Skocz do zawartości
big

Buda Biggiego

Rekomendowane odpowiedzi

Środek jest wymalowany na „srebrny metalik” Chromem nie chciałem malować, bo te spraye są dziadowskie a chromowanie by mnie wyszło drooooogo.

Co do kabli to zostaną ładnie uprzątnięte i splecone :-) ale musze wpierw zrobić wyświetlacz. Tacki nie będę niestety malował, chyba ze skończy się gwarancja na DVD, a co do mobo, będzie niedługo wymieniane, tu niestety wszystko zależy do kasy :-|

Reszta zdjęć pod linkiem, nie chciałem zapychać Tweaka.

Zdjecia 27.10.05

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde, ale mi sie ona podoba, soczyscie :D. Szczegolnie, ze bok jest otwierany :wink:. Naprawde ladnie to zrobiles. Gratuluje.

A mi sie grzala karta graf. to po sprawdzeniu wszystkiego, po prostu nie mam juz pomyslu, to wentylator z obududowy przestawilem, i teraz dodadtkowo chlodzi graf., ale najlepsze jest w jaki sposob jest zamocowany (wisi na 4 sznureczkach, przymocowanych pomiedzy graf., a dzwiekowa :wink:).

Wracajac do Twojej obudowy, moglbys zrobic fotki frontu, a szczegolnie, tak centralnie, na przod, dol, gdzie jest ten przedni wentyl :). Chcialbym sie przyjze jak zrobiles ten otwor...

Edytowane przez M@Ly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie baaardzo podoba lakier - ot taki fajny jest :) Ja maluje swojego towera na mat bo mam mlodszego brata ktory pewnie ciagle by mi paćkal metalik :P

A co do samego moda ehh bardzo ładny, mi sie podoba, jakby jeszcze wszystko bylo tak jakos ladnie zaokraglone to wygladaloby to super mejczu ok cool :P

Powiedz ile zaplaciles za plexe i jakiej jest grubosci ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedynie co bym zmienił na samym początku to wycięcie 1 otwóru na wentyl 120mm z tyłu zamiast 2x80mm to już troche takie stare i głośne oraz tunel do collera na procu. A to z przodu jakoś pomalował na 1 kolor. Pozatym to podaba mi sie. Obudowa ładnie wykonana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Środek jest pomalowany na srebrny metalik. Nie wiem czy o dobrym środku mowie. Kable zostaną ładnie zrobione, po wyświetlaczu, wszystkie gdzieś ładnie upchnę i zaczepie. Z tą przejściówką to się nie wpatrywałem w to, rzeczywiście trzeba by to jakoś ładnie dopasować. Zastanawiam się nad plexi, i pewnie tak zrobię, jak coś się ruszy pokaże fotki. Co do tych 2 80 z tyłu to specjalnie tak zrobiłem. Jeden 120, brzydko by wyglądał a dwie 80 pasowały idealnie. Tunel jest nie potrzebny do collera, ma wiew z przodu a wywiew z tyłu, wiec obieg powietrza jest duuuży.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładnie pomalowana buda z nieciekawym oknem (styl nagrobny ;) tak mi się to kojarzy), ogólny burdel w kablach ale to da się poprawić. W sumie całkiem miłe dla oka z przodu zjawisko :) (oczywiście przy zamkniętej klapce)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi