DJ Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Witam Od zawsze używam tego świetnego programu i od zawsze jestem z niego zadowolony - ale ostatnimi czasy jak sobie usunąłem zakładki folderów tak ich za nic nie mogę zrobić od nowa. Skrót klawiszowy CTRL+T zamiast wywołyłać nowaą zakłądkę uruchamia mi "masową zmianę nazw plików" tak jak w starszych wersjach tego programu. Ktoś może mi pomóc ? Z góry dzięki za wszelkie odpowiedz :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 zainstaluj od nowa i po problemie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yevhen Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 Tak się dzieje kiedy masz nieaktywną opcję 'Show folder tabs' Wtedy TotalCommander wygłąda tak jak na Rys.1. Żeby ją włączyć należy wyklikać (Rys.2): Configuration -> Layout -> Show folder tabs (należy zaznaczyć tą kratkę). Potem na wybranym folderze klikasz [Ctrl]+[T] w celu dodania zakładki i w panelu (jeden z górnych pasków pojawia się zakładka, Rys.3). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...