Luizyt Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Pobiegłem dziś na poczte odebrac paczkę ze sklepu www.polbras.com zamawiałem dwie karty: -PROLINK GEFORCE4 MX440 64MB TV-OUT BOX 295.00 -SAPPHIRE RADEON 9000 ATLANTIS 64MB DDR TV 359.00 Radeon dla mnie a Mx440 dla kumpla. Otwieram paczke a tam obie katy bez pudełka a przecież wyrażnie napisane przy Geforsie, że ma być BOX (na fakturze też BOX). Jest mi głupio teraz bo to dla kumpa którego namówiłem żeby wziął tego prolinka bo to troche lepsze od jakiegoś "no name" i jeszcze jest box i przesyłke weźmiemy na pół, wcześniej chciał brać jakiegoś no namea kilkanaście złotych taniej. Co sądzicie o tej sprawie i firmie, mieliście z nią jakieś doświadczenie.Jak to teraz rozwiązać?Co moge żądać od firmy? A jeszcze. Co wiecej niż w oemie powinno być w boksiku w przypadku obu kartbo w mojej jest kabelek na czincze ale nie ma przejściówki Maila do polbrasu oczywiście wysłałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Napisz jak ci odpisza na twojego maila. Wedlug mnie to powienienes zrobic tak jak jest w regulaminie czyli odeslac do nich towar na ich koszt i niech ci przysylaja dobry. Co do zawartosci boxa to powinny byc tam sterowniki, jakas instrukcja obslugi i jeszcze przejsciowka z s-video. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Jak kupiłem kiedyś w polbrasie (osobiście) oem prolinka gf2ti to dostałem cały komplet (karta, kabel, przejsciowka i cd) a jedyna roznica w stosunku do boxa byl brak opakowania i demek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Ja zamowilem bratu Prolinka GF4 TI4200 BOX i wszystko w jak najlepszym pozadku. Byc moze miales pecha (pomylka) bo firma nie jest duza, a maja napewno sporo zamowien ze wzgledu na niskie ceny i ktos z pakujacych sie pomylil dajac inna karte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Już coś koleś odpisał że to mósiała być pomyłka magazynowa i jutro wyjaśnicałą sprawę. Zapłacone za kolorowe pudełko do powinno byś można na szafce postawić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Już coś koleś odpisał że to mósiała być pomyłka magazynowa i jutro wyjaśnicałą sprawę. Zapłacone za kolorowe pudełko do powinno byś można na szafce postawić :D Napisz im, niech ci pszyślą pudełko i inne wyposażenie boxa, w ten sposób nie będziesz musiał odsyłać im karty. Chociaż, ja bym im odesłał :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...