Skocz do zawartości
cloot

Mercury Kob 693a Fcsx - Prosze O Opinie

Rekomendowane odpowiedzi

kuiplem wlasnie starego kompa z plyta Mercury KOB 693a FCSX i nie wiem co to za plyta, czy jest dobra itp. - bardzo prosze o opinie bo nie wiem czy zmieniac na inna (najchetniej asus), czy mozna zostawic bo warto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mercury , matsonic, ecs, shutle i inne takie to chip shity których po prostu sie nie oplaca kupowac , nawet za darmo bym tego do kompa nie wlozyl, ale jesli jest to komp który nie bedzie za ekstremalnie wykozystywany ( np: siostra, mama, pies chca kozystac z netu) to moze byc, ale pamietaj nie ufaj jej nawet w tedy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mercury , matsonic, ecs, shutle i inne takie to chip shity których po prostu sie nie oplaca kupowac , nawet za darmo bym tego do kompa nie wlozyl, ale jesli jest to komp który nie bedzie za ekstremalnie wykozystywany ( np: siostra, mama, pies chca kozystac z netu) to moze byc, ale pamietaj nie ufaj jej nawet w tedy :)

1431829[/snapback]

no właśnie do takich zastosowań mniej więcej ;)

oc nie wchodzi w grę, chodziło mi o stabilność i (nie)awaryjność, ewentualnie wydajność w porównaniu to int.815

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym tam nawet psa nie karał marna plyta glowana, siostry tez nie.

u mnie do takich zasrosowan jest komp z plyta asusa - dziala swietnie... juz 7 (sic!) lat!

wiec bierz asusa... nawet jesli nie masz zamiaru krecic

ps. mam jeszcze starszego kompa na plycie asusa... i chyba dziala dalej (nie wiem, stoi u wujka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do o/c shit

miałem Mercury na socket A i nic nie pokręciłem na niej.

1431765[/snapback]

Sam miałem kiedyś ta płytę, i jest to produkt firmy ECS wyprodukowany dla Kobian Merkury, a może jest to jakaś marka lub firma należąca do firmy ECS :?: Pamiętam że coś tam się dało podkręcać z biosa, np. z mojego Celerona 400 na 500Mhz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...