytkownika i sprawdz, czy tam jest ok. Jesli bedzie, to przenies dane i usun stary profil. Jesli nie, to odinstaluj wszystkie programiki, ktore integruja sie z powloka - winrar, winzip itp.. (te, ktore dodaja swoje menu pod prawy przycisk myszy). Jak nadal nic to nie da, to format chyba zostaje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...