Carver Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Jak polecacie drukarke laserowa kasa nie gra roli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jules Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 hp 4550 zajebista jakosc i bardzo ekonomiczna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 jak kasa nie gra roli to kup hp color LaserJet 8550 więcej informacji na http://www.hp.com.pl/products/product.xml?id=44 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 OKI tylko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Nie wierze, ze nie gra roli. Niektore drukarki kosztuja ponad 20k. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Bierz Xerox'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Nie wierze, ze nie gra roli. Niektore drukarki kosztuja ponad 20k. Moze jest pracownikiem panstwowym i dostal polecenie kupienia wydajnej drukarki ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Jak polecacie drukarke laserowa kasa nie gra roli Ja tez chce, zeby kasa nie grala u mnie roli jesli chodzi o czesci do kompa! Fajnie by bylo :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carver Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 jak kasa nie gra roli to kup hp color LaserJet 8550 więcej informacji nahttp://www.hp.com.pl/products/product.xml?id=44 Ales dowciapny mi wystarczy tak do 5 8) tys zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...