BLURB Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Witam mam koło 800-900 zł do wydania na dobry ram do oc ma to byc 2 x 512 mb płyta główna to DFI LanParty UT NF4 Ultra-D lub Microstar K8N Platinum (jeszcze sie wacham ale słyszałem że DFI lepsze do oc) Więc prosze o porady (zerknijcie na www.apollo.pl bo tam chciałbym kupować) Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulas. Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Jakies pamieci na Winbondach BH5 UTT albo na Samsunach TCCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aRKOz Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 TYLKO I WYLACZNIE ADATA VITESTA 600 :) uwierz mi na slowo bo w tej cenie nic ciekawegio niekupisz a ja znam firme w ktorej jest tanio jak borszcz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...