dzon4 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Nie chciał by ktoś kupić mojej szlifierki?? Dostałem ją na mikołajki ale nie jest mi potrzebna. Jest to oryginalny Dremel i kosztował 290zł. LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Nie ten dział, a jak już to ile chcesz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 LOL, ślepy? Linka masz podanego do aukcji :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) LOL, ślepy? Linka masz podanego do aukcji :PAukcje odwiedziłem, ale jak już wrzuca to nie do tego działu to przydało by się dać cenę w poście ;-) EDYCJA: W biedronce będzie multiszlifierka KINZO 135W z walizką i akcesoriami za 4499. Oferta ważna od 15.01.09 do wyczerpania zapasów. Tylko nie wiem czy nie będzie miał loga biedronki. ;-) Edytowane 3 Stycznia 2009 przez Sobota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barto125 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 (edytowane) Kupiłem tą Kinzo z biedronki, po 2 dniach padł włącznik, jutro idę oddać na gwarancję ;p Loga biedronki nie ma ;p Edit: Wymieniona, dostałem nowy komplet końcówek :D Edytowane 19 Stycznia 2009 przez Barto125 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Mam nadzieję, że zdajecie sobie sprawę, że nawet jeśli w biedronce pojawił by się dremel za 59.90 to jest to dremel z najgorszych elementów, często z odrzutu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barto125 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 ścianę w budzie wyciąłem, boki wyszlifowałem, więc jestem zadowolony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z3l Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Kinzo z biedronki - 45.50 huhu ;) wzialem, potestuje :D na razie wywiercilem pare dziurek i oszlifowalem boki, nie polecial dymek, wiec jest dobrze. Rok gwarancji to mozna szalec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Są jeszcze te biedronkowe gdzieś dostępne, bo muszę JEDNO okienko wyciąć i by mi się przydała :rolleyes: A tak serio nie ma ktoś z wawki użyczyć na 2 dni dremelka? obiecuje że chyba nie zepsuje... a ochotnika może czymś obdaruje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barto125 Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 To napisz, gdzie mieszkasz ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 W Netto teraz są jakieś narzędzia Tooltec za 49zł i się własnie nad nim zastanawiam, bo przydałoby się wyciąć dwa otworki pod wentylatory z tyłu obudowy.. Myslicie, że warto?? Oferta Netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 stivo spoko bierz :P starczy na wentyle i okno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z3l Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Nie piluj tylko jej na maks obrotach za mocno i w te pedy lec kupic oryginalne tarcze dremela za cene narzedia, bo inaczej sobie co najwyzej otworki powiercisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 spoko bierz :P starczy na wentyle i okno :)A potem to już na śmietnik.. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Jak bedziesz robił odpowiednie przerwy czasowe to pożyje a jak się zje... to na gwarancje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z3l Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 A potem to już na śmietnik.. :unsure:Dziwne gadanie, miales ja w ogole w rece czy mowisz 'bo jest tansza'? Wiadomo, nie ta polka jakosciowa, ale mi sie nie spalila a chodzila nonstop pol godziny na jakis 20000obr. parenascie rzeczy nia juz cialem i nic nie wskazuje ze padnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 W takim razie mam nadzieję, że do moich potrzeb mi wystarczy ;) w te pedy lec kupic oryginalne tarcze dremela za cene narzediaJakie polecasz? Jest coś ciekawego do dostania na Allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Co do tarcz to ostatnio ja kupiłem takie. Jakość trochę lepsza od najtańszych. Za pomocą jednej tarczy można przeciąć ok 10cm blachy stalowej 0,8mm. Czasami trafią się twardsze sztuki, ale to sporadycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z3l Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Nie masz