Outsider25 Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Mam laptopa Hp Ze4125 z układem graficznym IGP 320. Niektóre programy identyfikują go jako Radeona 7000. Niestety nie chce on przyjąc nowych sterowników od ATI. Tzn instalacja przebiega OK ale nie mam dostępu do panlu kontrolnego i zakładek we właściowościach karty graficznej. Czy ktoś ma jakieś sprawdzone sterowniki na tego laptopa do karty graficznej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 hm, nie rozumiem Cie, masz HP, a hp ma bardzo dobry support i wszystko znajdziesz na ich stronie, a Ty sie bawisz w jakies szukanie? Jak masz HP to sciagasz sterowniki ze strony HP i tyle. Nie podales jaki masz windows, a wiec zakladam ze XP: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwar...en&cc=us&os=228 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outsider25 Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Tak, tyle tylko że sterowniki ze stronki HP są z 2003 roku, myślałem o jakichś nowszych. Fakt, że w MoH czy Wolfa gra sie bez większego problemy, niemniej jednak sprzydała by się drobna optymalizacja w sterownikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 W sterownikach od HP jak Ci identyfikuje ta karte? Zreszta na stronie hp powinno byc napisane jaka to dokladnie karta i dopiero mozesz zaczac szukac sterownikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...