dorooota Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Zrobiłam już wszytsko co możliwe, naprawdę. Byłam na stronce, która jest opisana krok po kroku jak dla ułomnych. Robiłam dokładnie jak pisał i dalej nie działa! Konkretnie to jak już włączam "Read Phone" na PST to pisze mi "Phone not connected" :( Prosze pomóżcie. Kto wie co możnaby z tym zrobić niech pisze na gg: 7003647 albo na maila dorooota@op.pl albo niech odowie na forum - jak mu wygodniej. Czekam z niecierpliwościa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 zapomnij o PST... pst jednym słowem suxx... sciągnij sobie program P2KMan... jest on przystosowany do pracy z uzytkownikiem.. a nie jak PST.. do pracy z ludzmi którzy go pisali :) (programisci) w P2KMan podłaczasz telefon (c550, t720i), wczesniej trzeba zainstalwoac sterowniki usb, od razu wykrywa Ci telefon.. odswiezasz sobie widok.. i widisz wszystkie pliki trzymane w telefonie.. można zgrywać, przegrywać jak tylko chcesz... jeśli chodzi o wgrywanie MIDów... to po wgraniu nowego dzwonka.. musisz USUNĄĆ z telefonu plik myTone.db i zrestartowac telefon... plik ten utworzy sie od nowa.. inaczej nie mogłabyś podstawic nowo wgranego dzwonka... (nie wiem czy dotyczy to c550 ale t720 napewno) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...