Bartolghnet Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 witam, zastanawiam sie nad kupnem k.graf dla wojka. Ma byc to Geforce 2 mx 32mb, lub riva tnt 2 M64 32m. Czy bedzie mozna na nich ogladac film ? jesli byl te temat to przepraszam za nowy the subject ale zalezy mi na szybkiej odpowiedzi, bo konczy sie aukcja na allegro. A szukanie zaelo by mi pare minut. ozdrawaim czekam na odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Tak dadzą radę.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Obydwie sobie dadza rade z filmami, wiekszy problem to to czy procek da sobie rade. A jesli masz wybor miedzy tymi dwoma to MX bedzie lepsza propozycja aleRiva do ogldania filmow powinna wystarczyc ale jesli roznica cenowa miedz tymi kartami jest niewielka to kup MX'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolghnet Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 procek duron 1000 plyta ecs k7s5a powinno pociagnac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 nawet p3 500, ati rage 8mb, 128ram uciągnie filmy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Kiedyś miałem P2 400 128mb sdr 100mhz i Rive Tnt M64 32mb, filmy oglądało się bardzo płynnie. Nie masz powodu do obaw. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Radze MXa...Riva czasem gryzie sie z filmami. Spodkalem sie z przypadkiem gdy jeden film chodzil na Duronie 700 i GF2MX a na Arhlonie 1300 i Rivie mial przycinki... Na podanym sprzecie i MXie powinno wszystko smigac jak zloto :):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolghnet Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) a duza jest roznica miedzy gf mx2 32mb i gf mx2 64mb ? ile punktow w 3dmarku lub fps? Edytowane 8 Maja 2005 przez Bartolghnet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf.z Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) Radze MXa...Riva czasem gryzie sie z filmami. Spodkalem sie z przypadkiem gdy jeden film chodzil na Duronie 700 i GF2MX a na Arhlonie 1300 i Rivie mial przycinki... Na podanym sprzecie i MXie powinno wszystko smigac jak zloto :):) 1432750[/snapback] a to ciekawe, riva gryzie sie z filmami... a mozesz mi powiedziec jaki ma to zwiazek? mialem rive i kilka znajomych osob i nigdy nie bylo problemow z odtwarzaniem filmow na prockach duron 800 i athlon 1000 Edytowane 8 Maja 2005 przez raf.z Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 ja też nie miałem problemów z rivą ktosik cosik namotał, że nie działa ps do oglądania filmów karta z 8Mb i po sprawie moze być na pci ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 karta to pikuś przykładowo ja oglądam płynnie na PII366 i grafice 2,5mb, a na celeronie 466 i rivce64 już nie da rady(fakt że płyta shit-pc chip) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 koles na celku 300mhz ( i to ten z 0 cache) oraz riva tnt2 bez problemu goladal filmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 (edytowane) filmy mozna i bez problemu na 2-4mb karcie ogladac;) (testowane :lol: ) Edytowane 14 Maja 2005 przez Amd_Powered Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...