bartas96 Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 zamierzam kupic cos na mojego A64 3000+ i miedzy innymi rozwazam zakup wlasnie tego http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=17473# macie jakies opinie lub porady czy warto wydac tyle kasy na chlodzenie?jak na razie mam boxa ktory zly nie jest ale dosyc glosny dlatego chce radiator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Do poczytania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas96 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 wielkie dzieki sensei. artykul w sumie potwierdzil ze warto zbierac kase na ten to cacko!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 (edytowane) Moje watpliwosci budzi jedynie montaz na A64 Na stronie ThermalRighta pokazane jest ze potrzebne sa BackPlate - ponoc sa dwa rodzaje : plastikowa i metalowa i dwa rodzaje montarzu z tym zwiazane. Jednak z tego co widze w komplecie z radiatorem nie ma zadnego z nich - w pierwszym momencie pomyslalem ze takie BackPlate`y sa dodawane do plyt glownych A64 ale wychodzi na to ze nie. Moze ktos to rozgryzl ? W tym arcie do ktorego podalem link (zreszta ze strony TT) kolesie uzyli BP z Zalmana7000 ... :blink: Edytowane 9 Maja 2005 przez sensei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...