beavisek Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Właśnie dostałem upragnionego Herculeska. Pewnie nie bede dzisiaj spał :lol: . Trzeba będzie przeinsatlować XP itp! (przyda sie raz na rok! :D ) Do tej pory miałem zawsze karty Nvidii i z detonatorami nie było problemów. Jak jest z ati . Jakie sa najlepsze stery pod tego Herculesa? I słyszałem że po zmianie biosa akrta chodzi 275/275! Jak to się robi i czy się opłaca? Bardzo proszę Ati-wców o pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 http://extremecooling.org/ec/modules.php?n...showpage&pid=62 prosze oto mam nadzieje dobra pomoc z infem o ILE mozna podkrecic radka twoejgo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 http://extremecooling.org/ec/modules.php?n...showpage&pid=62 prosze oto mam nadzieje dobra pomoc z infem o ILE mozna podkrecic radka twoejgo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 http://extremecooling.org/ec/modules.php?n...page&pid=62 prosze oto mam nadzieje dobra pomoc z infem o ILE mozna podkrecic radka twoejgo Eno bez jaj :D Nie chce się tak bawić ! Narazie :P Interesuje mnie jak wgrywa się bios? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Na stronie ati.com mam do wyboru powered by ati i built by ati. Czy ma to znaczenie przy sterownikach pod XP? Aha i jeszcze jedno: Moge pobrac sterowwniki od 8500 a nie 8500le? Czy musze najpierw zmienic bios? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Mam tego herca i : 1. Sterwoniki wgraj Catalyst 2.3-najnowsze dla Radeonów (nie ma znaczenia czy to wersja LE czy pełna) 2. Mój chodzi standardowo na 275/275- oczywiście po zmianie i edycji biosu 3. Biosa trzeba flashować ostrożnie ale bez przesady, jest to łatwe i nieryzykowne, jak coś się nieuda trzeba odpalić kompa z grafy na PCI i wgrać oryginalny BIOS (ja tak miałem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 jaki biosik, i skad go ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>, no i skad program do flashu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Właśnie dostałem upragnionego Herculeska. Pewnie nie bede dzisiaj spał :lol: . Trzeba będzie przeinsatlować XP itp! (przyda sie raz na rok! :D ) Do tej pory miałem zawsze karty Nvidii i z detonatorami nie było problemów. Jak jest z ati . Jakie sa najlepsze stery pod tego Herculesa? I słyszałem że po zmianie biosa akrta chodzi 275/275! Jak to się robi i czy się opłaca? Bardzo proszę Ati-wców o pomoc! A tak przy okazji jak wrazenia po przesiadce z nvidii, chodzi mi o jakosc obrazu, bo sam sie przymierzam do tej karty?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...