Skocz do zawartości
beavisek

Do właścicieli Herculesa 8500le! itp :)

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie dostałem upragnionego Herculeska. Pewnie nie bede dzisiaj spał :lol: . Trzeba będzie przeinsatlować XP itp! (przyda sie raz na rok! :D )

Do tej pory miałem zawsze karty Nvidii i z detonatorami nie było problemów. Jak jest z ati . Jakie sa najlepsze stery pod tego Herculesa?

I słyszałem że po zmianie biosa akrta chodzi 275/275! Jak to się robi i czy się opłaca? Bardzo proszę Ati-wców o pomoc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam tego herca i :

1. Sterwoniki wgraj Catalyst 2.3-najnowsze dla Radeonów (nie ma znaczenia czy to wersja LE czy pełna)

2. Mój chodzi standardowo na 275/275- oczywiście po zmianie i edycji biosu

3. Biosa trzeba flashować ostrożnie ale bez przesady, jest to łatwe i nieryzykowne, jak coś się nieuda trzeba odpalić kompa z grafy na PCI i wgrać oryginalny BIOS (ja tak miałem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dostałem upragnionego Herculeska. Pewnie nie bede dzisiaj spał :lol: . Trzeba będzie przeinsatlować XP itp! (przyda sie raz na rok! :D )

Do tej pory miałem zawsze karty Nvidii i z detonatorami nie było problemów. Jak jest z ati . Jakie sa najlepsze stery pod tego Herculesa?  

I słyszałem że po zmianie biosa akrta chodzi 275/275! Jak to się robi i czy się opłaca? Bardzo proszę Ati-wców o pomoc!

A tak przy okazji jak wrazenia po przesiadce z nvidii, chodzi mi o jakosc obrazu, bo sam sie przymierzam do tej karty??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...