spawn Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Modzik prosty ale wykonanie ..... pierwsza klasa :D gratuluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 (edytowane) Hmm buda fajna... ino kolor zrobil bym taki: no i ofkoz pomalowal jakos srodek - np. na czarno z niebieskim podswietleniem... ew. akis chrom :) Edytowane 26 Października 2005 przez Sarenka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
big Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Środek jest wymalowany na „srebrny metalik” Chromem nie chciałem malować, bo te spraye są dziadowskie a chromowanie by mnie wyszło drooooogo. Co do kabli to zostaną ładnie uprzątnięte i splecone :-) ale musze wpierw zrobić wyświetlacz. Tacki nie będę niestety malował, chyba ze skończy się gwarancja na DVD, a co do mobo, będzie niedługo wymieniane, tu niestety wszystko zależy do kasy :-| Reszta zdjęć pod linkiem, nie chciałem zapychać Tweaka. Zdjecia 27.10.05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) Kurde, ale mi sie ona podoba, soczyscie :D. Szczegolnie, ze bok jest otwierany :wink:. Naprawde ladnie to zrobiles. Gratuluje. A mi sie grzala karta graf. to po sprawdzeniu wszystkiego, po prostu nie mam juz pomyslu, to wentylator z obududowy przestawilem, i teraz dodadtkowo chlodzi graf., ale najlepsze jest w jaki sposob jest zamocowany (wisi na 4 sznureczkach, przymocowanych pomiedzy graf., a dzwiekowa :wink:). Wracajac do Twojej obudowy, moglbys zrobic fotki frontu, a szczegolnie, tak centralnie, na przod, dol, gdzie jest ten przedni wentyl :). Chcialbym sie przyjze jak zrobiles ten otwor... Edytowane 27 Października 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 srodek niepomalowany nie wyglada zbyt pieknie no i te okropne kable szkoda ze nie "ujednoliciles" tej przejsciowki do wentyla szpachlowka i nie pomalowales jej, byloby ladnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Mi sie baaardzo podoba lakier - ot taki fajny jest :) Ja maluje swojego towera na mat bo mam mlodszego brata ktory pewnie ciagle by mi paćkal metalik :P A co do samego moda ehh bardzo ładny, mi sie podoba, jakby jeszcze wszystko bylo tak jakos ladnie zaokraglone to wygladaloby to super mejczu ok cool :P Powiedz ile zaplaciles za plexe i jakiej jest grubosci ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Jedynie co bym zmienił na samym początku to wycięcie 1 otwóru na wentyl 120mm z tyłu zamiast 2x80mm to już troche takie stare i głośne oraz tunel do collera na procu. A to z przodu jakoś pomalował na 1 kolor. Pozatym to podaba mi sie. Obudowa ładnie wykonana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
big Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Środek jest pomalowany na srebrny metalik. Nie wiem czy o dobrym środku mowie. Kable zostaną ładnie zrobione, po wyświetlaczu, wszystkie gdzieś ładnie upchnę i zaczepie. Z tą przejściówką to się nie wpatrywałem w to, rzeczywiście trzeba by to jakoś ładnie dopasować. Zastanawiam się nad plexi, i pewnie tak zrobię, jak coś się ruszy pokaże fotki. Co do tych 2 80 z tyłu to specjalnie tak zrobiłem. Jeden 120, brzydko by wyglądał a dwie 80 pasowały idealnie. Tunel jest nie potrzebny do collera, ma wiew z przodu a wywiew z tyłu, wiec obieg powietrza jest duuuży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Bardzo ładnie pomalowana buda z nieciekawym oknem (styl nagrobny ;) tak mi się to kojarzy), ogólny burdel w kablach ale to da się poprawić. W sumie całkiem miłe dla oka z przodu zjawisko :) (oczywiście przy zamkniętej klapce) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...