DIZEL Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Kilka dni temu zakupiłem sobie właśnie 6600 Gt od Leadteka. Na windowsie XP PRO nie ma z ta kartą problemów natomiast na 98 coś się kaszani. Mianowicie chodzi o to że np. w 3dmarku 01 po pierwszym tescie komp staje dęba---zamiast przejsc do kolejnego to cały czas czarne tło i nic !? Podczas pracy w windowsie też dzieją się jakieś cuda ^^ dotyczące myszki a mianowicie po jakimś czasie kursor myszy zaczyna bardzo wolno chodzic tz. jak przesune to dopiero za kilka sekund kursor przesunie sie w to miejsce w które go skierowałem o dziwo skroll i przyciski myszy działają dobrze. Aha stery które są na orginalnej płycie od tej karty pod win 98 niechcą się wogóle zainstalować (wyskakuje jakiś błąd o treści--- Wrong ID !?). Mam zainstalowane najnowsze detonatory a także zainstalowałem jakieś z serii 6x.xx ale to nic nie pomaga !! Moja konfiguracja - barton 2500@3200, msi kt600, 60 bg seagate, geil 400, chieftec 420W Prosze o jakieś sensowne sugestie co do tego mojego problemu a nie odpowiedzi z [gluteus maximus] ^^ " Przecież możesz sobie poszukać" !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Prosze o jakieś sensowne sugestie co do tego mojego problemu a nie odpowiedzi z [gluteus maximus] ^^ " Przecież możesz sobie poszukać" !!!! 1432146[/snapback] eee no wlasnie mozesz sobie poszukac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 na 98 są problemy i koniec, a poza tym 98 to jeden wielki problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 na 98 są problemy i koniec, a poza tym 98 to jeden wielki problem... 1435155[/snapback] no z tym to sie nie zgodze .... ogólnie to stery do seri 6XXX pod starsze platformy to sa tak na odpieprz sie i tyle ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...