Piwko Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Witam jestem posiadaczem łącza chello plus 4Mit. Płace 260zł miesięcznie. Mam podpisaną z nimi umowe na 1,5 roku. Teraz weszła 149zł za miesiąc. Chciałem się dowiedzić czy obniżą mi abonament? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 A jak jest w umowie, przeczytaj ją :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwko Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Kurde niemoge jej znaleść właśnie. Żona pewnie gdzieś schowała, jak wroci z pracy t zobacze pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Chciałem się dowiedzić czy obniżą mi abonament? 1431865[/snapback] Czy nie prosciej i pewniej byloby do nich zadzwonic i sie u zrodla spytac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwko Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 (edytowane) Tak ale oni tak się znają że kazdy mówi co innego. :) Pozdrawiam Edytowane 7 Maja 2005 przez Piwko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Tak ale oni tak się znają że kazdy mówi co innego. :) 1432534[/snapback] Mimo wszystko jakby nie patrzec informacje od nich powinny byc w tym przypadku najbardziej trafne. Moim zdaniem abonamentu ci nie obniza. Powod jest dosc prosty. Aktualnie trwa promocja, a promocje zazwyczaj nie dotycza statych abonentow. Podobnie jest w sieciach telefonii komorkowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Te 149 to jak to promocja ?? Z kablówką czy sama ?? Umowa na ile?? Tak jest napisan na tej ich strnie, że sam już nie wiem. A na dodatek na infolini mowia co innego :-( grhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klop123 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 A chello w Holandii wyjechało z opcją 20mbit :!: :!: :!: Za 80 euro (ale na ich zarobki, czyli bardzo mało) More info: www.chello.nl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...