cloot Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 kuiplem wlasnie starego kompa z plyta Mercury KOB 693a FCSX i nie wiem co to za plyta, czy jest dobra itp. - bardzo prosze o opinie bo nie wiem czy zmieniac na inna (najchetniej asus), czy mozna zostawic bo warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stogu16 Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 do o/c shit miałem Mercury na socket A i nic nie pokręciłem na niej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 kob to chyba ecs :D jak chcesz mam abita be6-II :) do o/c nie jest zła B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Mercury , matsonic, ecs, shutle i inne takie to chip shity których po prostu sie nie oplaca kupowac , nawet za darmo bym tego do kompa nie wlozyl, ale jesli jest to komp który nie bedzie za ekstremalnie wykozystywany ( np: siostra, mama, pies chca kozystac z netu) to moze byc, ale pamietaj nie ufaj jej nawet w tedy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloot Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Mercury , matsonic, ecs, shutle i inne takie to chip shity których po prostu sie nie oplaca kupowac , nawet za darmo bym tego do kompa nie wlozyl, ale jesli jest to komp który nie bedzie za ekstremalnie wykozystywany ( np: siostra, mama, pies chca kozystac z netu) to moze byc, ale pamietaj nie ufaj jej nawet w tedy :) 1431829[/snapback] no właśnie do takich zastosowań mniej więcej ;) oc nie wchodzi w grę, chodziło mi o stabilność i (nie)awaryjność, ewentualnie wydajność w porównaniu to int.815 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 ja bym tam nawet psa nie karał marna plyta glowana, siostry tez nie. u mnie do takich zasrosowan jest komp z plyta asusa - dziala swietnie... juz 7 (sic!) lat! wiec bierz asusa... nawet jesli nie masz zamiaru krecic ps. mam jeszcze starszego kompa na plycie asusa... i chyba dziala dalej (nie wiem, stoi u wujka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 to KOB (mercury) to zdeczka szicik jest ;) kto miał choćby w ręku to wie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuco22 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 do o/c shit miałem Mercury na socket A i nic nie pokręciłem na niej. 1431765[/snapback] Sam miałem kiedyś ta płytę, i jest to produkt firmy ECS wyprodukowany dla Kobian Merkury, a może jest to jakaś marka lub firma należąca do firmy ECS :?: Pamiętam że coś tam się dało podkręcać z biosa, np. z mojego Celerona 400 na 500Mhz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...