macialek Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 No dobra, wiem że pytanie trochę nietypowe jak na to forum,a le nie chce mi się szukać dalej :) Otóz musze nabyc jakiś dobry słownik pol-ang i ang-pol na kompa. Może mi ktoś coś polecić? Najlepiej gdyby miał możliwość wyszukiwania tematycznego, zawierał słownictwo techniczne i tabele gramatyczne... Jeśli znacie takowy, to piszcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Collins 2.0 ...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Dość duzo haseł ma też słownik dołączony do tłumacza "English Translator", jak jakiegoś słowa nie znalazłem w Collins'ie to szukałem tam i często było! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Dzięki za rade... Musze cos teraz wybrac........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 zanim wybierzesz to mozesz korzystac z tego: http://slowniki.onet.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 A jaki waszym zdaniem jest dobry program do nauki angielskiego (poziom zaawansowany) ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ja uzywalem EuroPlus+ Biznes :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...