Sobota Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Ja dalej polecam mojego skila, tani dobry. O wiele lepiej wykony od einhell-a, nigdy też się nie zatrzymał przy szlifowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Ostatnio byly Dremle 300 z setem 55 akcesoriow i kompletem narzedzi po 148pln, niestety nie zdazylem i kupilem za 169 taki sam set u innego sprzedajacego. Ogolnie uzywalem szlifierki w stylu KING CRAFT i takie inne badziewia, ktore sa sprzedawane pod kilkoma markami, tak na prawde to to samo. W zasadzie jest wystarczajaca, ale problem pojawia sie w chwili zuzycia na przyklad szczotek... obdzwonilem wszystkich przedstawicieli firm, ktore sprzedaja to pod swoja marka, do kilku kolesi sprzedajacych szczotki na allegro i kupic sie nie da... problem w tym ze szczotka nie zuzyla sie do konca, tylko zwyczajnie pekla... Mam nadzieje ze na dremlu sie nie zawiode, juz mialem kupic jeszcze jedno takie samo badziewie, ale doszedlem do wniosku ze jednak doloze. Mam nadzieje ze przed weekendem mi kurier ja podrzuci :) Co do tarcz i akcesoriow nie polecam badziewia sprzedawanego przez marcinsz0 to nie nadaje sie do ciecia, co najwyzej szlifu delikatnego. Do wyciecia okna na TC PA120.3 w dachu chiefa BA zuzylem okolo 70 szt :) Normalnych tarcz wystarczylo by 3-4 sztuki Natomiast polecam taki zestaw Tarcze calkiem solidne, i na prawde warto, same tarcze w tej cenie to niezla opcja, ja jestem zadowolony. Nawet taniej wyszlo niz zamowienie samych tarcz podobnej jakosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...