castoramki w poblizu? Tam sa karborundowe 20szt za 31zł od dremela. http://www.allegro.pl/item546822629_dremel...cz_tnacych.html mozesz wziac te, powinny byc bajeranckie i ciezko do zdarcia. Ogolnie jedna tarcza od dremela mozna ciac i ciac, dopiero jak lecisz na chama zeby szybko bylo (ja tak wycinalem blache na wentyl 36 cm gdzies) to sie sciera cala. Jak cialem delikatnie okno to cala mi sie zjechala po dobrych pol metra chyba. Osobiscie sadze ze nie ma sensu wydawac 19zł na 100 gorszych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Nie chciałem kupować droższych bo nie wiedziałem jak z opłacalnością. Teraz już wiem, następnym razem skocze do Castoramy. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Dziwne gadanie, miales ja w ogole w rece czy mowisz 'bo jest tansza'?Jeśli jest tańsza to musi być gorsza.. już się przekonałem o tym za każdym razem gdy kupiłem coś niskobudżetowego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 To napisz, gdzie mieszkasz ;pW poście jest napisane... (Warszawa) ale może się szarpnę na tą z biedronki, bo aluminium(a buda cała z tego tworzywa :rolleyes: ) twarde nie jest więc może przetrwa :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barto125 Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 bierz tą z biedronki, tarczki wytnij ze zwykłej tarczy do kątówki i wytniesz spokojnie, wiem bo mam taką :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 http://www.allegro.pl/item545985135_dremel...zedzia_f_v.html co sądzicie o tym ?? opłaca się ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky1995 Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) Otóż chce zakupić sobie multiszlifierke. I mam klika pytań czy czymś takim wytne okno bez problemu w 0.8mm blasze . Mam dwa typy http://www.allegro.pl/item564672794_multis..._regulacja.html I http://allegro.pl/item557696988_okazja_mul...zarka_nowa.html Chociaż bardziej przemawia za mną ten Einhell Nie chce dać więcej jak 100zł Edytowane 1 Marca 2009 przez rocky1995 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Zdecydowanie Einhell. To dobra firma, która robi całą masę elektronarzędzi. A ta cena to prawie jak za darmo, w porównaniu do tego, ile kilka lat temu kosztował Dremel (400 zł bodajże). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost991 Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Powiem tak. Zależy do czego potrzebujecie tego sprzętu i tak ( z mojego doświadczenia ): - multiszlifierka max do 150 zł - w zupełności wystarczy do wszystkiego - tarcze - moje zdanie może być obiektywne, ponieważ ciąłem nimi blachę o grubości 2mm - trzy nacięcia ( pod wyrzynarkę ) i tarczy nie ma - tarcze dremel-a ( 45 zł 5 sztuk ) - nieco lepsze lecz nie warte swojej ceny - Einhell - jedna z lepszych firm produkująca tańsze i dobre narzędzia - Jeśli szlifierki będziesz używał sporadycznie do modów itp. to moim zdaniem nie opłaca się kupować szlifierki za ~200 zł Co do tarczek proponuje zrobić je samemu - tanie 10x wytrzymalsze od zwykłych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky1995 Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 To kupuje tego Einhela myśle że wystarczy do zrobienia narazie dwóch okien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Wystarczy ;) ba wystarczy nawet tarczki które otrzymujesz w zestawie dadzą rade ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebaa Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Witam! Jeśli ktoś chce używać takiej multiszlifierki na dłuższą metę to tylko Dremel lub Proxxon - wiem, kosztuje, ale się nie psuje. Dobre akcesoria i w miarę tanie robi Proxxon. Inne są bardzo tanie, ale przy cięciu blachy tarczki giną w oczach. Poza tym tanim szlifireczkom brakuje po prostu mocy, mają kiepskiej jakości wyłączniki i regulatory obrotów. Nigdy nie zdarzyło mi się, aby Dremel lub Proxxon zatrzymał się w czasie szlifowania czy cięcia. Z tych tańszych to chyba jeszcze Einhell tylko jest coś wart. Mam taką wiertarkę udarową i teraz kupiłem wiertarkę stołową i jakość wykonania jak za te pieniądze całkiem przyzwoita. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...